Informaţii afacere

Afacerea Farmasi România explicată pas cu pas: răspunsuri la întrebări despre Farmasi. Un articol cu păreri despre Farmasi, cu informaţii complete despre această afacere.

Cod sponsor Farmasi 0033729

Acest articol este dedicat şi cuprinde informaţii complete, răspunsuri la întrebări frecvente despre Farmasi România (F.A.Q). Am integrat în acest articol informaţii despre înscriere, comandă, beneficii, modalitatea de a face bani cu această firmă.

ÎNREGISTRARE BEAUTY INFLUENCER

Afacerea Farmasi explicată pas cu pas cu răspunsuri la întrebări frecvente despre tot ce presupune acest business.
Informaţii despre Farmasi complete cu cele mai multe dintre întrebările la care aşteptaţi răspunsuri.

❤️Iată schimbările în vigoare de la 1 aprilie 2023:
?Discount 5️⃣0️⃣% în loc de 3️⃣0️⃣% la produsele Dr C Tuna.
?Discount 3️⃣0️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣% la produsele de make-up, îngrijire personală și parfumuri.
?Kit de start obligatoriu la prima comandă dacă vrei să beneficiezi de discount.
??Un nou plan de marketing
➡️Înscrieri internaționale. ?Conectarea tuturor țărilor în care Farmasi activează.
➡️Comision din vânzarea echipei 2️⃣5️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣%
➡️Atingerea nivelului se va face la 5000 de puncte în loc de 6000 de puncte.
➡️Nivelul de Director se va atinge după 3 luni.
➡️Un nou nivel Director BRONZ în momentul în care ai un manager 25% îți aduce un bonus de 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro.
➡️Autoturism și bonus 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro la atingerea nivelului Director Aur.

Totul despre afacerea Farmasi

Informaţii despre afacere. Un articol ce îşi propune să includă atât păreri Farmasi cât şi răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care la puteţi avea despre firmă.

Oferta de Cosmetice Farmasi este unică pe piaţa din România. Atât din punctul de vedere al produselor cosmetice cât şi al ofertelor veţi avea de câştigat cu această firmă. Sunt produse de calitate bazate pe ingrediente naturale. Această firmă multinaţională s-a impus deja în mai multe ţări în primul rând prin calitatea produselor.

Aproximativ 2000 de produse cosmetice unice vândute în 120 de ţări inclusiv România.

Înscriere Farmasi România

Primul pas este reprezentat de „înscriere Farmasi”. Este extrem de important cum şi unde vă înscrieţi. Dacă vă înscrieţi direct în magazinul online nu veţi beneficia de sprijinul unui sponsor. Înscrierea directă nu vă duce în structura unui sponsor acreditat pentru România. Înscrierea directă vă asigură doar un cont de client/viitor consultant fără a beneficia de un mentor/sponsor, mentorat direct sau catalog gratuit.

ÎNREGISTRARE AICI CONT BEAUTY INFLUENCER FARMASI

Pentru a primi un catalog gratuit dar şi pentru a avea un sponsor care să se ocupe de dv. efectuați înscrierea de pe acest website. Catalogul gratuit nu este cordat de firma sau la inscriere directa in mgazinul online.

La înregistrarea directă folosește

Cod sponsor Farmasi 0033729

Beneficii înscriere Farmasi

 • Reducere 30% faţă de preţul de catalog Farmasi. Acces la produse de calitatea. În prima comandă aveţi opţiunea de a comanda kitul de bun venit cu 15 produse la un preţ special.
 • Transport gratuit pentru comenzile de minim 190 lei (pe teritoriul României).
 • Nu există comandă minimă.
 • Pentru trei consultanţi pe care îi recrutaţi personal într-o campanie veţi primi cadou apa de parfum Sensational pentru EA (un excelent parfum de damă). Important de reţinut: cele trei persoane recrutate trebuie să facă la rândul lor, fiecare, o comandă de 150 lei (în plată, după reducere, nu preţ de catalog).
 • Pentru 10 consultanţi activi recrutaţi de un consultant acesta va primi două ape de parfum + un bonus de 150 lei. O bonificaţie în produse şi bani pe care o primeşte orice consultant care se străduieşte să înscrie şi să activeze la rândul său alţi consultanţi.

Program de bun venit Farmasi

La primele patru comenzi, în fiecare lună consecutiv, timp de patru luni, pentru comandă de minim 30 de puncte, veți primi cadouri alături de produsele comandate (în valoare de 30 puncte Farmasi).

Programul de bun venit Farmasi 2023

Efectuare comandă Farmasi

Comanda Farmasi se realizează doar din contul personal după înscriere. Vă înscrieți şi apoi utilizaţi catalogul online Farmasi sau broşura tipărită. Dacă aveţi deja cont totul este simplu. Vă logaţi în cont pentru a face comanda Farmasi.

1. Pe o foaie de hârtie copiaţi codurile produselor din catalog.
2. Vă logaţi în contul personal.
3. Daţi click (stânga sus) pe „Comandă Rapidă”.
4. Adăugaţi pe rând codul produsului dorit (fiecare produs are un cod pe care îl găsiţi în catalog).

Mai multe informaţii despre efectuare comanda Farmasi de pe telefon sau calculator/laptop aveţi AICI.

Cum se comandă kitul de start

Mai jos aveţi un clip video cu explicaţii pentru cums e comandă kitul de start de la Farmasi.

Cadou de bun venit

Kitul de start Farmasi îl primiţi o singură dată, în prima comandă după înregistrare. Setul de bun venit Farmasi include 15 produse la un preţ absolut special. Pentru pachetul de bun venit Farmasi plătiţi doar 49,99 lei. Sunt 15 produse în total pe care le primiţi în acest set.

Dacă alegeţi să cumpăraţi doarsetul de bun venit în prima comandă veţi plăti în total doar 62,99 lei (setul + transportul prin curier rapid). Cu alte cuvinte dacă folosiţi codul de produs PK00002 în comanda rapidă şi finalizaţi cimanda veţi achita în total 62,99 lei pentru kitul promoţional Farmasi la care se adaugă şi taxa de transport prin curier rapid de 12,90 lei.

Transport Gratuit Farmasi

Transport şi taxă livrare Farmasi

Transportul coletelor se face doar prin curier rapid. Comanda Farmasi nu se livrează prin Poşta Română. Comanda o veţi primi „la uşă” sau la poartă prin firma de curierat GLS România.

Costul pentru transportul comenzii este unul fix. Nu există comandă minimă. Dar costul de transport este unul fix: 12,90 lei.

Orice comandă Farmasi de minim 190 lei (preţ plată pentru comandă după discount, preţ final) beneficiază de livrare gratuită. Mai clar: toate comenzile de peste 199 lei nu mai plătesc taxa de livrare Farmasi.

Există taxă de ambalare?

Nu, nu există costuri de ambalare. Spre deosebire de alte firme MLM Cosmetice, Farmasi nu percepe taxă de coletare sau de ambalare.

La preţul final al comenzii, după discount, se aplică separat doar taxa de livrare Farmasi de 12,90 lei. Iar pentru comenzile de valoare de peste 190 lei nu se mai percepe nici taxa de livrare. Mai clar: Toate comenzile cu valoare (de plată) de minim 190 lei beneficiază de transport gratuit prin GLS România.

Plată comandă Farmasi

Comanda Farmasi se plăteşte la primire. Când veţi primi coletul veţi achita cu bani cash preţul pentru comandă. Este sistemul cunoscut sub denumirea de „plată ramburs”.

Discount Farmasi

Primiţi comanda şi o plătiţi la curier.

reducere Farmasi

Discount Farmasi

Discountul Farmasi general este de 30% faţă de preţurile afişate în catalog. Pentru produse speciale (non-cosmetice) discountul este de 22%. Dar 90% dintre produse beneficiază de o reducere de 30% faţă de preţurile afişate în catalog.

O metodă simplă de calcul: dacă în catalog produsele pe care le comandaţi costă 100 lei veţi avea de plătit pentru ele doar 70 lei.

IMPORTANT: discountul pentru reprezentanti este 23% pentru parfumuri , produse de make up si 30% pentru detergenti produe terapeutice din gama DR. Tuna.

Volum de grup Farmasi

Modificare importantă din luna septembrie 2020: un punct Farmasi este echivalent cu 5 lei. Aşadar valoarea unui punct Farmasi este de 5 lei.

Câştiguri din afacere

Bonusul personal Farmasi se fundamentează pe volumul de grup. Este important să consultaţi tabelul de mai sus pentru a înţelege nivelurile de câştiguri. Valoarea în procente reprezintă câştigurile pe care le obţineţi din volumul de grup.

Procentele sunt stabilite funcţie de nivelul de vânzări atins. Un nou nivel impune un minim de vânzări şi un maxim. Aceste doua sume de vânzări (minim şi maxim) impun valoarea câştigurilor în procente.

Veţi constata că sunt 8 niveluri diferite. Maximul de volum de grup este de 30.000 de puncte valorice (PV). Pentru atingerea acestui nivel dar şi pentru tot ce este mai sus se primeşte o valoare de bonus personal de 22%.

Cum îmi primesc banii în calitate de consultant Farmasi

Pentru a primi bani în calitate de consultant sunt necesare trei condiţii:

1. Să aveţi în campania (luna) respectivă o comandă depusă de minim 150 lei (sumă finală, de achitat, taxa de transport nu e luată în consideraţie).
2. Să atingeţi un nivel de minim 4% (recomandat 6% sau chiar 9%). Acest nivel se atinge şi este calculat (adunat) funcţie de reţeaua pe care o dezvoltaţi (care face comenzi) şi volumul personal.
3. Să completaţi şi să trimiteţi pe adresa firmei contractul de colaborare. În contul personal, după logare, în partea din stânga, pe coloana de opţiuni de comenzi, găsiţi zona de unde puteţi descărca contractul. Sunt două contracte diferite: pentru persoane fizice şi pentru firme (PFA, SRL, Microîntreprindere etc.). Acestea sunt condiţiile pentru a primi banii în contul bancar personal. Aveţi de asemenea opţiunea de a alege între a primi banii în contul bancar IBAN personal sau în contul de consultant.

Important de reţinut: după ce îndepliniţi aceste condiţii şi nu obţineţi un bonus mai mare de 50 lei suma se va regăsi în cont pentru a cumpăra noi produse în campaniile următoare. Daca valoarea comisionului este sub 50 lei, acesta se va plati in contul de consultant Farmasi – plata se va face lunar la final de luna.

Platile catre cei care NU au PFA/SRL se vor face incepand cu luna August (comision aferent lunii iulie) astfel:

a) Daca valoarea comisionului este sub 50 lei, acesta se va plati in contul de consultant Farmasi – plata se va face lunar la final de luna.

b) Daca valoarea comisionului este peste 50 lei, Consultantul va putea opta lunar in pagina sa daca doreste sa primeasca acesti bani in cont bancar sau in cont Farmasi. Daca se opteaza pentru cont bancar, se vor face 4 plati pe an, cu sumele neincasate pana la acea data: final de Octombrie, final de Ianuarie, final de Aprilie, final de Iulie.
Atat pentru plata in Cont Farmasi cat si pentru cea in Cont bancar se va retine 10% cu titlu de impozit retinut la sursa. Pentru a opta cont bancar sau cont Farmasi, Consultantii vor accesa sectiunea “Informatii Comision”.

Important: puteţi primi banii în cont chiar dacă nu aveţi firmă. Impozitul datorat la stat (10%) se va opri „la sursă”, adică va fi oprit de firma Farmasi şi achitat la stat. Din suma câştigată vi se va opri 10% dacă nu aveţi firmă.

