Înscriere

Inscriere Farmasi – formular de înregistrare în magazinul online. La înscriere Farmasi aveţi două opţiuni (bife) în formular. Selectaţi doar una dintre oferte: kitul de start cu 15 produse la 63 lei (transport inclus) sau un singur catalog gratuit prin poştă.

Datele solicitate sunt doar pentru înscrierea şi activarea contului în magazinul online Farmasi pentru a vă trimite un catalog gratuit prin poştă SAU kitul de start prin curier rapid (bifaţi doar una singură dintre cele două opţiuni).

Pachet de bun venit Farmasi – 15 produse cosmetice la doar 62,98 lei (transport în preţ). Veţi primi catalog, şampon, ruj mat, cremă îngrijire ten, mască detoxifiantă, 6 mostre parfum, gel pentru ten, pastă de dinţi, detergent concentrat lichid, ghid îngrijirea tenului.

Inscriere Farmasi

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi doar una din două):
Kit de Start la 62,99 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă de dinţi, detergent concentrat, ghid îngrijirea tenului, transport inclus, plata la primire).
SAU
Catalog gratuit.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Catalog Farmasi gratuit

Catalogul gratuit Farmasi pe care îl primiţi în urma înregistrării. Broşura în versiune online o puteţi consulta pe acest website. Dar un catalog gratuit Farmasi primiţi prin poştă, în plic, doar dacă veşi completa fromularul. Important: nu vă puteţi înscrie decât o singură dată. Puteţi consulta catalogul Farmasi online AICI.

Orice încercare de dublare a contului este absolut inutilă. Odată ce datele dv. au fost înregistrate în sistem: nu mai puteţi face o nouă înscriere. Un singur catalog gratuit Farmasi pentru o singură şi unică înscriere. Sau, dacă veţi alege kitul de start îl veţi primi o singură dată în urma înregistrării.

Catalogul firmei are 300 grame, are 160 de pagini. Nu este o broşură oferită gratuit. Astfel că în urma înscrierii într-o reţea a unui consultant acesta va plăti pentru dv. atât catalogul cât şi costurile de expediere.

În urma înscrierii beneficiaţi de toate avantajele unui consultant. Nu este necesar să vă dezvoltaţi propria reţea de reprezentanţi. Odată devenit client (sau clientă) veţi avea absolut toate opţiunile de reduceri şi promoţii disponibile.

În plus, oricând veţi dori să vă dezvoltaţi propria reţea – afacere Farmasi – o puteţi face.

Înregistrare Farmasi

După înregistrare este necesar să faceţi o comandă de minim 150 lei pentru a deveni reprezentant(ă). Dacă nu doriţi să deveniţi consultant nu este nevoie să atingeţi acest plafon de comandă.

De reţinut că nu există vreo obligaţie pentru a face comenzi. Faceţi comandă oricând doriţi însă după ce primiţi catalogul gratuit să consultaţi pe copertă perioada de valabilitate.

De reţinut că nu există plafon de comandă minimă. Însă la orice comandă mai mică de 190 lei se percepe o taxă de livrare (transport) prin curier rapid de 12,9 lei.

reducere Farmasi

Reducerea directă la o comandă este de 30%. Asta înseamnă că, la preţul de catalog Farmasi de 100 de lei veţi plăti un preţ de 70 de lei. Discountul nu se referă şi nu include taxa de transport.

Kit pornire Farmasi România

Kitul de start Farmasi

Ce conţine kitul de start la 63 lei: aveţi informaţii în fotografia de mai sus.

Catalog gratuit Farmasi

Catalogul gratuit Farmasi este primit o singură dată în urma înscrierii de pe acest site de consultant. Înscrierea prin orice alt link sau direct în magzinul online nu vă aduce şi un catalog gratuit Farmasi.

Formular inscriere Farmasi

Formularul se completează o singură dată. După compentarea acestui formular de înregistrare Farmasi urmează să primiţi prin poştă un catalog gratuit. Important de reţinut: catalogul gratuit nu încape în orice cutie poştală. Este important ca factorul poştal să îşi facă datoria şi să vă predea catalogul. Nu răspundem însă de expedierea catalogului decât până la depunerea la oficiul poştal de expediere. Apoi răspunde doar Poşta Română pentru livrarea destinatarului. Catalogul va fi expediat ca imprimată prin poştă.

 

 

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!