Cod Sponsor

0033729: Farmasi cod sponsor pentru compeltare formular de înregistrare. Pentru a face comandă din magazinul online Farmasi aveți nevoie de codul de sponsor 0033729. După înregistrare și activare cont personal în magazinul online Farmasi veți beneficia de reduceri substanțiale față de prețurile afișate în catalog. Veți primi discount-uri de 23-30% față de prețul de catalog, transport gratuit pentru comanda de peste 199 lei, beneficii, cadouri și produse gratuite la primele comenzi de minim 30 de puncte.

Cod Sponsor Farmasi 0033729

Pentru a deține un cont în magazinul online Farmasi care vă asigură benefiiciile prețurilor de outlet aveți nevoie de un cont personal. Acest cont vă asigură reducerile importante față de prețul de Catalog Farmasi. De aceste prețuri speciale cu discount beneficiază doar cei care au un cont activat în magazinul online (aveți nevoie de cod sponsor Farmasi 0033729), liderii de rețea și consultanții Farmasi.

Creare cont Farmasi

Nu este greu să vă creați propriul cont Farmasi. În imaginea de mai jos aveți un model de completare a formularului de creare cont Farmasi.

Creare cont Farmasi 0033729

După ce vă creați contul Farmasi aceasta va fi activ pentru 3 luni. Este important să faceți comenzi în această perioadă pentru a nu pierde contul Farmasi. După ce vă creați și vă activați contul Farmasi vă recomandăm să vă logați în el cu ajutorul codului de sponsor primit și cu parola aleasă la înregistrare. După logare veți regăsi în cont datele directorului care o să vă ajute dacă aveți nelămuriri în legătură cu lansarea unei comenzi sau, dacă decideți să vă dezvoltați afacerea Farmasi, să obțineți un venit suplimentar, permanent, în ritm propriu de muncă.

Compare items () compare