Catalog Farmasi noiembrie-decembrie 2019

Catalog Farmasi noiembrie-decembrie 2019 în versiune online. Catalog nou Farmasi pentru perioada noiembrie-decembrie a acestui an. Catalog în vigoare în format online. Cea mai bună versiune online pentru broşura Farmasi o puteţi consulta pe acest website, pe această pagină de internet.

Catalogul de Sarbatori Farmasi este valabil pentru perioada noiembrie-decembrie. Oferta este valabila pâna pe 31 decembrie. Pe parcursul acestei perioada vor fi si oferte si promotii speciale pe care le veti regasi in cont.

Este necesar sa va inscrieti pentru a avea posibilitatea de a face comenzi. Comanda Farmasi poate fi facuta doar din magazinul online dupa inregistrare.

Oferta cuprinsă în această broşură este valabilă până pe data de 31 decembrie 2019. Este un catalog Farmasi Cosmetics valabil pentru Craciun şi Sarbatorile de iarnă 2019.

Înscriere Farmasi

Catalog Farmasi noiembrie-decembrie

O broşură pe care o puteţi consulta de pe absolut orice dispozitiv conectat la internet. Este un catalog intr-un format modern pe care il puteti mări pe tot ecranul. Il puteti consulta de pe telefon, laptop sau computer.

Important de reţinut: aveţi acces la aceste produse cosmetice doar după ce vă înscrieţi în magazinul online. Reducerile firmei sunt disponibile doar pentru persoanele care au cont in magazinul online.

Pe acest website veti gasi in permanenta broşura în vigoare. dacă nu aveţi cont şi vă înregistraţi folosind formularul de înscriere Farmasi puteţi primi un catalog gratuit prin poştă sau puteţi opta pentru kitul de bun venit care include şi catalogul în vigoare.

Catalog Farmasi noiembrie-decembrie 2019

Efectuare comandă

Produsele firmei pot fi cumpărate cu reducere de 23% sau 30%. Discountul se aplică la fiecare produs în parte şi nu pe valoarea finală a comenzii. Puteţi cumpăra doar un singur produs dar veţi beneficia de reducere. taxa de livrare este de 12,9 lei pentru toate comenzile cu valoare de plată mai mică de 199 lei.

Periodic sunt promoţii şi reduceri speciale.

Kitul de start (pachetul de bun venit Farmasi) poate fi comandat o singură dată în prima comandă.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!