Dezvoltare Afacere

Cum să îţi dezvolţi propria afacere cu Farmasi lucrând de acasă? Afacere personală fără a avea firmă, bani de acasă. Vă explicăm afacerea MLM Farmasi în acest articol. Un articol cu informaţii şi explicaţii care vă ajută pas cu pas pentru a câştiga bani cu Farmasi lucrând de acasă, online sau prin telefon. Practic vă oferim un ghid pentru cum să câştigaţi bani cu Farmasi în România lucrând de acasă sau doar cu un cerc închis de prieteni sau cu familia.

AICI: ÎNSCRIERE ÎN AFACERE FARMASI

Cum devii antreprenor Farmasi?

Odată ce ai cumpărat starter kit-ul Farmasi vei beneficia de reduceri la toate produsele Farmasi între 30% și 50%. Prin cumpărarea kitului de start devii Beauty Influencer Farmasi și poți cumpăra din contul tău produsele cu discount.

Important: pentru a-ți păstra acest stat în primele 6 campanii (termen de 6 luni) de la comandarea starter kit-ului trebuie să acumulezi comenzi în valoare de minim 45 de puncte Farmasi (aproximativ 300 lei în total). Prețul kitului de start nu se ia in considerare la punctele acumulate, nu se aplică reducere la cataloage, costuri de transport, produsele care au deja incluse reduceri importante.

❤️Iată schimbările în vigoare de la 1 aprilie 2023:
?Discount 5️⃣0️⃣% în loc de 3️⃣0️⃣% la produsele Dr Tuna.
?Discount 3️⃣0️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣% la produsele de make-up, îngrijire personală și parfumuri.
?Kit de start obligatoriu la prima comandă dacă vrei să beneficiezi de discount.
??Un nou plan de marketing
➡️Înscrieri internaționale. ?Conectarea tuturor țărilor în care Farmasi activează.
➡️Comision din vânzarea echipei 2️⃣5️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣%
➡️Atingerea nivelului se va face la 5000 de puncte în loc de 6000 de puncte.
➡️Nivelul de Director se va atinge după 3 luni.
➡️Un nou nivel Director BRONZ în momentul în care ai un manager 25% îți aduce un bonus de 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro.
➡️Autoturism și bonus 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro la atingerea nivelului Director Aur.

Da, puteţi câştiga bani cu Farmasi într-un ritm propriu de lucru. Dar este important să citiţi acest articol. Doriţi să câştigaţi bani cu această firmă? Alocaţi câteva minute unei lecturi şi apoi puteţi posta comentarii cu puncte de vedere şi întrebări. Niciun ban nu se câştigă uşor. Acordă adenteţie acestui articol dacă doreşti să cîştigi bani stând acasă.

Întrebarea la care încercăm să răspundem în acest articol: cum puteţi face bani cu Farmasi? Nu e nevoie să aveţi firmă, SRL, PFA, microîntreprindere! Ai nevoie doar de un cont bancar personal (IBAN)!

Telefon info afacere Farmasi: 0765 547 674

Pentru a afla primii paşi pentru a câştiga bani cu firma este citiţi acest articol. Cu alte cuvinte: vreţi să câştigaţi bani online sau cu această afacere MLM? Aici aveţi informaţiile de start, de plecare pentru a face primii paşi necesari pentru a face bani cu Farmasi.

Primul pas: înscrie-te pentru a avea contul personal Farmasi. La înregistrare alege doar catalogul de prezentare cu pagini parfumate pe care îl primeşti absolut gratuit, pe cheltuiala noastră, prin poştă. Sau alege setul de bun venit care conţine cele mai populare produse ale firmei, set pe care îl primeşti acasă cu o reducere de 65%, transport inclus prin curier rapid la 76 lei.

ÎNSCRIERE PENTRU AFACEREA FARMASI: CLICK AICI

Pentru bun început trebuie să înţelegeţi că banii nu vin, nu cad în cont, nu îi puteţi câştiga dacă nu vă implicaţi. Aşadar, acest articol pornește de la ideea că doriţi să investiţi timp – în primul rând – pentru a vă dezvolta o structură de reprezentanţi. O structură proprie în interiorul contului pe care îl aveţi pentru a câştiga bani.

După înscriere Farmasi veţi primi un cont unde veţi avea un birou personal virtual pentru dezvoltarea afacerii cu informaţii în timp real despre câştiguri şi reţeaua proprie pe care o dezvoltaţi online. Tot după înscrierea de pe website-ul nostru vi se va aloca un sponsor. Veţi avea astfel un mentor care o să vă răspundă la telefon pentru a vă explica personal ce trebuie să faceţi pentru a vă dezvolta propria afacere Farmasi.

Afacere Farmasi bani din afacere

Câştigă bani de acasă cu Farmasi

În primul rând şi foarte important: este important cum şi unde vă înscrieţi. Dacă vă înscrieţi pe acest website aveţi şanse maxime pentru a vă dezvolta propria afacere Farmasi. Dacă vă înscrieţi „random”, la întâmplare pe net: nu o să aveţi sprijin, susţinere, sfaturi şi nici măcar catalog gratuit la înregistrare. Înscrierea directă vă aduce un cont în magazinul online însă veţi fi alocat(ă) direct în sistem.

Aşadar vă recomandăm să vă înscrieţi exact aici, folosind bannerul de mai jos, dacă doriţi să vă dezvoltaţi cu sprijinul direct şi chiar financiar din partea echipei noastre:

Programul de bun venit Farmasi

La primele patru comenzi, în fiecare lună consecutiv, timp de patru luni, pentru comandă de minim 30 de puncte, veți primi cadouri alături de produsele comandate (în valoare de 30 puncte Farmasi).

Programul de bun venit Farmasi 2023

Cum puteţi primi banii de la Farmasi

Veste bună este că puteţi primi câştigurile cu această firmă chiar dacă nu aveţi PFA, SRL sau altă formă de fiscalizare. Puteţi primi bonusul Farmasi pe convenţie civilă, în contul bancar personal, chiar dacă nu aveţi firmă. Impzitul va fi reţinut la firmă, la sursă, dumneavoastră veiţi primi în contul bancar banii impozitai de stat, important este să aveţi un cont bancar (IBAN).

Este însă de reţinut că pe convenţie civilă veţi primi bonusul odată la trei campanii sau, mai exact după trei campanii sau trei luni. Fiecare comision se acumulează în cont. La trei luni primiţi bonusul total în contul IBAN bancar personal. De ce? Pentru a vă proteja de controalele ANAF. Pe convenţie civilă firma vă poate plăti şi la 2 săptămâni. Dar după ce firma va prezenta la ANAF documentele o să vină şi întrebările de la ANAF pentru cei care au primit bani „pe convenţie” la intervaluri scurte. Mai clar: pentru ANAF un câştig periodic, permanent, la 30 de zile înseamnă SALARIU. Şi aceasta trebuie impozitat ca atare.

ÎNSCRIERE PENTRU AFACEREA FARMASI: CLICK AICI

De ce alte firme nu procedează similar? Pentru că nu le pasă de consultanţi. Ele, firmele se scad, plătesc. Apoi consultantul trebuie să se descurce cu controlul ANAF. Este însă extrem de important că firma plăteşte şi pe convenâie civilă. Şi păteşte corect, la timp şi fără probleme.

Kit bun venit Farmasi

Cum îmi primesc banii în calitate de consultant Farmasi

Pentru a primi bani în calitate de consultant sunt necesare trei condiţii:

1. Să aveţi în campania (luna) respectivă o comandă depusă de minim 150 lei (sumă finală, de achitat, taxa de transport nu e luată în consideraţie).
2. Să atingeţi un nivel de minim 4% (recomandat 6% sau chiar 9%). Acest nivel se atinge şi este calculat (adunat) funcţie de reţeaua pe care o dezvoltaţi (care face comenzi) şi volumul personal.
3. Să completaţi şi să trimiteţi pe adresa firmei contractul de colaborare. În contul personal, după logare, în partea din stânga, pe coloana de opţiuni de comenzi, găsiţi zona de unde puteţi descărca contractul. Sunt două contracte diferite: pentru persoane fizice şi pentru firme (PFA, SRL, Microîntreprindere etc.). Acestea sunt condiţiile pentru a primi banii în contul bancar personal. Aveţi de asemenea opţiunea de a alege între a primi banii în contul bancar IBAN personal sau în contul de consultant.

Important de reţinut: după ce îndepliniţi aceste condiţii şi nu obţineţi un bonus mai mare de 50 lei suma se va regăsi în cont pentru a cumpăra noi produse în campaniile următoare. Daca valoarea comisionului este sub 50 lei, acesta se va plati in contul de consultant Farmasi – plata se va face lunar la final de luna.

ÎNSCRIERE PENTRU AFACEREA FARMASI: CLICK AICI

Ca o simulare, platile catre cei care NU au PFA/SRL se vor face incepand cu luna August (comision aferent lunii iulie) astfel:

a) Daca valoarea comisionului este sub 50 lei, acesta se va plati in contul de consultant Farmasi – plata se va face lunar la final de luna.

b) Daca valoarea comisionului este peste 50 lei, Consultantul va putea opta lunar in pagina sa daca doreste sa primeasca acesti bani in cont bancar sau in cont Farmasi. Daca se opteaza pentru cont bancar, se vor face 4 plati pe an, cu sumele neincasate pana la acea data: final de Octombrie, final de Ianuarie, final de Aprilie, final de Iulie.
Atat pentru plata in Cont Farmasi cat si pentru cea in Cont bancar se va retine 10% cu titlu de impozit retinut la sursa. Pentru a opta cont bancar sau cont Farmasi, Consultantii vor accesa sectiunea “Informatii Comision”
Important: puteţi primi banii în cont chiar dacă nu aveţi firmă. Impozitul datorat la stat (10%) se va opri „la sursă”, adică va fi oprit de firma Farmasi şi achitat la stat. Din suma câştigată vi se va opri 10% dacă nu aveţi firmă.

Câţi bani pot câştiga cu Farmasi?

Banii pe care îi veţi câştiga depind exclusiv de implicarea dv. Dacă decideţi să rămâneţi doar client(ă) veţi beneficia de câştigurile din discountul oferit de firmă dacă veţi achiziţiona direct produsele: mai exact reduceri de 30%-50% faţă de preţul afişat în catalog.

Dacă o să va creaţi o reţea proprie de reprezentanţi folosind linkul şi biroul virtual: puteţi ajunge la câştiguri lunare de 500 euro – 2000 euro după 5 luni de efort. Mai jos aveţi un grafic de câştiguri.

ÎNSCRIERE PENTRU AFACEREA FARMASI: CLICK AICI

Cum câştigi bani?

Este întrebarea la care aşteptaţi răspunsul. Cum se fac bani cu Farmasi?

În primul rând trebuie să cunoşti bine sau chiar foarte bine sistemul. Să cunoşti paşii şi mai ales dezvoltarea. Aveţi pe acest website informaţii despre Afacerea Farmasi. Citiţi, documentaţi-vă. Este primul pas în afacere. Iar evoluţia trebuie urmărită în puncte de vânzări realizate. Reţineţi că un punct este echivalent cu 5 lei.

Volum de grup Farmasi

Modificare importantă din luna septembrie 2020: un punct Farmasi este echivalent cu 5 lei. Aşadar valoarea unui punct Farmasi este de 5 lei.

Este extrem de clar că puteţi câştiga un venit suplimentar cu această firmă.

Este însă important să ştiţi că nu contează DOAR comenzile pe care le depuneţi. Nu este important doar volumul personal. Pentru a câştiga bani este absolut necesar să aveţi un volum de grup pe care îl puteţi realiza doar dacă înscrieţi reprezentanţi în propria structură.

Obligatii Lideri Farmasi

Pe scurt: pe lângă volumul personal (comenzile făcute din cont) pentru a face pasul spre bani serioşi este necesar să aveţi şi un volum de grup (provenit din vânzările realizate către cei înscrişi în propria structură). Fără a înscrie proprii consultanţi nu veţi putea dezvolta o structură proprie. Nu vă aşteptaţi să faceţi bani, să câştigaţi doar din volum personal.

Volumul personal

Volumul personal este reprezentat de banii cheltuiţi pe comenzi. Aşa cum îi spune… comenzi din contul personal care conturează volumul personal. Este un volum de bază, extrem de important. Fără un volum personal de minim 150 puncte (comandă de minim 150 lei la plată) nu vă puteţi obţine comisionul, bonusul.

Pentru a beneficia de bonusul din volumul de grup + volumul personal este obligatoriu să faci o comandă de minim 150 puncte (lei) în plată (exclus taxa de livrare).

Volumul personal de 150 lei în plată este baza pentru dezvoltare. De aici începe efortul pentru a obţine un beneficiu real cu Farmasi. Volumul de grup reprezintă comisionul pe care îl obţii din propria structură, de la reprezentanţii înscrişi la tine în reţea.

