Dezvoltare echipă Farmasi România

Pentru dezvoltarea propriei echipe Farmasi România compania acordă cadouri şi bonificaţii în bani. Sunt astfel recompensate şi încurajate recrutările de către oricine. Nu trebuie să vă dezvoltaţi neapărat o reţea foarte mare, o structură, puteţi primi cadouri şi bani doar prin recrutări repetate.

Este unul dintre avantajele afacerii Farmasi care astfel vă încurajează şi vă recompensează pentru dezvoltarea propriei echipe.

După ce recrutaţi 3 sau mai mulţi consultanţi într-o lună o să vă încadraţi în programul „consturieşte-ţi echipa”.

Este important de reţinut: consultanţii recrutaţi trebuie să devină activi şi să facă o comandă de minim 150 lei. De fapt asta este singura condiţe pentru ca un client să devină consultant Farmasi: să realizeze o comandă (în plată) de minim 150lei.

Nu uitaţi: pentru comanda de minim 190 lei beneficiaţi de transport gratuit.

Recompensă la 3 recrutări Farmasi

Pentru trei consultanţi pe care îi recrutaţi personal într-o campanie veţi primi cadou apa de parfum Sensational pentru EA (un excelent parfum de damă). Important de reţinut: cele trei persoane recrutate trebuie să facă la rândul lor, fiecare, o comandă de 150 lei (în plată, după reducere, nu preţ de catalog).

În prima comandă făcută după înregistrare fiecare persoană înscrisă poate comanda şi benficia de Starter Kit Farmasi. Plata comenzii nu incude şi taxa de transport.

Mai clar, pentru a deveni activ, un consultant trebuie să comande produse în valoare de 150 lei (valoare de plată) în campania de recrutare. Fără atingeerea acestui plafon clientul nu poate deveni consultant.

Cosmetice Farmasi recompense

Recompensă 10 recrutări Farmasi

Pentru 10 consultanţi activi recrutaţi de un consultant acesta va primi două ape de parfum + un bonus de 150 lei. O bonificaţie în produse şi bani pe care o primeşte orice consultant care se străduieşte să înscrie şi să activeze la rândul său alţi consultanţi.

Taxa transport Farmasi

Taxa de transport Farmasi, pe teritoriul României, este de 12,9 lei. De reţinut că pentru comenzile de peste 190 lei (valoare de plată) taxa de transport Farmasi este zero (expediere gratuită).

Comanda minimă Farmasi

Farmasi nu impune o comandă minimă (ca preţ). Însă orice comandă, până în 190 lei, indiferent de valoare, are inclus un cost de expediere. Taxa transport Farmasi este de 12,9 lei.

Singurul plafon impus de firmă este cel de 150 lei pentru a vă califica la nivelul de consultant.

Firma nu impune obligaţii sau plafoane pentru clienţi. Singurele impuneri sunt minime şi îi vizează pe consultanţi. Dacă doreşti să devii consultant este necesar să faci şi să plăteşti o comandă de minim 150 lei.

2 Comments
 1. Reply
  Mariana Petcu noiembrie 9, 2019 at 11:42 pm

  Buna seara in Italia trimiteti comanda

  • Reply
   Farmasi Romania noiembrie 13, 2019 at 11:53 am

   Din păcate nu. Farmasi nu are încă prezenţă în Italia. Puteţi apela la cineva din ţară să îşi facă un cont şi să vă facă comanda şi apoi să o trimită în Italia.

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!