Set minimal Farmasi cu catalog tipărit

Cel mai ieftin set Farmasi pentru 65 de lei. Un kit Farmasi care îți aduce acasă un catalog Farmasi tipărit. Ce conține acest set de start Farmasi? Pentru mai puțin de 65 de lei primești un catalog tipărit + Șampon Shield Man Amino Acid 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.
În plus: prin activarea contului în magazinul online Farmasi ai acces din contul creat la orice produs cu reducere de 20% față de prețurile afișate în catalog. Doar pentru tine, din contul tău personal!

Formular comandă kit Farmasi minimal:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Kit Farmasi minimal

  Acest kit conține 3 produse și include în preț și transportul prin curier până la ușa dv.


  Conținut set Farmasi cu catalog:

  1x șampon cu keratină la 360 ml. Repară, curăță eficient, îndepărtează murdăria și pătrunde în cuticula firului de păr pentru a-l hrăni. Se aplică pe părul ud, se masează într-o spumă bogată și se clătește cu apă din abundență. Poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați.
  1x șampon bărbătesc Shield Man Amino Acid 225ml. Conține un complex de aminoacizi. Curăță părul eficient. Rezultatul: păr stralucitor și mătasos. Pentru toate tipurile de păr.
  1x catalog tipărit în curs Farmasi.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare