Kit Catalog Farmasi

Un kit Farmasi minimal ce include și catalogul tipărit. Kitul Farmasi minimal cu catalog: catalogul tipărit, un șampon pentru El și un șampon pentru Ea (șamponul cu keratină poate fi utilizat și de bărbați) + în preț este inclus și transportul prin curier rapid. La înscriere Farmasi puteți comanda acest set Farmasi minimal ce include și doritul catalog tipărit.

Comandă kit catalog Farmasi:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Kit Farmasi minimal

  Kit Farmasi care include și catalogul. Kit catalog Farmasi ce înlocuiește vechea ofertă de catalog gratuit Farmasi. Nu se mai livrează catalogul gratuit decât în interiorul rețelelor de lideri iar pentru asta este nevoie în primul rând să aveți un cont activat și un sponsor/lider Farmasi. Sponsorul dv. v pune la dispoziție catalogul sau cataloage gratuite, mostre sau alte produse de dezvoltare după ce atingeți un anumit nivel de dezvoltare ca beauty influencer Farmasi. Catalogul Farmasi tipărit costă 5 lei și transportul prin curier rapid costă 14 lei. Prețuri ce pot crește ușor pe măsură ce timpul trece.

  Catalog Farmasi

  Catalogul Farmasi îl puteți consulta permanent în versiunea online AICI. Catalogul online este identic cu cel tipărit și îl puteți consulta de pe orice dispozitiv.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare