Înscriere

Inscriere Farmasi – formular înregistrare gratuită în magazinul online. La înscriere Farmasi aveţi două opţiuni (bife) în formular. Selectaţi la înregistrare doar una dintre oferte: kitul de start la 75,98 lei SAU un catalog + un şampon cu usturoi la 33,48 lei. În fotografia de mai jos aveţi toate produsele cosmetice din setul de bun venit (kitul de start).

Setul de bun venit Farmasi conţine în total 17 produse la 75,98 lei (transport în preţ). Veţi primi în cutie specială cu capac magnetic: catalog cu pagini parfumate, şampon cu usturoi, ruj mat, cremă îngrijire ten, mască detoxifiantă, 6 mostre parfum, gel de masaj pe bază de castane, pastă de dinţi, cremă de mâini cu gălbenele, 3 broşuri de machiaj şi cosmetice Farmasi.

Înscriere Farmasi set bun venit

DACĂ AVEŢI DEJA CONT NU VĂ MAI PUTEŢI ÎNREGISTRA! NU PUTEŢI COMANDA SETUL DE BUN VENIT DECÂT O SINGURĂ DATĂ ÎN PRIMA COMANDĂ LA ÎNSCRIERE!

ATENŢIE: DACĂ AŢI BIFAT KITUL NU BIFAŢI ŞI CATALOGUL + ŞAMPON. SETUL DE BUN VENIT INCLUDE ÎN PREŢ CATALOGUL!

Inscriere Farmasi

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

SETUL DE BUN VENIT la 75,98 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

Pentru 33,48 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

SAU

Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Prezentare video set bun venit Farmasi

Catalog Farmasi gratuit

Catalogul gratuit Farmasi pe care îl primiţi în urma înregistrării, prin poştă, în 10-15 zile după ce completaţi acest formular. Broşura în versiune online o puteţi consulta pe acest website. Dar un catalog gratuit Farmasi primiţi prin poştă, în plic, doar dacă veşi completa fromularul. Important: nu vă puteţi înscrie decât o singură dată. Puteţi consulta catalogul Farmasi online AICI.

Orice încercare de dublare a contului este absolut inutilă. Odată ce datele dv. au fost înregistrate în sistem: nu mai puteţi face o nouă înscriere. Un singur catalog gratuit Farmasi pentru o singură şi unică înscriere. Sau, dacă veţi alege kitul de start îl veţi primi o singură dată în urma înregistrării.

Catalogul firmei are 300 grame, are 160 de pagini. Nu este o broşură oferită gratuit. Astfel că în urma înscrierii într-o reţea a unui consultant acesta va plăti pentru dv. atât catalogul cât şi costurile de expediere.

În urma înscrierii beneficiaţi de toate avantajele unui consultant. Nu este necesar să vă dezvoltaţi propria reţea de reprezentanţi. Odată devenit client (sau clientă) veţi avea absolut toate opţiunile de reduceri şi promoţii disponibile.

În plus, oricând veţi dori să vă dezvoltaţi propria reţea – afacere Farmasi – o puteţi face.

Set Bun Venit Farmasi 2020

Înregistrare Farmasi

După înregistrare este necesar să faceţi o comandă de minim 150 lei pentru a deveni reprezentant(ă). Dacă nu doriţi să deveniţi consultant nu este nevoie să atingeţi acest plafon de comandă.

De reţinut că nu există vreo obligaţie pentru a face comenzi. Faceţi comandă oricând doriţi însă după ce primiţi catalogul gratuit să consultaţi pe copertă perioada de valabilitate.

De reţinut că nu există plafon de comandă minimă. Însă la orice comandă mai mică de 199 lei se percepe o taxă de livrare (transport) prin curier rapid de 12,9 lei.

reducere Farmasi

Reducerea directă la o comandă este de 30%. Asta înseamnă că, la preţul de catalog Farmasi de 100 de lei veţi plăti un preţ de 70 de lei. Discountul nu se referă şi nu include taxa de transport.

Continut set bun venit Farmasi

Kitul de start Farmasi

Ce conţine kitul de start la 76 lei: aveţi informaţii în fotografia de mai sus. La inscriere Farmasi, completând formularul de pe acest website, aveţi opţiunea de a selecta şi comanda acest pachet promo cu 17 produse.

Kit bun venit Farmasi

Catalog gratuit la inscriere Farmasi

Catalogul gratuit Farmasi este primit o singură dată în urma înscrierii de pe acest site de consultant. Înscrierea prin orice alt link sau direct în magzinul online nu vă aduce şi un catalog gratuit Farmasi.

Inscriere Farmasi Romania

Formular inscriere Farmasi

Formularul se completează o singură dată. După compentarea acestui formular de înregistrare Farmasi urmează să primiţi prin poştă un catalog gratuit. Important de reţinut: catalogul gratuit nu încape în orice cutie poştală. Este important ca factorul poştal să îşi facă datoria şi să vă predea catalogul. Nu răspundem însă de expedierea catalogului decât până la depunerea la oficiul poştal de expediere. Apoi răspunde doar Poşta Română pentru livrarea destinatarului. Catalogul va fi expediat ca imprimată prin poştă.

 

 

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!