Efectuare comandă

Comanda Farmasi, cum se depune si cum se finalizează. Acest articol va ajuta pas cu pas cum sa faceţi comanda Farmasi după înregistrare. Datele din acest articol sunt în primul rând pentru întocmirea şi finalizarea comenzii de pe calculator, laptop sau desktop.

Înscriere Farmasi

De pe telefon sau tabletă urmaţi exact paşii recomandaţi dar vor fi probabil ceva diferenţe în privinţa afişării pentru comenzi. Aveţi însă un clip video cu toate explicaţiile necesare pentru întocmirea comenzii de pe telefonul mobil. Important este să urmaţi paşii exact cum îi prezentăm noi pentru a învăţa cum să faceţi comanda la Farmasi România.

Comanda o puteţi face imediat după înscriere. Adică veţi completa formularul de înregistrare şi veţi fi logat(ă) direct în site. Dacă o să vă înregistraţi pe o pagina de consultant îi puteţi solicita ajutorul pentru a face comandă.

Important: pornim cu aceste sfaturi de la ideea că sunteţi logat(ă) în contul personal din magazinul online Farmasi.
Acest tutorial (aceste explicaţii) sunt pentru efectuarea primei comenzi.

După ce veţi efectua şi finaliza prima comandă următoarele vor fi mai uşor de realizat.

Înscriere Farmasi

Login Farmasi

Pentru LOGIN FARMASI consultanţi vă recomandăm să utilizaţi ca browser Chrome. De pe Firefox Mozilla am întâmpinat probleme cu vizualizarea datelor pentru propria structură de consultanţi sau pentru afişarea unor pagini. De pe Chrome nu am avut probleme. Pe pe Internet Explorer sau Opera nu am încercat.

Şi de pe telefonul mobil vă recomandăm ca browser de încredere Chrome. Aşadar, prima etapă pentru a lansa comanda Farmasi: să vă logaţi în contul dumneavoastră de pe telefonul mobil, calculator sau laptop. Folosiţi pentru logare userul şi parola primite pe email cât şi pe SMS.

Comandă Farmasi de pe telefonul mobil

Mai jos aveţi explicaţii video pentru cum se realizează comanda Farmasi de pe telefonul mobil. Reţineţi că informaţiile folosite pentru explicaţiile video nu sunt reale şi în locul lor va trebui să folosiţi datele dumneavoastră de logare (user şi parolă) şi va trebui să completaţi o adresă de livrare. Priviţi cu atenţie mai întâi clipul video de 3 minute. După ce vă familiarizaţi cu etapele necesare reluaţi clipul video întocmind propria comandă.

Veţi avea nevoie înainte de toate de copierea codurilor produselor pe care doriţi să le comandaţi. Aceste coduri le găsiţi în catalog în dreptul fiecărui produs. Codul unui produs este format din mai multe cifre.

Efectuare comanda Farmasi de pe calculator sau laptop

Mai jos aveţi explicaţii pas cu pas pentru cum se face comanda Farmasi de pe calculator, laptop sau tabletă. Aveţi un clip video dedicat chiar mai jos. Clipul video de mai jos vă explică cum, după înregistrare, comandaţi doar şi numai un Catalog Farmasi. Urmăriâi acest clip video pentru că se explică pas cu pas cum se face o comandă de produs.

Dacă veţi comanda un singur catalog Farmasi veţi plăti pentru acest 15 lei. Acest preţ include şi transportul. Veţi primi pe lângă catalogoul tipărit şi 3 mostre de parfum în acest preţ. Mai jos, în clipul video aveţi pas cu pas cum se face o comandă simplă pentru un catalog Farmasi.

Comanda Farmasi pas cu pas

 

 

realizare Comandă Farmasi

Înainte de a face comanda vă recomandăm să vă decideţi asupra produselor pe care le doriţi. Toate produsele au în catalog (şi în broşura tipărită şi în catalogul online Farmasi) un cod format din cifre. Copiaţi exact codurile produselor dorite pe o hârtie. Apoi veţi folosi codurile pentru a întocmi comanda.

1. În colţul din stânga sus daţi click pe „Comandă Rapida”.

Adăugare produs comandă Farmasi

2. Ajungeţi pe pagina de adăugare a codurilor de produse. În imaginea de mai sus aveţi o săgeată spre chenarul unde să introduceţi codul de produs.

