Kit Maximal

Comandă Farmasi Kit Max pentru a beneficia de toate ofertele de care puteți beneficia în urma înscrierii în magazinul online. Un set Farmasi promoțional care vă asigură imediat după achiziție nivelul de client special/coordonator/beauty influencer. Acest kit Farmasi îl comandați la înscriere Farmasi bifând căsuța corespunzătoare setului Max din formularul de comandă. ℹ️ Datele solicitate sunt necesare expedierii kitului prin curier rapid. Prețul afișat în formularul de comadă Farmasi include în suma totală și transportul prin curier rapid până la ușa dv.

Formular comandă Kit Farmasi:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, Aloe Vera 120ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Prezentare video Kit Farmasi Max

  Ce conține kitul Farmasi max

  ℹ️Ce conține Kitul Farmasi Max cu o reducere totală de 20% la creare cont Farmasi? În total sunt 8 produse cosmetice pentru Ea și pentru El + 3 mostre parfum + un catalog tipărit.
  ️1. Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml,
  ️2. Ser concetrat arbore de ceai 10 ml,
  ️3. Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml,
  ️4. Gel Aloe Vera 100ml,
  ️5. Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml,
  ️6. mostre parfum 1,4 ml,
  ️7. Loțiune after shave Shield Man 100 ml,
  ️8. Mască pentru păr cu keratină 200ml,
  ️9. Șampon pentru El Shield Man 225ml,
  ️10. Catalog tipărit.
  ️11. Transport prin curier rapid.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare