Kit de start

Kitul de start Farmasi îl primiţi o singură dată, în prima comandă după înregistrare de pe acest website. Setul de bun venit Farmasi include 15 produse la un preţ absolut special. Pentru pachetul de bun venit Farmasi plătiţi doar 72,99 lei. Sunt 16 produse în total pe care le primiţi în acest set. IMPORTANT: coletul se plăteşte când îl primiţi de la curier: 83 lei.

Dacă alegeţi să cumpăraţi doar setul de bun venit în prima comandă veţi plăti în total doar 72,99 lei (setul + transportul prin curier rapid).

Kitul de pornire Farmasi include mai multe produse, inclusiv 6 mostre parfum de 1,4 ml fiecare şi un catalog tipărit cu pagini plasticate.

Înscriere Farmasi

Setul de „Bun venit” Farmasi poate fi comandat o singura data si doar dupa inregistrare, in prima comanda. Acest kit are un pret special de 59,99 lei in loc de 209 lei (reducere 80%) la care se adaugă taxa de curier rapit de 12,9 lei.

Kit de pornire Farmasi

Produsele incluse in acest kit de start au ca obiectiv principal promovare cosmeticelor firmei. Tot ce include pachetul de bun venit are rolul de a va demonstra calitatea acestor produse. De asemenea, cu ajutorul kitului de start veti putea promova produsele mai departe si veti putea atrage in echipa dumneavoastra noi consultanti.

Pachet start Farmasi

Ce contine mai exact acest kit de start Farmasi? Am amintit ca include 15 produse distincte. Intre acestea aveti un 1. – catalog tiparit si 2. – 6 mostre de parfumuri farmasi de 1,4 mililitri. Clipul video de mai jos vă prezintă conţinutul general al acestui pachet de bun venit la Farmasi.

 

Prezentare video pachet bun venit Farmasi

Celelalte 9 produse din pachet sunt:

1. Pastă de dinţi Eurofresh Whitening 50 gr.

O pastă de dinţi absolut specială cu proprietăţi unice. Reprezintă modelul pentru produsele de îngrijire a danturii din magazinul online.

2. Ruj Mat 4 G – Matte Beige.

Un ruj de calitate din ingrediente naturale. Rujul face parte din colecţia Matte Beige. Nu se poate alege nuanţa rujului acelaşi ruj mat este inclus în toate kiturile de start. Rujul îşi propune în primul rând să vă prezinte calitatea acestor produse de machiaj din magazinul online Farmasi.

3. Cremă BB 50 ml.

Cremă BB Farmasi starter KitCrema BB de la Farmasi oferă îngrijire a pielii și machiaj într-un singur PAS! Toate beneficiile de care are nevoie pielea ta pentru machiajul zilnic sunt disponibile într-un singur produs! Formula extrem de lejeră acoperă imperfecțiunile pielii, fără să blocheze porii.

Oferă hidratare pielii și un aspect neted, semi-mat. Oferă cea mai pură experiență de machiaj. Asigură acoperire medie spre ridicată, fără să lase senzația de mască pe piele. Potrivită pentru toate tipurile de ten. Factorul de protecție SPF 15 protejează pielea împotriva efectului dăunător al soarelui.

4. Gel Dr. C. Tuna Vitalizing cu efect dublu cu paprika şi chili – 125 ml

CONFORT INSTANTANEU PENTRU CORPUL OBOSIT. Cu formulă îmbunătățită. Dr. C. Tuna Geluri de masaj sunt acum mai puternice, pentru a oferi o soluție mai eficientă pentru starea ta de oboseală! Testat dermatologic. Nu conține Triclosan, paraben, parafină.

5. Şampon revitalizant cu usturoi şi Capixyl 225 ml Dr. C. Tuna

Nu se inventează roata… Proprietăţile usturoiului sunt foarte bine cunoscute. Acesta este un şampon cu proprietăţi speciale pentru regenerarea firului de păr, a scalpului, pentru menţinerea şi întreţinerea părului.

6. Mască neagră detoxifiantă cu cărbune activ 20 ml

Masca detoxifiantă cărbune activMasca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat.

Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos. Marca lasă pielii o senzație prospețime.

7. Detergent concentrat lichid cu utilizări multiple

Detergent concentrat cu utilizări multiple cu aromă de flori albe. Formula sa îmbunătățită oferă performanță superioară la îndepărtarea petelor. Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime. Detergentul cu utilizări multiple îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe. Parfumul persistă mult timp. Nu necesită clătire.

8. Ghid îngrijire a tenului

Un ghid complet, o broşură cu informaţii exenţiale pentru îngriirea tenului. Bineânţeles că sfaturile sunt corelate cu produsele pe care vi le pune la dispoziţie Farmasi România.

9 – 15. Şase testere parfum Farmasi (1,4 ml).

Înscriere Farmasi

Acest kit de pornire Farmasi îl puteţi comanda o singură dată şi doar în prima comandă pe care o faceţi după înscriere. Dacă nu veţi introduce în prima comandă acest kit veţi pierde ocazia de a-l cumpăra într-o comandă ulterioară.

Compare items () compare