Arbore de ceai: set îngrijirea tenului Dr. Tuna

După înscriere Farmasi puteţi comanda setul de produse cosmetice bazate pe componente naturale din arbore de ceai. Setul are 4 produse Dr. Tuna distincte cu proprietăţi cosmetice unice pentru îngrijirea tenului. Dacă aveţi deja cont Farmasi puteţi comanda acest set folosind codul de produs PK940003.

Dacă nu aveţi cont folosiţi formularul de înscriere de mai jos. La completarea formularului de înscriere Farmasi puteţi bifa acest set de produse, puteţi comanda doar setul de bun venit cu 16 produse sau le puteţi comanda pe amândouă şi le veţi primi după înregistrare, prin curier rapid, plata la primire (ramburs). Sau, o altă opţiune, puteţi comanda doar un catalog cu pagini parfumate pe care îl veţi primi gratuit prin poştă. Preţul doar pentru set (fără transport şi catalog) este de 62,30 lei. Se adaugă transportul şi un catalog cu pagini parfumate. Total: 77,8 lei.

Formular de înregistrare cu comandă

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 90 lei (transport în preț) = 2 x ser concentrat arbore de ceai 10ml + catalog + transport prin curier rapid (plata ramburs la primirea coletului).

  Pentru 99 lei (transport în preț) = ser concentrat arbore de ceai 10ml + cremă balsam arbore de ceai 80 ml + catalog + transport prin curier rapid (plata ramburs la primirea coletului).

  Pentru 132 lei (transport în preț) = ser concentrat arbore de ceai 10ml + cremă balsam arbore de ceai 80 ml + Cremă pentru față cu arbore de ceai 50ml + catalog + transport prin curier rapid (plata ramburs la primirea coletului).

  Pentru 164 lei (transport în preț) = ser concentrat arbore de ceai 10ml + cremă balsam arbore de ceai 80 ml + Cremă pentru față cu arbore de ceai 50ml + Gel de curățare a feței cu arbore de ceai 100 ml + catalog + transport prin curier rapid (plata ramburs la primirea coletului).

  Pentru 125 lei (transport în preț) = set complet cu borsetă 4 produse Ritual de îngrijire Arbore de ceai: Gel de curățare 100ml, Serum 10ml, Cremă de față 50ml, Balsam cremă 80ml. + catalog + transportul princurier rapid (plata ramburs la primirea coletului).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU
  Catalog ONLINE în termen de 9-21 zile. Doar şi numai un catalog gratuit în termen de 3 săptămâni prin whatsapp sau email.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Ce conţine setul de îngrijire a tenului

  Masca cu argila si arbore de ceai1. DR.C.TUNA MASCĂ CU ARGILĂ ȘI ARBORE DE CEAI 80G. Codul produsului: 1104147. Preţ produs 23 lei, preţ de catalog Farmasi.

  Mască de argilă cu ulei de arbore de ceai curăță în profunzime și reîmprospătează tenul. Grație argilei albe, ajută la curățarea impurităților și absoarbe excesul de sebum.

  Gel Tea Tree Dr Tuna2. DR.C.TUNA GEL DE CURĂȚARE A FEȚEI CU ARBORE DE CEAI 225ML. Codul produsului: 1104075. Preţ produs 30 lei.

  Soluția de spălare pentru față cu arbore de ceai, prin conținutul ei special, contribuie la prevenirea imperfecţiunilor prin curățarea delicată a tenului, pentru a îndepărta acumularea de sebum în exces. Ajută la reducerea petelor formate din diferite motive, când este utilizată în mod regulat. Formula ușoară împiedică uscarea excesivă a pielii. Cu ajutorul uleiului de arbore de ceai, elimină celulele moarte și împiedică apariția ulterioară a imperfecţiunilor, a punctelor negre și a petelor.

  Ingrijire ten tea tree3. DR.C.TUNA LOȚIUNE TONICĂ CU ARBORE DE CEAI 225ML. Codul produsului: 1104076. Preţ produs 35 lei.

  Loțiunea tonică pentru față cu arbore de ceai tonifică și închide porii în mod delicat, fără a usca pielea în mod excesiv. Conținutul de uleide arbore de ceai ajută la eliminarea punctelor negre și a imperfecţiunilor, formând o barieră de protecție. Dacă este utilizată în mod regulat, apariția petelor se reduce și se formează o barieră de protecție.

