Șampon împotriva mătreții

Șamponul anti-mătreață Farmasi oferă o soluție efectivă prin formula sa îmbogățită cu Piroctone Olamine, Cidru de mere (Apple Cider) și extract de usturoi (Garlic extract). Un șampon pentru mătreață obținut din produse naturale care ajută la tratarea problemelor cu mătreața.

Formular comandă șampon anti-mătreață:

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ/SET DE PRODUSE):

  Pentru 73 lei: un șampon antimătreață Farmasi 500 ml + în acest preț transport prin curiere rapid (plată la primire/ramburs).

  Pentru 105 lei: 1 șampon anti-mătreață 500 ml + 1 șampon extract de usturoi 500 ml + în acest preț transport prin curier (plată la primire/ramburs).

  Pentru 133 lei două șampoane anti-mătreață de 500 ml fiecare + în acest preț cost transport prin curier rapid (plată la primire/ramburs).

  Pentru 68 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Informații șampon anti-mătreață Farmasi

  Trei componente importante care vă ajută să scăpați de mătreață.

  Sampon anti-matreata Farmasi

  1. Piroctona olamina

  Piroctona olamina are proprietăți anti-fungice care o fac ideală pentru controlul cauzei principale a mătreții, o ciupercă frecventă numită Malassezia globosa. Ciuperca apare în mod natural pe scalpul tuturor, dar unii oameni sunt sensibili la substanțele chimice pe care le produce.
  Acest compus ajută la combaterea mătreții, așa cum o cunoaștem. De fapt mătreața este o ciupercă care se dezvoltă pe scalp. Iar Piroctona olamina luptă pentru a diminua extinderea acestei ciuperci care se dezvoltă pe scalp.

  Piroctona olamină (INN; cunoscută și ca piroctonă etanolamină) este un compus folosit uneori în tratamentul infecțiilor fungice. Piroctona olamina este sarea de etanolamină a derivatului acidului hidroxamic, piroctona a fost sintetizată pentru prima dată în 1979 de către Schwarzkopf-Henkel (Germania).

  2. Cidrul de mere

  Știința susține utilizarea oțetului din cidru de mere la clătire a părului. Ajută la întărirea părului și la îmbunătățirea strălucirii prin scăderea pH-ului părului și scalpului. De asemenea, poate ține la distanță infecțiile deranjante ale scalpului și mâncărimea.

  Oțetul de mere este pentru păr ceea ce mierea este pentru ceaiul verde. Nu ai neapărat nevoie, dar încearcă o dată și (probabil) nu te vei mai renunța la acest șampon. Acest lucru se datorează faptului că ACV oferă o serie de beneficii potențiale care au toate un lucru în comun: să-ți facă părul și scalpul să arate și să se simtă uimitor.

  3. Extractul din usturoi

  Extractul din usturoi inclus în acest șampon nu miroase dar are proprietăți unice în tratarea scalpului și pentru întărirea firelor de păr. Vă ajută să scăpați de mătreață și, totodată, veți constata în timp că stopează căderea părului.

  Cercetările susțin că usturoiul poate ajuta la promovarea creșterii părului și la reducerea părului rărit. Potrivit unei analize clinice, usturoiul topic a fost considerat o formă alternativă de medicament care ar putea ajuta la tratarea alopeciei (pierderea părului).

  Instrucțiuni utilizare șampon împotriva mătreții

  Se aplică pe părul umed, se masează ușor și apoi se clătește părul. Exclusiv pentru uzul extern! A se ține departe de de copii. A se păstra departe de razele solare. Păstrați recipientul la temparatura camerei. Evitați contactul cu ochii.

  Dr. C. Tuna Șampon Vitalizing Anti-Mătreață la 500ml

  Tratament matreata sampon

  Tratament mătreață cu șampon Farmasi 500 ml

  Șampon Farmasi împotriva mătreții. Tratament cu șampon anti-mătreață cu un șampon dedicat Farmasi. Cu un set complet pentru 2 luni, două șampoane de 500 ml, o să reduceți mătreața sau chiar o să scăpați de ea. Este o ofertă unică, cu un preț special.

  Descoperă secretul unui păr sănătos și fără mătreață cu șamponul anti-mătreață din gama Dr C Tuna de la Farmasi! Formula sa revoluționară conține ingrediente precum Piroctone Olamine, cidru/ oțet din mere și extract de usturoi, recunoscute pentru proprietățile lor de combatere a mătreții și de întărire a firului de păr.

  Piroctone Olamine acționează eficient împotriva mătreții, prevenind apariția acesteia și restabilind echilibrul natural al scalpului. În plus, cidrul/ oțetul din mere ajută la reglarea pH-ului scalpului, reducând astfel senzația de scalp încărcat de mătreață.

  Află secretul unui scalp sănătos cu tratamentul împotriva mătreții de la Farmasi Dr. Tuna! Acest șampon revoluționar conține Piroctone Olamine, un ingredient puternic care acționează împotriva mătreții și calmează iritațiile scalpului. Formula sa delicată curăță în profunzime fără a afecta echilibrul natural al scalpului, lăsându-l revitalizat și hidratat. Cu ajutorul acestui tratament, vei putea să te bucuri de un păr sănătos și strălucitor, fără să-ți faci griji cu privire la mătreață.

   

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare