Outlet Cosmetice

Cosmetice la preţ de outlet Farmasi. Un outlet cosmetice este similar cu magazinele outlet ale brandurilor sau caselor renumite de modă. Primul aspect similar: outlet de cosmetice are tot timpul reduceri, similar cu termenul utilizat în zona vânzărilor directe de la firmele producătoare de haine. Așadar, outlet este, prin definiție, magazinul care conține produse de firmă și care are tot timpul reduceri.

Înscriere Farmasi

Magazinul Farmasi ofertă reduceri permanente pentru clienții care dețin un cont activ și care pot cumpăra produsele cosmetice ale firmei cu discount cuprins între 23% și 30% funcție de tipurile de produse. Avem astfel două categorii de produse cosmetice cu reducere: gama Dr. C. Tuna și Mr Wipes cu o reducere de 30% și toate celelalte produse, inclusiv parfumurile, care pot fi cumpărate de cliente cu o reducere de 23%.

Outlet Cosmetice

Outlet Cosmetice Farmasi

Noile evoluții în comerț și dezvoltare, impunerea vânzărilor online au impus adaptări și abordări noi și în zona de comercializare a produselor cosmetice. Conceptul de outlet cosmetice poate caracteriza și vânzările directe prin marketing online. Farmasi aduce însă un concept mai elaborat: vânzări directe la preț de producător, cu discount, cât și posibilitatea de a obține un venit suplimentar promovând în online sau prin vox marketing produsele firmei.

Spre deosebire de un outlet obișnuit cel despre care scriem acum nu oferă produse rămase pe stoc. Din contră, pentru că este vorba de produse de calitate vândute direct de producători, uneori anumite produse cosmetice nu sunt pe stoc.

Despre afacerea Farmasi am mai scris pe acest website ce aparține unui lider Farmasi. Nu vom reveni cu aceste informații. Vom aduce aminte însă că pasul spre consultant/reprezentant Farmasi îl poate face oricând orice client cu cont activ în magazinul online ce aparține firmei MLM Farmasi.

Înscriere Farmasi

Outlet cosmetice: Estee Lauder Outlet

Mac, Bobbi Brown & Clinique se numără printre cele 30 de firme incluse în lista de produse ale celui mai renumit outlet de cosmetice: Estee Lauder Outlet. Estee Lauder Companies, The Cosmetics Company Store vinde cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire la prețuri de producători. Catalogul de produse se actualizează periodic și astfel pot fi găsite noi produse, cosmetice la oferte și prețuri similare. Este un exemplu pentru ceea ce ar reprezenta, pe înțelesul tuturor, un outlet cosmetice. Abrevierea internațională pentru acest sistem de marketing este CCO: Cosmetics Company Outlet.

Din acest an, pentru adaptare la comerțul impus de distanțarea socială, firmele mari de cosmetice au început să se orienteze spre un tip de marketing: outlet cosmetice. Iar acest concept a început să fie dezvoltat în zona de online. Comerțul se adaptează și se reinventează din acest an iar comerțul de produse cosmetice se dezvoltă pe aceeași linie. Alte exemple în acest sens sunt The Brand Outlet sau CK Beauty Outlet.

Outlet parfumuri

Avantajele oferite de Farmasi

Spre deosebire de un outlet cosmetice obișnuit, de abordarea clasică a termenului de outlet, Farmasi oferă mai mult. Pentru că în magazinul online al acestei firme găsiți în permanență cele mai cunoscute produse din gama Dr. C. Tuna și Wipes la reduceri de 30%. Însă de acest discount beneficiază doar persoanele care dețin un cont activ în magazinul online. Dacă în catalogul obișnuit găsiți prețurile de retailer ale firmei odată ce vă logați în contul personal din magazinul online veți constata că aceste prețuri sunt mai mici, fiind reduse cu 30% pentru produsele din gama amintită sau reduceri de 23% pentru parfumuri sau alte tipuri de produse cosmetice comercializate.

Altfel spus, odată ce dețineți un cont activ în magazinul online beneficiați de reduceri substanțiale similar cu un outlet cosmetice. Un alt avantaj important este că prin înscriere și prin sistemul cross de vânzări directe – MLM veți beneficia de suportul unui sponsor. Altfel spus va fi tot timpul o persoană calificată al cărui număr de telefon îl regăsiți în contul personal Farmasi. Această persoană – sponsorul – vă poate ajuta cu sfaturi și informaţii utile despre produse și despre cum puteți beneficia de cât mai multe promoții și reduceri.

În plus aveţi un program motivaţional de bun venit în 4 paşi. În orimele 4 luni dacă veţi face în fiecare lună comenzi de minim 150 puncte veţi primi un cadou. Astfe, în fiecare lună, în primele 4 luni, puteţi primi cadouri pentru comenzile făcute.

Cosmetice la preț de producător

Magazinul online Farmasi oferă produse cosmetice la preț de producător. La fel ca în orice magazin online este necesar să aveți un cont de client. Pentru aceasta este necesar să vă înscrieți și să completați formularul de înregistrare Farmasi. Spre deosebire însă de orice alt magazin online după ce vă înregistrați veți avea cel puțin 3 avantaje unice, beneficii care te duc cu gândul la un outlet cosmetice:

1. Beneficiați de reduceri pentru toate produsele cosmetice.
2. Veți beneficia de un suport permanent din partea unui sponsor al cărui număr de telefon îl aveți în contul creat în magazinul online.
3. Dacă aveți contul activat și activ puteți în orice moment să treceți de la statusul de client la dezvoltarea propriei rețele dezvoltându-vă în cadrul afacerii MLM Farmasi.
Aceste avantaje nu le primiți de la niciun alt magazin online. Altfel spus beneficiați de reduceri permanente, fără obligații, fiind necesar doar să vă înregistrați în magazinul online, procedură similară ca la orice alt magazin online.

Outlet parfumuri

Magazinul online Farmasi are o ofertă importantă de ape de parfum de damă cât și ape de parfum pentru bărbați. Outlet parfumuri putem spune pentru că toate aceste ape de parfum le puteți cumpăra după înscriere Farmasi direct de la firma producătoare cu discount de 23%.

Găsiți în magazinul online parfumuri pentru toate gusturile. Și, foarte important, există mostre de parfum pentru toate parfumurile Farmasi. În plus, catalogul Farmasi tipărit are și pagini parfumate. Astfel puteți alege parfumul dorit testându-i caracteristicile cu ajutorul paginilor parfumate. Broșura include toate produsele pe care le puteți cumpăra cu discount de tipul outlet cosmetice.

Compare items () compare