Înscriere

Inscriere Farmasi cu comandă kitul PRO, Kit Farmasi Max sau Kit Catalog Farmasi. La înregistrare Farmasi veți obține un cont în magazinul online și reduceri permanente de minim 20% pentru toate produsele. Pentru produsele din gama Dr C Tuna veți beneficia de discount 30%. Pentru toate celelalte produse aveți în urma înscrierii 23% reducere la orice comandă făcută din contul personal.

BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  De ce se solicită data nașterii: sistemul informatic verifică dacă aveți vârsta de 18 ani împlinită.

  Setul PRO Farmasi costă 166 lei (transport inclus).

  Kitul Pro: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL – Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Farmasi Start Kit

  Inscriere Farmasi

  ℹ️Odată ce ai cumpărat kit-ul Farmasi vei beneficia de reduceri la toate produsele Farmasi de 20% față de prețul afișat în catalog.

  ⁉️Important: pentru a-ți păstra acest statut în primele 6 campanii (termen de 6 luni) de la comandarea starter kit-ului trebuie să acumulezi comenzi în valoare de minim 35 de puncte Farmasi (produse de aproximativ 250 lei în total, 6,5 lei = 1 punct).

  Kit Farmasi Catalog

  Kit Catalog Farmasi

  Un kit Farmasi minimal care include și catalogul tipărit. Prețul kitului minimal care include și catalogul Farmasi tipărit: catalogul tipărit, un șampon pentru El și un șampon pentru Ea (șamponul cu keratină poate fi utilizat și de bărbați) + în preț este inclus și transportul prin curier rapid. Kitul îl puteți comanda la înscriere Farmasi prin crearea unui cont Farmasi.

  • Șamponul pentru bărbați ShieldMan: conține un complex de aminoacizi. Curăță părul eficient. Rezultatul: păr stralucitor și mătasos. Pentru toate tipurile de păr.
  • Șamponul cu Keratină Farmasi: repară, curăță eficient, îndepărtează murdăria și pătrunde în cuticula firului de păr pentru a-l hrăni. Se aplică pe părul ud, se masează într-o spumă bogată și se clătește cu apă din abundență.

  Cont Farmasi

  După ce comandați Kitul Pro veți beneficia de un cont Farmasi ceea ce vă aduce posibilitatea de a comanda direct produsele firmei din contul creat în urma comenzi. Altfel spus kitul pro farmasi vă aduce un discount pentru orice produs comandat direct din contul Farmasi creat prin lansarea comenzii. Nu aveți nicio obligație, nu este nevoie să faceți alte comenzi dacă nu doriți. Însă, pentru a vă păstra contul activ este nevoie ca într-o perioadă de 6 luni să comandați produse din propriul cont Farmasi creat în urma primei comenzi.

  Inscriere Farmasi Kit Pro

  Ce conține Kitul Pro Farmasi?

  Este un kit de început cu produse care vă conturează o imagine despre cosmeticele Farmasi. Ce conține acest kit Pro Farmasi cu un preț care include și transportul prin curier rapid dar și un catalog tipărit? Kitul Farmasi Pro îl puteți cumpăra la înscriere Farmasi prin completarea datelor necesare creării contului personal în magazinul online.

  • Șampon cu extract de usturoi, capixyl și trichogen 225 ml; este celebrul șampon cu usturoi Farmasi, Reviving, care ajută la stoparea căderii părului și revitalizarea firelor de păr noi.
  • Șampon bărbătesc Shield Man 225 ml; este un șampon pentru EL. Conține un complex de aminoacizi. Curăță părul eficient. Rezultatul: păr stralucitor și mătasos. Pentru toate tipurile de păr.
  • Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml; o cremă cu efecte unice utilă în foarte multe situații. O cremă facială hidratantă care matifiază, echilibrează producția de sebum și hidratează pielea.
  • Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml. Ideal pentru un masaj relaxant. Îmbogățit cu extract de castane, sunătoare, mentă, mentol și uleiuri esențiale, relaxează musculatura. Extractele de arnică și rozmarin hidratează și hrănesc pielea.
  • Mască de păr cu keratină 200 ml. Restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
  • 3 mostre parfum 1,4 ml (mini-fiole pentru 3 parfumuri diferite).
  • Catalog tipărit.
  • Transportul prin curier rapid inclus în preț.

  Inscriere Farmasi

  Catalog Farmasi

  Catalogul gratuit Farmasi îl primiţi în urma înregistrării, în 10-15 zile prin email sau whtsapp, după ce completaţi acest formular. Broşura în versiune online o puteţi consulta pe acest website. Dar un catalog gratuit Farmasi primiţi prin poştă, în plic, doar dacă veți completa fromularul. Important: nu vă puteţi înscrie decât o singură dată. Puteţi consulta catalogul Farmasi online AICI.

  În urma înscrierii beneficiaţi de toate avantajele unui consultant/ Beauty Influencer. Nu este necesar să vă dezvoltaţi propria reţea de reprezentanţi. Nu aveți obligații supimentare. Odată devenit consultant veţi avea absolut toate opţiunile de reduceri şi promoţii disponibile. Veți putea cumpăra din contul personal toate produsele cu reducere! 20% discount din contul personal pentru toate produsele Farmasi.

  În plus, oricând veţi dori să vă dezvoltaţi propria reţea – afacere Farmasi – o puteţi face utilizând contul creat în magazinul Farmasi.

  Kit Farmasi Maxim

  Farmasi Kit Max

  Kitul Max îl puteți cumpăra la înscriere Farmasi bifând căsuța corespunzătoare setului Max din formularul de comandă. Datele solicitate sunt necesare expedierii kitului prin curier rapid. Prețul afișat include în suma totală și transportul prin curier rapid până la ușa dv.

  Ce conține Kitul Farmasi Max cu o reducere totală de 20% la creare cont Farmasi? În total sunt 8 produse cosmetice pentru Ea și pentru El + 3 mostre parfum + un catalog tipărit.

  • Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml,
  • Ser concetrat arbore de ceai 10 ml,
  • Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml,
  • Gel Aloe Vera 100ml,
  • Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml,
  • 3 mostre parfum 1,4 ml,
  • Loțiune after shave Shield Man 100 ml,
  • Mască pentru păr cu keratină 200ml,
  • Șampon pentru El Shield Man 225ml,
  • Catalog tipărit.

  Înregistrare Farmasi

  În urma achiziționării kitului pro = 6 luni de reducere Farmasi: 20% toate produsele.

  Pentru următoarea comandă vă logați cu emailul utilizat la înregistrare + parola. Aceste date le primiți prin WhatsApp sau email.

  Dacă în 6 luni nu veți comanda produse (în total) de minim 250lei veți pierde statutul de Lider virtual (Beuaty Influencer), discounturile, și veți reveni la un statut de client (prețuri de catalog).

  Dacă în 6 luni nu veți comanda produse (în total) de minim 250lei veți pierde statutul de Lider virtual (Beuaty Influencer), discounturile, și veți reveni la un statut de client (prețuri de catalog).

  Formular inscriere Farmasi

  Formularul se completează o singură dată. Nu vă puteți dubla contul (nu puteți crea unul nou). Este important să completați corect formularul de comandă.

  De ce se solicită data nașterii: la înregistrare sistemul informatic verifică pe baza nașterii dacă aveți vârsta de 18 ani împlinită. Sistemul impune verificarea vârstei și această verificare se realizează prin completarea datei de naștere: zi, lună, an.

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare