Şampon şi mască de păr cu Keratină

Produse cosmetice pe bază de Keratină pentru rezistenţa părului: şampon, mască de păr, spray depăr cu keratină sau ser de păr cu keratină. Cosmetice Farmasi pe bază de keratină pentru întărirea, întreţinerea şi îngrijirea părului. Keratină: regenerare, hidratarea firului de păr, îmbunătăţeşte rezistenţa părului.

Formularul de înscriere cu posibilitatea de comandă oferă soluţii pentru orice buzunar: seturi de produse cosmetice pe bază de keratină la care poţi adăuga setul de bun venit Farmasi.

Completaţi mai jos formularul de comandă şi alegeţi (bifaţi) exact setul pe care îl doriţi. Toate preţurile includ transportul prin Urgent Cargus + un catalog tipărit cu pagini parfumate.

Formular înregistrare cu comandă Farmasi

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:

  Pentru 115,95 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 65,96 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 89,98 lei: şampon cu keratină 360gr + spray cu keratină pentru păr 115ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire)..

  Pentru 155,94 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + ser de păr cu keratină 30ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-21 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Cosmetice pe bază de Keratină

  Farmasi dispune de patru produse principale pe bază de keratină. Aceste produse pot fi utilizate separat sau împreună. Principalul produse este lamponul pe bază de keratină ale cărui efecte pot fi susţinute cu masca de păr, serul pe bază de keratină şi spray-ul de păr cu keratină.

  Salvarea pentru parul tau dacă este: ars, deshidratat sau despicat la vârfuri, fără strălucire sau încurcat. Soluţia pentru părul care se rupe mereu din cauza: soarelui, vopsirilor repetate, placii de par sau a feonului.

  Tratament păr cu keratină

  Şampon cu Keratină FarmasiFARMASI ȘAMPON CU KERATINĂ 400ML

  Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.

  Mod de utilizare: Masează pe păr până obții o spumă bogată. Se clătește cu apă din abundență. Pentru un efect de netezire de durată, aplică Masca de tratament cu keratină pentru păr. Masca (balsamul pentru păr pe bază de cheratină) are nevoie de minim 5 minute pentru a avea un efect bun.

  Farmasi mască de păr KeratinaFARMASI MASCĂ DE PĂR CU KERATINĂ 200ML

  Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.

  Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

  Spray KeratinaFARMASI SPRAY DE PĂR CU KERATINĂ 115ML

  Spray-ul de reparare cu keratină pentru păr netezește suprafața părului, oferind luciu instantaneu. Mod de utilizare: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.

  Ser de par Keratina FarmasiFARMASI SER DE PĂR CU KERATINĂ 30ML

  Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată. Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

  Keratina regenerează părul degradat

  Keratina este componenta principala a parului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viata, pot degrada parul si de aceea, nivelul de keratina din compozitia acestuia se diminueaza.

  Keratina este o proteina speciala, component major al pielii, unghiilor si parului. Amono-acizii care contribuie la formarea keratinei au o serie de proprietati unice si, in functie de nivelul acestora, keratina poate fi flexibila si tare – in cazul unghiilor, sau moale – in cazul pielii.

  Keratina este un component special care ajuta la formarea parului. Cand parul este coafat in exces si supus factorilor externi (soare, vant, etc), keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lipsit de elasticitate si greu de aranjat.

  Cercetatorii au descoperit insa o solutie pentru aceasta situatie: keratina este extrasa din alte surse naturale si introdusa in suplimente speciale sau tratamente pentru par. Aplicata direct pe par sau administrata sub forma de supliment, keratina patrunde in profunzime, reparand structura firului de par.

  Ce este Keratina?

  Este o substanță microproteică obținută din grâu, compusă din aminoacizi similari cu cei prezenți în păr. Este un activ reputat pentru îngrijirea părului ca fortifiant și protector cu efecte imediate. Pentru piele este un factor de îngrijire, îmbunătățire și menținere a hidratării.

  Protejează firele de păr de influențe negative cum ar fi coafarea agresivă, periatul intens, razele solare, decolorarea, aplicarea soluțiilor de permanent. Este un activ de îngrijire intensivă pentru păr și piele.

  Proteinele și derivatele acestora sunt utilizate de zeci de ani ca ingrediente pentru îngrijirea pielii și părului. În ultimii ani s-a apelat din ce în ce mai mult la cele de origine vegetală, iar greutatea moleculară are o influență decisivă asupra proprietăților cosmeticelor în care sunt incluse.

  Spre deosebire de alte proteine hidrolizate această substanță este de tip „low-molecular” (250-1000 Dalton) ce constă în oligopeptide cu până la 10 aminoacizi. Activele microproteice penetrează adânc în firul de păr, aceasta fiind o condiție necesară pentru repararea, întărirea și protejarea părului din interior. Proprietățile sunt bazate pe teste de eficacitate.

  Interesant este faptul că penetrarea acestei substanțe este mai puțin influențată de deteriorările precedente ale părului (decolorat, tratat cu soluție permanentă) decât de concentrație și de numărul de aplicații.

  O altă proprietate interesantă este substantivitatea și penetrarea în același timp: pătrunde adânc în firele de păr, iar moleculele mai mari se atașează pe firele de păr.

  Cheratină tratament cosmetic

  Tratament cosmetic pentru păr cu cheratină:

  Cunoscut uneori și ca tratament cu cheratină braziliană, acest tratament trebuie să fie realizat într-un salon, de un profesionist. Este alcătuit din câțiva pași, inclusiv aplicarea unui tratament cu formaldehidă pe păr, care este ulterior uscat cu foehnul și îndreptat cu placa. Vei fi sfătuită să lași tratamentul să își facă efectul timp de câteva zile înainte de a reveni la salon pentru îndepărtarea substanțelor chimice impregnate în păr. Acest tratament poate ține până la 3 luni!

  Produse Farmasi

  Oferta de produse Farmasi include aproximativ 2000 cosmetice şi detergenţi de îngrijire a casei. Produsele sunt de calitate, fără parabeni, cele mai multe au pe etichetă simbolurile specifice produselor cosmetice sau detergenţilor vegani.

  De ce este importantă cheratina si ce rol are?

  Keratina este o proteina cu rol de protectie, mai putin predispusa la deteriorare sau rupere decat alte tipuri de celule pe care organismul uman le produce. Ea poate fi derivata din penele si coarnele de la diferite animale si poate fi apoi folosita ca ingredient in produsele cosmetice pentru ingrijirea parului.

  Suplimente cu keratina – Poti gasi suplimente nutritive cu keratina in farmacii. Keratina din aceste produse este disponibila fie ca pudra, fie sub forma de capsule. Retine ca este extrem de important sa discuti cu medicul tau sau cu dermatologul inainte de a lua acest tip de suplimente, pentru ca pot avea riscuri.

  Serumuri, sampoane si balsam de par cu keratina – Pe piata exista numeroase produse cu keratina, incepand de la serumuri, sampoane si balsamuri de par. Vă recomandpm însă cu încredere produsele de la Farmasi pe bază de Keratină.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!