Set machiaj XOXO: 2 rujuri lichide + iluminator

Set unic pentru machiaj XOXO Farmasi la un preț special în urma creării contului personal în magazinul online. Mini trusa de machiaj include 3 produse extrem de apreciate și vândute de Farmasi: două rujuri lichide și un iluminator. 2 nuanțe exclusive ale Rujului Lichid Mat, Tongue Tied și Baby Doll, alături de Pure, un iluminator fermecător, perfect pentru a aduce un plus de luminozitate pomeților sau ochilor.

Formular comandă set XOXO Farmasi:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Pentru 154 lei: set machiaj XOXO cu 2 rujuri lichide (Tongue Tied și Baby Doll) + iluminator Pure + transport prin curier rapid inclus în preț (plata la primire colet, transport în preț).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Set machiaj XOXO Farmasi

  Acest set unic include 2 nuanțe exclusive ale Rujului Lichid Mat: Tongue Tied și Baby Doll. Alături de acestr rujuri setul include Pure, un iluminator fermecător, perfect pentru a aduce un plus de luminozitate pomeților sau ochilor.

  Descoperă setul de machiaj XOXO de la Farmasi, care îți va transforma complet rutina de înfrumusețare! Acest set conține rujuri lichide de o calitate excepțională, care îți vor oferi o culoare intensă și o rezistență pe care o vei aprecia cu siguranță. De asemenea, iluminatorul de machiaj din acest set va adăuga strălucire și dimensiune tenului tău, pentru un aspect proaspăt și luminos. Cu produsele de machiaj Farmasi din acest set, vei obține un look impecabil și de durată, fiind perfecte atât pentru utilizare de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale. Completează-ți colecția de produse cosmetice pentru machiaj cu o mini-trusă de machiaj rapid.

  Cum se utilizează setul de machiaj Farmasi XOXO

  SFAT PRO: Creează mult iubitul efect ombré al buzelor prin aplicarea nuanței Tongue Tied spre marginile exterioare ale buzelor. Continuă cu aplicarea nuanței Baby Doll pe suprafața buzelor, și elevează-ți look-ul prin aplicarea iluminatorului Pure exact pe centrul buzei inferioare.

  Descoperă frumusețea machiajului rapid cu setul XOXO! Acest set de machiaj Farmasi conține tot ce ai nevoie pentru a-ți accentua frumusețea într-un mod rapid și ușor. Cu produse de calitate superioară, vei obține un machiaj impecabil în doar câteva minute.

  Iluminatorul din acest set va adăuga un aspect strălucitor și proaspăt tenului tău, iar rujurile lichide vor completa look-ul tău cu nuanțe vibrante și rezistente. Indiferent dacă ești la birou sau în oraș cu prietenii, acest set de machiaj XOXO îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a-ți evidenția frumusețea.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare