Catalog online

Catalog Farmasi 2020 în curs. Catalogul Farmasi online din care puteţi face comandă. O broşură cosmetice Farmasi în format online. Farmasi catalogul actual. O singură broşură online pe care o vizualizaţi direct aici, pe această pagină dedicată.

O broşură a firmei include absolut toate produsele aflate la vânzare. Este important de ştiut că nu vă puteţi bucura de reducerile firmei decât după ce vă activaţi un cont în urma înregistrării şi activării unui cont personal.

Reducerea faţă de preţul de catalog după înscriere şi acivarea contului este de 30% – 23% funcţie de suma totală a comenzii.

În general, o comandă făcută online după ce vă activaţi contul beneficiază de o reducere de 30%. Altfel spus, după ce vă activaţi contul prin acest website veţi beneficia de o reducere substanâială pentru comenzi.

NU EXISTĂ COMANDĂ MINIMĂ. Însă taxa de transport este de 12,9 lei. La comanda de minim 199 lei aveţi transport gratuit.

Înscriere Farmasi

Catalog cosmetice în vigoare de la această firmă, broşură pe care o puteţi consulta pe această pagină. Fiecare pagină a catalogului o puteţi consulta mai jos în formula online.

Catalog Farmasi în curs

Catalog Farmasi în vigoare în format online. O broşură pe care o puteţi consulta online în fereastra de mai sus. Singura broşură online din România actualizată permanent.

O ofertă unică pe care o puteţi consulta pe această pagină a unui website ce aparţine unui lider de reţea. Oferta este unică şi o puteţi consulta pe website. Însă catalogul cu produse cosmetice o să vă cucerească cu siguranţă. Cel mai nou catalog cosmetice Farmasi într-un singur loc. Puteţi consulta oferta de produse în format online doar aici.

Farmasi catalog video

Vă prezentăm cel mai recent catalog şi în format video. Nu se compară, nu este identic cu formula online. Însă este un catalog Farmasi pe care îl puteţi consulta „pe redede înainte”.

Este o broşură în format video pe care o puteţi cosulta cu uşurinţă de pe orice dispozitiv conecatat la internet. Asta înseamnă că urmăriţi clipul video cu produse ca pe un film. Stabiliţi paginile dedicate produsului. Apoi vă întoarceţi pe acest website pentru a alege codul produsului. Simplu şi adaptat anului 2019.

Doar pe această pagină aveţi la dispoziţie catalogul în curs de la Farmasi. Sunt produsele la vânzare în campania din care vă propuneţi să lansaţi comanda. Şi… dacă nu doriţi să faceţi comanda… Catalogul cosmetice Farmasi vă prezintă produsele.

Catalog Farmasi online

Broşura Farmasi

Broşura Farmasi are 160 de pagini plasticate. Este o broşură cosmetice tipărită pentru România. Toate ofertele Cosmetice Farmasi sunt incluse în această broşură. Un catalog are o perioadă de valabilitate mai mare decat o singura campanie. Verificati pe coperta perioada de valabilitate. Totul este relativ simplu: după înregistrare de pe acest site o să vi se aloce un sponsor. Fie că doriţi să deveniţi doar clientă sau consultant veţi beneficia de un sprijin permanent din partea sponsorului. Datele lui de contact le găsiţi în cont după logare.

Revista Farmasi

Fiecare revistă Farmasi include produsele principale ale unei campanii. Toate produsele cosmetice şi de îngrijire prezentate beneficiază de promoţii dar mai ales de binecunoscutele reduceri aplicate de firmă pentru clienţii şi consultanţii care au cont activ: 30% pentru toate produsele din gama Dr. C. Tuna şi Mr Wipes şi 23% pentru toate celelalte produse. Peste 2000 de produse cosmetice, de îngrijire sau de de curăţenie şi îngrijire a casei care se află la un click distanţă de tine. Produse de calitate pe care le puteţi cumpăra online cu plata la primire (ramburs) sau plătind direct cu cardul la comandă.

Revista Farmasi sau mai general catalogul cu produse are o periodicitate trimestrială. Are valabilitate 3 luni perioadă în care puteţi utiliza revista Farmasi în curs. Produse de calitate disponibile doar la comanda online după înregistrare. Important: nu puteţi avea decât un singur cont de client/consultant Farmasi.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!