Şampon şi mască de păr cu Keratină

Produse cosmetice pe bază de Keratină pentru rezistenţa părului: şampon, mască de păr, spray depăr cu keratină sau ser de păr cu keratină. Cosmetice Farmasi pe bază de keratină pentru întărirea, întreţinerea şi îngrijirea părului. Keratină: regenerare, hidratarea firului de păr, îmbunătăţeşte rezistenţa părului.

Formularul de înscriere cu posibilitatea de comandă oferă soluţii pentru orice buzunar: seturi de produse cosmetice pe bază de keratină la care poţi adăuga setul de bun venit Farmasi.

Completaţi mai jos formularul de comandă şi alegeţi (bifaţi) exact setul pe care îl doriţi. Toate preţurile includ transportul prin Urgent Cargus + un catalog tipărit cu pagini parfumate.

Formular înregistrare cu comandă Farmasi

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Doresc:
Pentru 46,67 lei: şampon cu keratină 400gr + mască de păr keratină 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 62,20 lei: şampon cu keratină 400gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 85,25 lei: şampon cu keratină 400gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + ser de păr cu keratină 30ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 85,25 lei: şampon cu keratină 400gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + ser de păr cu keratină 30ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

SETUL DE BUN VENIT la 75,98 lei: catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, transport inclus (plata la primire).

SAU
Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Cosmetice pe bază de Keratină

Farmasi dispune de patru produse principale pe bază de keratină. Aceste produse pot fi utilizate separat sau împreună. Principalul produse este lamponul pe bază de keratină ale cărui efecte pot fi susţinute cu masca de păr, serul pe bază de keratină şi spray-ul de păr cu keratină.

Salvarea pentru parul tau dacă este: ars, deshidratat sau despicat la vârfuri, fără strălucire sau încurcat. Soluţia pentru părul care se rupe mereu din cauza: soarelui, vopsirilor repetate, placii de par sau a feonului.

Tratament păr cu keratină

Şampon cu Keratină FarmasiFARMASI ȘAMPON CU KERATINĂ 400ML

Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.

Mod de utilizare: Masează pe păr până obții o spumă bogată. Se clătește cu apă din abundență. Pentru un efect de netezire de durată, aplică Masca de tratament cu keratină pentru păr.

Farmasi mască de păr KeratinaFARMASI MASCĂ DE PĂR CU KERATINĂ 200ML

Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.

Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

Spray KeratinaFARMASI SPRAY DE PĂR CU KERATINĂ 115ML

Spray-ul de reparare cu keratină pentru păr netezește suprafața părului, oferind luciu instantaneu. Mod de utilizare: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.

Ser de par Keratina FarmasiFARMASI SER DE PĂR CU KERATINĂ 30ML

Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată. Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!