  Crema pentru ten tea tree4. DR.C.TUNA CREMĂ DE FAȚĂ CU ARBORE DE CEAI 50ML. Codul produsului: 1104077. Preţ produs 20 lei.

  Crema pentru față cu arbore de ceai pentru ten gras și cu imperfecțiuni hidratează și echilibrează tenul, conferindu-i un aspect luminos. Aceasta ajută în mod eficient la reducerea petelor, a punctelor negre și a imperfecţiunilor. Această cremă creează o barieră protectoare invizibilă deasupra pielii și astfel o protejează de impactul nociv al mediului.

  Sapun arbore de ceaiToate cele 4 produse cumpărate în set au preţul special de 89 lei (reducere de la preţul total de 108 lei. La acest set vă adăugăm un săpun special tea tree pe care îl cumpăraţi la preţul cu discount de 7,7 lei.

  Utilizare set Tea Tree Dr. Tuna

  Set ingrijirea tenului tea tree

  PASUL 1: APLICAREA MĂȘTII
  Aplică un strat subțire pe față, pe pielea curată. Așteaptă ca masca să se usuce complet. Clătește cu apă caldă. Nu aplica în zona ochilor și a buzelor. Se poate utiliza o dată sau de două ori pe săptămână.

  PASUL 2: CURĂȚARE
  Pentru a îndepărta urmele de Mască cu argilă, aplică în palme o cantitate mică de Gel de curățare a feței cu ulei din arbore de ceai Dr. C. Tuna și combină cu apă caldă până face spumă. Masează prin mișcări circulare. Clătește cu apă caldă, șterge delicat cu un prosop sau lasă pielea să se usuce natural.

  3. PAS: TONIFIERE
  Aplică Loțiunea tonică cu ulei de arbore de ceai Dr. C. Tuna pe o dischetă demachiantă și purifi căți pielea ștergând delicat. Nu uita de zona gâtului. Dacă discheta se murdărește foarte tare, înlocuiește-o și repetă pașii.

  PASUL 4: HIDRATARE
  Încălzește între palme cantitatea sufi cientă de Cremă de față cu ulei de arbore de ceai Dr. C. Tuna. Masează și întinde delicat, prin mișcări
  circulare, dinspre pomeți spre frunte. Asigură-te că s-a distribuit uniform și că s-a absorbit în piele.

  Proprietăţile Tea Tree (arbore de ceai)

  Originar din zone ale Australiei şi din Papua Noua Guinee, arborele de ceai era folosit ca plantă medicinală de către unele triburi aborigene încă dinaintea venirii coloniştilor albi. Acest arbust veşnic verde are scoarţa palidă, asemănătoare hârtiei, şi frunze înguste şi ascuţite. Vara, poartă spice dense de flori albe, neobişnuite, ca penele, urmate de capsule lemnoase cu seminţe, în formă de cupe. În scop terapeutic sunt utilizate frunzele şi rămurelele.

  Uleiul esențial de Tea Tree are virtuți incontestabile și dovedite, acționează eficient împotriva infecțiilor bacteriene, virale și fungice, și este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. În cosmetică este interesant în special pentru acțiunea benefică asupra pielii afectate de acnee, rozacee, acnee juvenilă – preventiv sau curativ. Este un produs de ajutor și pentru igiena intimă dar și cea orală.

  Recomandări, aplicații ulei de tea tree

  • purificarea și curățarea pielii
  • îngrijirea și igiena tenului gras, a tenului cu probleme
  • acnee juvenilă, acnee rozacee, eczeme, herpes
  • igiena pielii în general
  • abces cutanat, infecții localizate
  • erupții cutanate, inclusiv în zona scutecelor
  • plăgi și piele suprainfectată
  • afte bucale, gingivite, igienă orală
  • mătreață, scalp cu probleme
  • igienă intimă
  • curățarea suprafețelor, a lenjeriei.

  Setul de bun venit Farmasi

  În clipul video de mai jos aveţi toate informaţiile despre setul de bun venit Farmasi pe care îl puteţi comanda la înscriere cu preţul special de 73 lei (transport inclus).

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare