Alege Farmasi în 2021

Farmasi vă aşteaptă în 2021 cu cel mai bun plan de marketing online. Este firma cu cea mai rapidă dezvoltare în domeniul afacerilor MLM şi a demonstrat că oferă beneficii importante atât clienţilor, liderilor, dar mai ales consultanţilor. Anul 2020, deja încheiat, demonstrează prin cifre şi prin realitate dezvoltarea exponenţială a acestei firme. Intră în echipa noastră pentru un câştig permanent, în ritm propriu de lucru: 0765 547 674.

Înscriere Farmasi

Dezvoltăm antreprenori, persoane independente financiar

În doi ani Farmasi a schimbat radical, pozitiv, viaţa conomico-financiară pentru multe persoane. Sunt cei şi mai ales cele care s-au alăturat acestei firme cu dorinţa de a munci în primul rând în online, într-un mediu care s-a dezvoltat rapid şi eficient în 2020! Persoanele care s-au înscris în echipa noastră au reuşit să îşi asigure un venit permanent, independent, lunar, fie că a fost vorba de persoane care aveau deja un loc de muncă sau nu aveau un serviciu permanent.

Alătură-te echipei noastre, vino alături de noi şi te ajutăm să devii antreprenor. Dacă doreşti mai multe informaţii foloseşte formularul de CONTACT al acestui website ce aparţine unui director Farmasi Cosmetics.

Intră în echipa noastră: 0765 547 674

Doi ani de succes Farmasi

În urmă cu doi ani, Farmasi intra în competiţie directă cu cele mai importante firme de cosmetice MLM, firme de prestigiu, recunoscute deja pe piaţa din România: #Oriflame, #Avon, #Ladys, #Infinity. O luptă pe care Farmasi a câştigat-o corect, în confruntare directă cu cele mai importante firme de cosmetice online din ţara noastră.

Trecând peste cifra impresionantă a vânzărilor din 2020, datorată în primul rând calităţii produselor comercializate, Farmasi a reuşit să ofere câştiguri financiare substanţiale, unice pe piaţa cosmeticelor MLM din România, pentru consultanţii activi şi mai ales pentru lideri.

Afacere Farmasi castiguri

Planul de marketing Farmasi 2021

Planul de marketing Farmasi este unic şi asigură câştiguri atât pentru firmă cât şi pentru clienţi, consultanţi şi lideri. Este o afacere MLM win-win, o afacere în care pe primul loc se află clientul şi mai ales liderul de reţea Farmasi. Plecând de la ideea de outlet cosmetice, farmasi a adus preţuri mici pentru foarte multe produse de calitate din gama cosmeticelor, produselor de machiaj dar şi a produselor de îngrijire a casei.

Dacă nu ne crezi, dacă ai dubii despre afacerea Farmasi: încearcă să iei legătura cu un lider care lucrează în această afacere MLM!

Banii mulţi se câştigă prin muncă! Şi ce poate fi mai minunat decât atunci când constaţi că munca ta este răsplătită corect şi cu mulţi bani? Această satisfacţie o poţi obţine lucrând în echipa noastră, în firma Farmasi!

Câştiguri cu Farmasi Cosmetics

Cum fac bani cu Farmasi?

Pentru bun început trebuie să înţelegeţi că banii nu vin, nu cad în cont, nu îi puteţi câştiga dacă nu vă implicaţi. Aşadar, acest articol pornește de la ideea că doriţi să investiţi timp – în primul rând – pentru a vă dezvolta o structură de reprezentanţi. O structură proprie în interiorul contului pe care îl aveţi pentru a câştiga bani.

După înscriere Farmasi (AICI) veţi primi un cont unde veţi avea un birou personal virtual pentru dezvoltarea afacerii cu informaţii în timp real despre câştiguri şi reţeaua proprie pe care o dezvoltaţi online. Tot după înscrierea de pe website-ul nostru vi se va aloca un sponsor. Veţi avea astfel un mentor care o să vă răspundă la telefon pentru a vă explica personal ce trebuie să faceţi pentru a vă dezvolta propria afacere Farmasi.

Intră în echipa noastră: 0765 547 674

În primul rând şi foarte important: este important cum şi unde vă înscrieţi. Dacă vă înscrieţi pe acest website aveţi şanse maxime pentru a vă dezvolta propria afacere Farmasi. Dacă vă înscrieţi „random”, la întâmplare pe net: nu o să aveţi sprijin, susţinere, sfaturi şi nici măcar catalog gratuit la înregistrare. Înscrierea directă vă aduce un cont în magazinul online însă veţi fi alocat(ă) direct în sistem.

Aşadar vă recomandăm să vă înscrieţi exact aici, folosind bannerul de mai jos, dacă doriţi să vă dezvoltaţi cu sprijinul direct şi chiar financiar din partea echipei noastre:

Înscriere Farmasi

Cum primiţi banii de la Farmasi

Veste bună este că puteţi primi câştigurile cu această firmă chiar dacă nu aveţi PFA, SRL sau altă formă de fiscalizare. Puteţi primi bonusul Farmasi pe convenţie civilă, în contul bancar personal, chiar dacă nu aveţi firmă. Impozitul va fi reţinut la firmă, la sursă, dumneavoastră veiţi primi în contul bancar banii impozitai de stat, important este să aveţi un cont bancar (IBAN).

Este însă de reţinut că pe convenţie civilă veţi primi bonusul odată la trei campanii sau, mai exact după trei campanii sau trei luni. Fiecare comision se acumulează în cont. La trei luni primiţi bonusul total în contul IBAN bancar personal. De ce? Pentru a vă proteja de controalele ANAF. Pe convenţie civilă firma vă poate plăti şi la 2 săptămâni. Dar după ce firma va prezenta la ANAF documentele o să vină şi întrebările de la ANAF pentru cei care au primit bani „pe convenţie” la intervaluri scurte. Mai clar: pentru ANAF un câştig periodic, permanent, la 30 de zile înseamnă SALARIU. Şi aceasta trebuie impozitat ca atare.

Munceşte pentru tine!

Munceşti pentru patron, pentru stat, pentru a plăti la bancă în fiecare zi! Dar te-ai gândit că poţi munci şi pentru tine? Munceşte măcar o oră pe zi pentru tine şi vei avea satisfacţia că poţi atinge noi obiective. Munceşte 2 ore pe zi cu Farmasi şi vei avea îndeplinit visul independenţei financiare! Ia lucrurile pas cu pas… Fă primul pas spre independenţa financiară alături de echipa noastră!

Intră în echipa noastră: 0765 547 674

Farmasi: afacere win-win

Farmasi este o afacere win-win. O afacere online sau de vânzări directe cu beneficii substanţiale nu doar pentru firmă cât şi pentru lideri. Liderul Farmasi poate deveni într-un an un adevărat antreprenor, cu un ritm de lucru propriu, ritm de lucru care îi va asigura un venit permanent. Sacpă de grija financiară a zilei de mâine, intră în rolul de entreprenor, câştigă-ţi singură banii, salariul de care ai nevoie. Învaţă să faci bani alături de noi. Produsele cosmetice şi produsele de îngrijire a casei se vor vinde tot timpul. Alege o afacere MLM de succes. Iar Afacerea Farmasi este cea care îţi poate genera banii pe care îi doreşti!

Nu contează vârsta, nu contează experienţa. Contează doar să îţi doreşti să faci bani, să te dezvolţi şi, mai ales, să munceşti în ritm propriu şi personal. Magazinul Farmasi online îţi oferă şansa de a deveni antreprenor sau antreprenoriţă!

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!