Volum Grup Farmasi Volum Grup

Volumul personal este absolut esenţial pentru a încasa pe o campanie banii obţinuţi din volumul personal plus cel de grup. La acest volum personal (VP) este important să obţii şi un volum de grup (VP) pentru a defini un câştig important. Totul se cumulează, totul îţi urcă nivelul. Fără nivel de grup important nu vei câţtiga bani. Volumul de grup este adus de reţeaua ta care cumpără, care îşi aduce volumul şi beneficiul.

Înscriere Farmasi

Recompense pentru recrutări

Nu uitaţi că aveţi recompense pentru recrutări. Pentru mai mult de 3 recrutări veţi primi recompense. Pentru a doua campanie, cu alte conturi active veţi primi alte recompense. Este planul de ngurajare pentru recrutări.

Bonusuri Farmasi Romania

Volumul de grup

Pornim de la ideea că avem deja îndeplinite condiţiile minimale pentru volumul personal pentru a putea obţine bonusul de lider. Adică avem lansată într-o campanie o comandă de minim 150 lei în plată (excludem taxa de transport). Volumul de grup este explicat în graficul de mai jos. Sunt niveluri distincte pe care le puteţi atinge prin dezvoltarea unui volum de grup. Sunt cifre pe care le puteţi consulta în graficul de mai jos. De exemplu, potrivit graficului de mai jos: pentru a atinge nivelul de 6% este necesar să aveţi un volum de vânzări (în grup) de peste 300o lei (puncte). Dacă reuşiţi să aveţi vânzări în grupul personal de minim 3000 de puncte veţi atinge nivelul de 6%.

Volum de grup Farmasi

 

Un nivel de grup de 6000 de puncte (6000 lei vânzări în grupul personal) vă aduce un venit pe campanie de peste 800 lei brut. Altfel spus: dacă reuşiţi să obţineţi acest volum de grup veţi primi în contul IBAN comunicat cel puţin 800 RON.

Volumul de grup este cel care vă aduce bonusul important. Altfel spus, dacă reuşiţi să vă aduceţi în propria echipă 20 de clienţi/consultanţi veţi „strânge recolta” din comenzile depuse de cei 20. Poate nu depun imediat comandă toţi cei 20. Dar dacă dintre aceştia 20 ne gândim că 12 depun o comandă de minim 100 sau 150 de lei veţi constata în cont asta. De aici încep calculele pentru bonus… Iar mai jos aveţi un exemplu pentru o structură solidă care vă poate aduce bani „adevăraţi”.

Mai jos aveţi un exemplu concret pentru cei care reuşesc să îşi dezvolte o structură pe niveluri distincte. Bineînţeles: vorbim despre reuşita prin dezvoltarea unei structuri complexe de reprezentanţi proprii incluşi în propria echipă. În graficul de mai jos observaţi o structură proprie cu 5 lideri şi un câştig estimat.

Câştiguri cu Farmasi

Cei 12 o să vă aducă în cont VOLUMUL DE GRUP

Veţi nevoie aşadar de o echipă de reprezentanţi, de propria structură pentru a obţine bani cu Farmasi. Nu veţi putea face bani dacă nu veţi avea propria structură de reprezentanţi. Nu veţi câştiga sume importante cu această afacere dacă nu reuţi să vă dezvoltaţi propria structură, prima generaţie de consultanţi înscrişi în reţeaua dv. Bonusurile vin de la fiecare nivel (generaţii) de reprezentanţi.

Calcul Bonus Farmasi

Cum vă dezvoltaţi propria structură de reprezentanţi?

Bineînțeles că nu este uşor. Nimic nu este uşor atunci când doreşti să câştigi bani. Este necesar un efort depus permanent. O muncă, un efort pe care îl veţi depune însă într-un ritm personal de lucru. Ai timp, depui efort în timpul liber: dezvolţi propria structură. Îţi construieşti „cărămidă cu cărămidă” fundaţia pentru structura ta personală care va contura un volum de grup.

Cum vă dezvoltaţi propria structură? Sunt două metode distincte şi cu rezultate specifice.

ÎNSCRIERE PENTRU AFACEREA FARMASI: CLICK AICI

Dezvoltarea structurii prin vânzări directe

În primul rând puteţi prezenta produsele cunoştinţelor, prietenilor, rudelor. Le vindeţi produsele la preţul afişat în catalog. Şi reţineţi „în portofel” diferenţa dintre preţul de catalog şi preţul cu care cumpăraţi. De exemplu: o comandă costă la preţ de catalog 100 lei. Plătiţi pentru comandă 70 lei. Dar produsele le veţi vinde cunoștinței cu 100 lei. Pentru că este preţul pe care cunoştinţa îl vede în catalog atunci când vă comandă produsele. Foarte clar: câştigaţi doar din această comandă 30 lei. Asta se numeşte „vânzare directă” prin intermediul tău, al consultantului.

Astfel vă dezvoltaţi volumul personal (VP) pe care l-am explicat mai sus. Însă… Dacă le plac produsele şi sunt mulţumiţi de ele le puteţi propune să le cumpere cu discount dacă se înscriu în magazinul online. Îi înscrieţi la voi în reţea şi vor face comenzi cu reducere. Este cea mai simplă modalitate – cea directă – de a vă aduce reprezentanţi în propria structură. Vânzare directă, cu promovare personală + dezvoltare şi promovare produse.

Înscriere Farmasi

Dezvoltarea structurii prin internet, online

În al doilea rând vă puteţi dezvolta propria structură de reprezentanţi utilizând metodele online. Şi ne referim aici la site-uri, bloguri, conturi şi pagini de Facebook, social media in general. Farmasi vă oferă în contul personal din magazinul online un „birou virtual” însoţit de un link de promovare. Este vorba de un „link de referral” aşa cum este cunoscut în lumea celor care dezvoltă afaceri MLM. Mai jos aveţi o captură de ecran cu zona în care regăsiţi linkul personal Farmasi. Vorbim desrpe un link de referral pentru cei obişnuiţi cu afacerea MLM. Este însă linkul „de aur” cu ajutorul căruia vă puteţi dezvolta.

Link personal Farmasi

Cu acest link puteţi da lovitura pe online. Îl promovaţi viral şi excesiv pe Facebook, pe email, pe grupuri de Facebook şi pe Twitter şi o să obţineţi înscrieri în propria structură. Într-o lună vă puteţi obţine zeci de noi consultanţi în reţeaua proprie utilizând acest link personal.

Linkul personal de recrutare este principalul instrument pentru a aduce, a câştiga, a înscrie noi persoane în structura dv. Cu acest link pe care îl primiţi după înregistrare şi activare cont, un link absolut special de înscriere Farmasi, aveţi posibilitatea să vă dezvoltaţi propria structură de reprezentanţi.

Importanţa sponsorului în dezvoltare VG

Importanţa sponsorului Farmasi este esenţială pentru dezvoltare volumului de grup (VG). Un lider, un sponsor de nivel cel puţin 15%, vă ajută să vă dezvoltaţi. De aceea este absolut important ca înainte de a vă înscrie să luaţi decizia de a vă înscrie într-o echipă completă şi solidă. Adică să vă înscrieţi pe un website ca aceasta care este un site de lider, de consultant principal Farmasi.

Volum de grup Farmasi

Sponsorul vă oferă în primul rând informaţii esenţiale, în mod personal, pentru paşii pe care ar trebui să îi urmaţi pentru a vă dezvolta o reţea proprie de clienţi/consultanţi.

Sponsorul vă ajută cu bani pentru cataloagele pe care trebuie să le trimiteţi pentru persoanele nou înscriese pentru dezvoltarea propriei structuri. Un sponsor vă ajută cu cataloage până atingeţi un nivel care să vă asigure banii necesari pentru a prelua dezvoltarea reţelei „pe mâini proprii”. De obicei nivelul de „independenţă” este cel de 12%. Din acest nivel veţi câştiga lunar undeva la 800 lei net.

Câştig pentru dezvoltatori şi lideri

Dacă vă alăturaţi echipei noastre veţi avea beneficii. Veţi primi susţinere pentru dezvoltarea propriei reţele de consultanţi. Acest sprijin este însă acordat doar pentru persoanele care se implică şi au rezultate. Doar pentru cei care reuşesc să îşi dezvolte o structură proprie ne nivel minim de 6%.

Cum arată beneficiul Farmasi pentru un lider

Vorbim despre bani pe care îi puteţi câştiga cu Farmasi. Vorbele sunt de prisos atunci când există dovada câştigului. Mai jos aveţi banii câştigaţi printr-o muncă intensă în prima lună după ce eu, ca lider, m-am ocupat de dezvoltarea propriei echipe. Am depăşit 1000 euro printr-un efort constant chir din rima lună. Adevărat, am experienţă. Dar experienţa o poţi acumula în timp şi prin efort personal.

Comision Farmasi real

A doua lună a fost mult mai bună. Am crescut câştigurile şi am ridicat în structura mea un lider la nivel de 22% (director). Dovada este mai jos. Un câştig de campanie de 6400 lei.

Bani cu Farmasi Romania

În a treia lună voi creşte cifra de vânzări la peste 175.000. În parale liderii mei au crescut. Voi avea un lider de 22%, unul de 15%, unul de 12% si mai mulţi de 6 şi 4%. Estimez un câştig de aproximativ 7.500 lei. În octombrie voi avea probabil al 5-lea nivel de manager consecutiv, ceea ce îmi va confirma poziţia de director. Pe lângă bonusul lunar voi primi şi o primă de 1.000 euro. În noiembrie voi avea probabil al doilea manager în structura mea. Ceea ce mă va duce la nivelul de director de aur. Totul cu o muncă constantă depusă zi de zi, în fiecare lună (campanie).

Niveluri superioare

Pentru a ajunge la nivelurile superioare de dezvoltare în calitate de consultant este necesar să utilizezi toate resursele pe le care ţi le pune la dispoziţie contul. În primul rând folosește linkul dedicat, linkul de referral, linkul tău de înscrieri. Acest link îl găseşti în cont în zona informaţiilor personale.

Foloseşte pentru dezvoltare resursele social media în principal Pacebook. Fă-ţi o pagină dedicată pentru Farmasi. Alătură-te grupurilor de Facebook specializate. Promovează opinii şi informaţii adăugând linkul tău de consultant. Organizează concursuri pentru a-şi dezvolta pagina de consultant.

Apoi foloseşte datele despre structură. Pe măsură ce te vei dezvolta vei vedea din ce în ce mai mulţi consultanţi în structura ta. Inclusiv date despre comenzile făcute şi datele lor de contact. Folosește cu înțelepciune aceste resurse. Cu ajutorul acestor informaţii îţi poţi mări veniturile.

Alătură-te echipei!

Dacă vrei să câştigi bani şi ai potenţial de dezvoltare în online: VINO ALĂTURI DE NOI! Nu te înscrie la întâmplare. Alege acest website dacă ai dorinţa de a face bani. Vei primi la înscriere un lider care te va susţine şi te va îndruma pas cu pas.

Ce oferim pentru posibilii lideri

După ce vă înscrieţi în echipa noastră vi se va aloca un lider, un sponsor, care o să ajute să vă dezvoltaţi.

Primii paşi nu sunt uşori dar veţi beneficia de sprijinul nostru. Este însă important să doriţi să deveniţi un lider, un consultant important în această afacere MLM.

Funcţie de capacitatea de dezvoltare veţi primi sprijin pentru a vă dezvolta şi mai mult. Susţinerea pornește de la sprijin cu cataloage şi până la primirea unui site de consultant. Da, dacă veţi avea o dezvoltare importantă noi o să vă oferim gratuit un website pe care il veţi gestiona pentru a vă dezvolta şi mai mult. Pentru acest nivel de colaborare este însă necesar să ajungeţi cel puţin la nivelul de 12% două campanii la rând.

Farmasi, afacere MLM

Farmasi este o afacere MLM. MLM este abrevierea de la Multilevel Marketing. Mai exact o afacere dezvoltată pe mai multe niveluri. Dacă vă implicaţi puteţi dezvolta propria afacere MLM:

  • La nivel orizontal, în rândul familiei şi al prietenilor, vânzând direct produsele într-o zonă de prieteni şi de familie. Din acest nivel de vânzări directe obţineţi câştigurile care sunt stabilite de diferenţa dintre preţul de catalog şi discountul oferit. De exemplu: un produs are în catalogul pe care îl prezentaţi preţul de 30 de lei. Acesta este preţul afişat în catalogul tipărit dar are un discount de 30% pentru dv. Altfel spus veţi vinde produsul cu 30 de lei şi veţi câştiga 9 lei pentru că dv. cumpăraţi produsul la preţe de consultant (21 lei) dar îl vindeţi la preţ de catalog (30 lei).
  • La nivel vertical, pe niveluri de adâncime, primiţi bani în cont din ceea ce vând persoanele înscrise în reţeaua dv.
Compare items () compare