Reduceri Farmasi România

Reduceri Farmasi România explicate. Farmasi acordă un disount important şi semnificativ pentru toate produsele. Aceste reduceri Farmasi sunt aplicate la preţul de catalog.

Firma acordă reduceri faţă de preţul afişat în broşură pentru orice client. Nu este necesar să deveniţi consultant.
Nu este necesar să faceţi co comndă minimă. reducerea este aplicată la orice comandă directă după ce vă activaţi contul de pe acest website.

Reducerea de bază pentru toate produsele cosmetice este de 30%. Discountul Farmasi se aplicăla preţul afişat în catalog. Iar reducerea este aplicată la costul final al comenzii.

Discount Farmasi România

Mai jos aveţi un exemplu pentru reducerea aplicată de firmă la preţul final. De reţinut că reducerea nu se aplică la produsele care sunt deja la preţ redus. De exemplu kitul de pornire beneficiază deja de o reducere, de un discount de 80%. La acest preţ deja cu reducere nu se mai aplică vreun discount.

Discount Farmasi

reducere Farmasi

Reducerea directă la o comandă este de 30%. Asta înseamnă că, la preţul de catalog Farmasi de 100 de lei veţi plăti un preţ de 70 de lei. Discountul nu se referă şi nu include taxa de transport. altfel spus toate comenzile de până în 190 lei au separat de preţ şi taxa de livrare Farmasi.

Taxa de livrare Farmasi

Este important când faceţi o comandă Farmasi să cunoaşteţi toate costurile. Am scris deja în acest articol despre discountul Farmasi.

Taxa livrare Farmasi

Taxa de livrare Farmasi este de 12,90 lei. Această taxă de expediere se aplică la toate comenzile cu o valoare de plată de până în 190 lei. Peste acest plafon expedierea coletului se face gratuit prin curier rapid. Toate comenzile de peste 190 lei beneficiază de livrare gratuită.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare