Afacere Farmasi

Afacere Farmasi: soluția ta pentru a câștiga bani într-un ritm personal de muncă. Nu ai nevoie de facultate, nu ai nevoie de alte confirmări, ai nevoie doar de determinare și dorință de muncă utilizând doar instrumente pe care le ai la îndemână: voința și dorința ta de a face bani, puterea și timpul tău de muncă, internetul și social media, prietenii și familia.

AICI: ÎNSCRIERE ÎN AFACERE FARMASI

❤️Iată schimbările în vigoare de la 1 aprilie 2023:
?Discount 5️⃣0️⃣% în loc de 3️⃣0️⃣% la produsele Dr C Tuna.
?Discount 3️⃣0️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣% la produsele de make-up, îngrijire personală și parfumuri.
?Kit de start obligatoriu la prima comandă dacă vrei să beneficiezi de discount.
??Un nou plan de marketing
➡️Înscrieri internaționale. ?Conectarea tuturor țărilor în care Farmasi activează.
➡️Comision din vânzarea echipei 2️⃣5️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣%
➡️Atingerea nivelului se va face la 5000 de puncte în loc de 6000 de puncte.
➡️Nivelul de Director se va atinge după 3 luni.
➡️Un nou nivel Director BRONZ în momentul în care ai un manager 25% îți aduce un bonus de 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro.
➡️Autoturism și bonus 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro la atingerea nivelului Director Aur.

Cum devii Beauty Influencer Farmasi?

Odată ce ai cumpărat starter kit-ul Farmasi vei beneficia de reduceri la toate produsele Farmasi între 30% și 50%. Prin cumpărarea kitului de start devii Beauty Influencer Farmasi și poți cumpăra din contul tău produsele cu discount.

Important: pentru a-ți păstra acest stat în primele 6 campanii (termen de 6 luni) de la comandarea starter kit-ului trebuie să acumulezi comenzi în valoare de minim 45 de puncte Farmasi (aproximativ 300 lei în total). Prețul kitului de start nu se ia in considerare la punctele acumulate, nu se aplică reducere la cataloage, costuri de transport, produsele care au deja incluse reduceri importante.

Dacă vrei să devii antreprenor și să te alături echipei noastre pentru a intra în Afacerea Farmasi ne poți contacta telefonic: 0765 547 674.

Alături de Farmasi poți avea propria afacere pe care cu siguranță o să o îndrăgești imediat ce vei obține primele beneficii și apoi primii bani. Nu este o ficțiune, este o poveste de succes din care poți face și tu parte. Alătură-te echipei noastre:

AICI: ÎNSCRIERE ÎN AFACERE FARMASI

Intră în lumea Farmasi fie că dorești să devii client(ă) și să beneficiezi prin contul activat în magazinul online Farmasi de reduceri de 30%-50% față de prețurile afișate în catalog sau dacă intenționezi să îți dezvolți propria #AfacereFarmasi. Dar, pentru a beneficia de aceste reduceri, este necesar să cumperi kitul de start Farmasi pentru a primi statutul de lider virtual (Beauty Influencer).

Planul de oportunitate Farmasi

Câștigi bani dacă dorești să rămâi doar client(ă) Farmasi dar îți poți asigura și un venit personal permanent dacă te alături și aplici la #AfacereFarmasi. Indiferent dacă dorești să rămâi doar client(ă) sau să își dezvolți propria afacere Farmasi primul pas este:

ÎNSCRIERE FARMASI

Dacă aplici pentru afacerea Farmasi banii nu o să vină peste noapte, într-o săptămână sau o lună, în contul tău bancar. Este nevoie să te implici și, mai ales, să apelezi la sprijinul pe care noi ți-l acordăm dacă te alături echipei noastre! După înregistrare și activare #ContFarmasi vei primi un consultant, un sponsor, o persoană care te va ajuta pas cu pas să îți dezvolți business-ul Farmasi.

Afacerea Farmasi pas cu pas

Asistență telefonică pentru persoanele interesate să intre în afacere: 0765 547 674

Tutorial video plan de afacere Farmasi

Sunt sute de persoane din România dar și din 26 de țări de pe glob care au reușit să obțină un venit permanent cu afacerea Farmasi. Visul tău de independență financiară poate deveni realitate dacă ai determinare și dorești să muncești în ritm propriu pentru a obține un venit lunar.

Muncești ca furnica și apoi vei câștiga enorm după luni de zile de implicare și efort permanent de dezvoltare, cu un ritm de muncă de 2-3 ore pe zi. Cu cât te implic mai mult, cu cât îți strângi mai mulți colaboratori și reușești să îți multiplici echipa, cu atât mai mulți bani vei strânge. Important va fi să ai un cont bancar unde să îți fie transferat comisionul obținut în fiecare campanie.

Programul de bun venit Farmasi

La primele patru comenzi, în fiecare lună consecutiv, timp de patru luni, pentru comandă de minim 30 de puncte, veți primi cadouri alături de produsele comandate (în valoare de 30 puncte Farmasi).

Programul de bun venit Farmasi 2023

Be clever, be smart, be Farmasi!

Beneficii client(ă) Farmasi

Odată ce ți-ai activat contul personal în magazinul online Farmasi vei avea numeroase beneficii care se traduc în primul rând prin câștiguri financiare. Îți activezi contul personal, te alături echipei noastre și beneficiezi de:

 • Reducere de prețuri față de prețurile afișate în catalog: 30% pentru parfumuri, cosmetice, rujuri, produse de machiaj și 50% discount pentru toate produsele din catalog din gama Dr. C. Tuna și Nutriplus.
 • Consultanță permanentă din partea sponsorului tău al cărui număr de telefon îl regăsești în contul tău de client(ă).
 • Bonificații, reduceri dar și produse gratuite în campanii distincte promovate de Farmasi.

Câștiguri Afacere Farmasi

 • Reduceri substanțiale față de prețurile afișate în #catalogFarmasi.
 • Transport gratuit pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 199 lei.
 • Suport dedicat din partea sponsorului, a directorului direct și a directorului regional.
 • Câștiguri financiare în contul de consultant sau în contul bancar funcție de sumele obținute în fiecare campanie.
 • Câștiguri aproximative pe care le poți primi lunar în contul bancar funcție de nivelul atins în calitate de consultant Farmasi: 9% aproximativ 5-8 milioane lei, 12% 7-12 milioane lei, 15%, 15% 9-20 milioane lei, 18% 15- 40 milioane lei, 22% peste 30 milioane lei.
 • Excursii gratuite în țară și în afara țării.

Prezentarea afacerii Farmasi

De ce iubim #AfacereaFarmasi?

 • Pentru că are cel mai bun plan de marketing dintre toate MLM-urile din România!
 • Pentru că ai în contul tău online un birou virtual personal unic, bazat pe un sistem informatic foarte bine pus la punct.
 • Pentru că în biroul virtual Farmasi pe care o să îl primești ai date complete și concrete despre toată rețeaua ta de clienți și consultanți, inclusiv posibilitatea de a-ți genera rapoarte complete care te ajută în dezvoltarea propriei afaceri.
 • Pentru că este o afacere care dorește ca tu, client sau consultant, să câștigi în egală măsură cu firma!
 • Pentru că este o firmă extrem de bine organizată pe regiuni în întreaga țară: directori regionali, directori de sponsorizare, call center bine pus la punct.
 • Pentru că îți oferă un birou virtual, online, chiar din contul tău de client sau consultant de unde îți poți gestiona eficient afacerea.
 • Pentru că poți lucra de acasă într-un ritm personal de lucru pentru un venit pe care ți-l poți controla singură.
 • Pentru că ești respectat(ă) 100%, cu deferența și dedicația necesară indiferent de vârstă, studii sau dacă ai deja un loc de muncă.
Compare items () compare