Catalog online

Catalog Farmasi 2020 în curs. Catalogul Farmasi online din care puteţi face comandă. O broşură cosmetice Farmasi ce poate fi consultată de pe telefon sau calculator. Noua broşură include produsele aflate la promoţii şi oferte. Beneficiaţi de reduceri doar după înscriere în magazinul online Farmasi. La comanda cu înregistrare beneficiaţi de reduceri: 30% – 23% pentru fiecare produs în parte.

NU EXISTĂ COMANDĂ MINIMĂ. Taxa de transport prin urgent Cargus este 12,99 lei. La comanda de minim 199 lei aveţi transport gratuit. Reducerile se aplică la preţul afişat în catalogul Farmasi indiferent de valoarea comenzii.

Înscriere Farmasifarmasi set de bun venit şampon cu usturoi

Catalog Farmasi în curs

Înscriere Farmasi

Catalog Farmasi în vigoare în format online. O broşură pe care o puteţi consulta online în fereastra de mai sus. Singura broşură online din România actualizată permanent.

O ofertă unică pe care o puteţi consulta pe această pagină a unui website ce aparţine unui lider de reţea. Oferta este unică şi o puteţi consulta pe website. Însă catalogul cu produse cosmetice o să vă cucerească cu siguranţă. Cel mai nou catalog cosmetice Farmasi într-un singur loc. Puteţi consulta oferta de produse în format online doar aici.

Farmasi catalog video

Vă prezentăm cel mai recent catalog şi în format video. Nu se compară, nu este identic cu formula online. Însă este un catalog Farmasi pe care îl puteţi consulta „pe redede înainte”.

Este o broşură în format video pe care o puteţi cosulta cu uşurinţă de pe orice dispozitiv conecatat la internet. Asta înseamnă că urmăriţi clipul video cu produse ca pe un film. Stabiliţi paginile dedicate produsului. Apoi vă întoarceţi pe acest website pentru a alege codul produsului. Simplu şi adaptat anului 2020.

Doar pe această pagină aveţi la dispoziţie catalogul în curs de la Farmasi. Sunt produsele la vânzare în campania din care vă propuneţi să lansaţi comanda. Şi… dacă nu doriţi să faceţi comanda… Catalogul cosmetice Farmasi vă prezintă produsele. Farmasi catalogul actual. O singură broşură online pe care o vizualizaţi direct aici, pe această pagină dedicată.

Catalog Farmasi online

Broşura Farmasi

Broşura Farmasi are 160 de pagini plasticate. Este o broşură cosmetice tipărită pentru România. Toate ofertele Cosmetice Farmasi sunt incluse în această broşură. Un catalog are o perioadă de valabilitate mai mare decat o singura campanie. Verificati pe coperta perioada de valabilitate. Totul este relativ simplu: după înregistrare de pe acest site o să vi se aloce un sponsor. Fie că doriţi să deveniţi doar clientă sau consultant veţi beneficia de un sprijin permanent din partea sponsorului. Datele lui de contact le găsiţi în cont după logare.

Revista Farmasi

Fiecare revistă Farmasi include produsele principale ale unei campanii. Toate produsele cosmetice şi de îngrijire prezentate beneficiază de promoţii dar mai ales de binecunoscutele reduceri aplicate de firmă pentru clienţii şi consultanţii care au cont activ: 30% pentru toate produsele din gama Dr. C. Tuna şi Mr Wipes şi 23% pentru toate celelalte produse. Peste 2000 de produse cosmetice, de îngrijire sau de de curăţenie şi îngrijire a casei care se află la un click distanţă de tine. Produse de calitate pe care le puteţi cumpăra online cu plata la primire (ramburs) sau plătind direct cu cardul la comandă.

Revista Farmasi sau mai general catalogul cu produse are o periodicitate trimestrială. Are valabilitate 3 luni perioadă în care puteţi utiliza revista Farmasi în curs. Produse de calitate disponibile doar la comanda online după înregistrare. Important: nu puteţi avea decât un singur cont de client/consultant Farmasi.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!