Magazin Farmasi

Cel mai important magazin Farmasi este cel online. Un magazin Farmasi cu peste 2000 de produse. Important de reţinut este că din magazinul online puteţi cumpăra aceste produse cu reducere de 20% după activarea contului. De acest discount nu beneficiaţi dacă veţi cumpăra produsele dintr-un magazin fizic. Nu există magazin Farmasi fizic niciunde în România.

Magazinul Farmasi

Un alt avantaj este ca magazinul online este deschis non-stop, 24/7 şi îl puteţi accesa de oriunde. Şi cum timpul este foarte important acesta este un avantaj enorm. Nu va deplasaţi la magazin şi puteţi face cumpărăturile oricand, în orice zi, la orice oră. În plus, odată creat contul de client puteți să vă dezvoltați ulterior propria afacere Farmasi.

ACCESEAZĂ AICI: MAGAZINUL FARMASI ONLINE

Din acest magazin Farmasi online puteţi cumpăra şi pachetele aflate la promoţii speciale precum şi kitul de start. Reţineţi că atât pe acest website cât şi în contul pe care vi-l puteţi activa în magazinul online veţi găsi în permanenţă catalogul online.

Totul se simplică astfel: puteţi consulta oferta la zi, de campanie, cu produsele aflate la promoţii speciale. Totul din confortul casei, aşezată într-un fotoliu de unde puteţi răsfoi în tihnă catalogul online Farmasi.

Magazin Farmasi în România

În principiu nu există niciunde în România un magazin Farmasi fizic, real, total dedicat. Comenzile se fac în magazinul online Farmasi.

Laistă magazine Farmasi

Altfel spus, singurul magazin al firmei este cel online şi vă puteţi loga direct în el exact AICI. Logarea directă nu vă aduce însă opţiunea de a face direct comanda pachetului de bun venit. Acastă opţiune este simplificată dacă alegeţi înscrierea prin bannerul de mai sus.

Magazin Farmasi

Lista magazine Farmasi Bucureşti

Vorbim de fapt despre magazine care includ în interior puncte de vânzare pentru aceste produse. Sunt mega sau hiper marketuri care găzduiesc standuri cu produse de la această firmă. Unde puteţi găsi în Bucureşti aceste minunate produse? Nu mai există niciun magazin Farmasi în București.

  • Magazin Cocor,
  • in IDM, la magazinul Deltacom,
  • in Flora din Voluntari
  • Baneasa Shopping City,
  • Complex Flora Smart Voluntari,
  • strand 153,
  • Galeria Cora Lujerului,
  • Galeria Carrefour Colentina,
  • Complex IDM,
  • Galeria Auchan Militari.

Magazin Farmasi – în ţară

Există puncte de vânzare şi în localităţile mari. Aşa cum precizam nu există magazine dedicate ci puncte de vânzare. Sunt standuri unde puteţi găsi minunatele produse ale acestei firme. Dar niciun stand nu se compară cu oferta completă pe care o puteţi găsi doar în magazinul online Farmasi Cosmetics. Sunt peste 2000 de produse cosmetice, de îngrijire, de casă, pentru familie.

Discounturi oferite la vânzare online

Dacă veţi cumpăra produsele firmei din magazinul online veţi beneficia de reduceri substanţiale. Ce este foarte bine din punctul al vânzărilor directe: se aplică reducere pe fiecare produs în parte. Aşadar nu se aplică discount pe valoarea totală a comenzii. Fie că vei cumpăra un singur produs sau mai multe: vei beneficia de reducere.

Discount Farmasi

Taxa de livrare

Dacă veţi cumpăra produsele din magazinul online va trebui să achitaţi o taxă de livrare pentru curier. Această taxă de livrare este de 12,9 lei.

Transport Gratuit Farmasi

Însă pentru toate comenzile cu o valoare de plată mai mare de 199 lei nu se plăteşte taxă de livrare.

Compare items () compare