Birou virtual de recrutare

După ce vă activaţi contul personal veţi avea la dispoziţi un birou virtual de recrutare Farmasi. Veţi avea date complete despre persoanele care s-au înscris în reţeaua dumneavoastră. Veţi avea în acest birou virtual date complete despre comenzile făcute de fiecare persoană din structura dumneavoastră. Aveţi de asemenea informaţii complete despre fiecare client şi consultant înscris.

Încărcare cod IBAN în cont Farmasi

Dacă v-aţi dezvoltat atât volumul personal cât şi cel de grup veţi avea nevoie de un cont bancar pentru a primi comisionul. Contul IBAN se completează în contul personal din magazinul online. După ce vă logaţi în cont, pe coloana din stânga veţi vedea zona de informaţii bancare. Intraţi în acea zonă a magazinului online. Apoi completaţi formularul potrivit indicaţiilor din imaginea de mai jos. Chiar dacă veţi identifica anumite bănci prestabilite: ignoraţi acea zonă.

Completare cont bancar Farmasi

Plata bonusului Farmasi

Aţi atins nivelul de consultant şi aveţi deja o reţea MLM cosmetice dezvoltată. Vă gândiţi cum veţi primi bonusul de consultant, lider sau director.

Există două opţiuni pentru a vă primi, pentru a încasa bonusul câştigat.

În primul rând există posibilitatea de a vă primii banii prin convenţie civilă încheiată cu Farmasi. Această modalitate se bazează pe metoda legală a plăţii serviciilor prin convenţie civilă, respectiv reţinerea la sursă a impozitului din câştig (10%).

A doua opţiune se adresează firmelor şi PFA-urilor. Pentru PFA se acceptă şi codul CAEN de bază 6202. Pentru firme şi microîntreprinderi este mai uşor. În această a doua formulă de încasare a bonusului va fi necesar după încheierea contractului să eliberaţi factură pentru a vă primi banii.

Obligatii Lideri Farmasi

Liderii Farmasi au obligaţii?

Da, liderii au condiţii de recrutare şi de comandă pentru cataloage funcţie de nivelul lor de dezvoltare. Aveţi deasupra un grafic cu toate informaţiile despre lanul de carieră Farmasi.

În primul rând, pentru a beneficia de bonus trebuie să faceţi o comandă de 150 puncte (150 lei) per campania de 30 de zile. În plus, după nivelul de 12% sunt şi alte condiţii pentru a vă primi bonsul financiar (per campanie 30 zile). În plus:

 • De la nivel 12% – obligatoriu să comande 10 cataloage.
 • La 15% – 25 cataloage.
 • 18% – o inscriere si 50 cataloage.
 • 22% – 2 inscrieri si 100cataloage.
 • GOLD DIRECTOR- 2 inscrieri si 125 cataloage.
 • PLATIN DIRECTOR – 2 inscrieri si 150 cataloage.

Plan Marketing

Plan Marketing Farmasi explicat într-un grafic simplu. Mai jos aveţi principalele etape de dezvoltare. Este importat să vă susţineţi structura. Cu un ritm de muncă personal şi o activitate dedicată veţi ajunge la nivelul de 22% (manager). Dacă aveţi doi lideri carese vor dezvolta în structura dv. veţi ajunge la un venit lunar de 2000 euro ca director de aur. De la acest nivel încep câştigurile absolut speciale.

Plan Marketing Farmasi

Retur produse Farmasi

În respect pentru legislaţia românească şi europeană produsele pot fi returnate în termen de 14 zile.

În orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila FARMASI – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu Farmasi).

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Consultantului, in ambalajul original, cu etichetele intacte. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Farmasi). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Restituirea prețului se va face în proporție de 100% din prețul de cumpărare sau din creditul acordat pentru produsul respectiv sau în echivalent și nu va include taxele de livrare și manipulare pe care le-ați plătit. În cazul produselor defecte sau deteriorate, Societatea va acoperi toate taxele de livrare.

Call center Farmasi

Va exista un call center Farmasi unde veţi primi suport la telefon. Altfel spus orice problemă legată de comenzile făcute va primi rezolvare prin acest serviciu.

Telefon CALL CENTER FARMASI: 0316300494

Compare items () compare