Adăugare produse în coş Farmasi

3. Adăugaţi codul de produs. În acest caz am pus codul 7000625 După ce adăugaţi codul de produs daţi clic oriunde în pagină. Veţi vedea că se afişează şi denumirea produsului (în acest caz MR WIPES PAHAR DOZATOR DİN PLASTİC).

În mod similar adăugaţi şi alte produse folosind codul pentru fiecare produs.

Mergeţi la coşul de cumpărături

4. După ce aţi adăugat toate produsele dorite mergeţi la coşul de cumpărături. Pentru asta daţi click în dreapta jos pe „Adăugaţi produsele în coş”.

5. Daţi click pe „Mergeţi la coş”. Astfel veţi ajunge la coşul de cumpărături.

6. După ce aţi ajuns la coşul de cumpărături veţi vedea produsele adăugate în coş. Dacă faceţi prima comandă după înscriere vă apare automat şi pachetul de bun venit de 49,99 lei (15 produse la preţ special). Kitul de start îl puteţi comanda o singură dată şi doar în prima comandă. Dacă îl ştergeţi din comandă şi finalizaţi comanda nu o să îl mai puteţi comanda altă dată.

7. Verificaţi cu atenţie produsele aflate în coşu de cumpărături. Dacă doriţi să renunţaţi la unul sau mai multe produse daţi click pe imaginea cu coşul de gunoi pentru a şterge.

Adăugare adresă Comanda Farmasi

Adăugaţi adresa de livrare comanda Farmasi

8. PAS IMPORTANT pentru prima comanda Farmasi. În partea dreaptă (vezi imaginea de mai sus) daţi click pe „adaugă adresă”.

Adresă livrare Farmasi

9. Click pe adaugă adresă nouă. Completaţi corect formularul cu adresa unde doriţi să primiţi comanda Farmasi. Pe această adresă veţi selecta să primiţi comanda pe care o faceţi.
Adăugarea adresei de livrare este foarte importantă.

10. După ce completaţi adresa de livrare daţi click pe salvează. Apoi daţi click în colţul din dreapta sus pe coşul de cumpărături. Reveniţi astfel la coşul de cumpărături. Această procedură se face doar prima dată, pentru prima comandă. O repetaţi doar dacă doriţi ca licrarea să se facă la o altă adresă poştală.

Verificaţi din nou produsele din coşul de cumpărături. Încă mai puteţi adăuga produse sau şterge din ele. Nu uitaţi: la costul final se va adăuga taxa de transport prin firma de curierat GLS de 12,9 lei. Comenzile cu valoare (de plată) mai amre de 190 lei beneficiază de transport gratuit.

11. După ce reveniți la coşul de cumpărături în partea dreaptă daţi click pentru a „selecta adresa” de livrare. Un pic mai jos daţi click pentru a selecta „tipul de livrare” (GLS). Apoi… comanda rapidă.

Finalizare comandă Farmasi

12. În colţul din dreapta jos (sub Selectează adresa şi Tip de livrare) aveţi „Comandă rapidă”. Daţi click în acea zonă pentru a finaliza comanda. După ce ajungeţi în zona finală de finalizare a comenzii verificaţi din nou informaţiile. Apoi daţi click pentru a finaliza comanda.

După ce finalizaţi comanda curierul rapid vă aduce coletul în aproximativ 3 zile lucrătoare. Depinde de zonă şi de adresă. Comenzile de peste 190 lei beneficiază de transport gratuit.

Comanda Farmasi nu se livrează prin poştă şi se face doar online. Comanda se livrează doar şi numai prin curier rapid.

Cum se comandă pachetul de bun venit după înscriere

Daca doriti sa comandati doar si numai pachetul de start dupa înregistrare Farmasi sau după ce primiţi catalogul tipărit urmăriţi clipul video de mai jos. Este necesar ca pentru început să puneţi orice produs în coş apoi să mergeţi la coşul de cumpărături unde veţi observa ca apare şi kitul de start în coş. Urmăriţi clipul video de mai jos şi veţi înţelege toţi paşii necesari pentru a comanda acest kit de bun venit. Tutorialul durează doar 2 minute.

Cum se anulează comanda

Comanda Farmasi se poate anula în termen de 60 de minute după ce aţi lansat-o. Dacă faceţi o comandă şi vă daţi seama că este greşită o puteţi anula într-o perioadă de 60 de minute. Vă logaţi în cont şi anulaţi comanda din zona comenzilor lansate. Aveţi la dispoziţie 60 de minute pentru a anula comanda lansată.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!