Noul pachet de bun venit

Noul pachet de bun venit Farmasi este disponibil în magazinul online din 16 august. După ce s-au epuizat stocurile pentru primul kit de start, acest pachet de bun venit îi ia locul. Kitul conţine acelaşi număr de produse cosmetice. Este adăugat însă un ghid al culorilor, un ghid cosmetic util în formă tipărită.

Noul pachet de start este mai scump cu 10 lei faţă de kitul folosit la lansarea firmei. Reducerea de 80% aplicată kitului în primele luni de activitate MLM Farmasi Cosmetis în România a fost redusă la 60%. Pentru a compensa preţul un pic mai mare, conţinutului i-a fost adăugat în pus un ghid tipărit.

Pe lângă catalogul în vigoare primiţi astfel, în acest kit, încă 3 broşuri: ghidul culorilor, un ghid Dr.C.Tuna şi ghidul de oportunitate. Se adaugă şi un amblaj absolut special.

Înscriere Farmasi

Noul kit are şi o prezentare diferită. Toate cele 13 produse cosmetice + 4 broşuri sunt ambalate într-o cutie specială. După succesul pe care l-a avut primul pachet de start se anticipează că acest nou kit, într-un nou ambalaj, cu mai multe informaţii prin cele 4 broşuri, va fi un nou succes.

Reducerea totală aplicată la cest set este de 60%. Este cel mai mare discount la un pachet de produse Farmasi.

Acest set poate fi comandat o singură dată, în prima comandă efectuată după ce vă înscrieţi. Dacă în prima comandă făcută nu adăugaţi kitul de bun venit nu veţi mai avea ocazia să îl comandaţi altă dată.

Kit bun venit Farmasi

Ce conţine noul pachet de start Farmasi

1. pasta de dinti Eurofresh Whitening,
2. ruj MATTE MERLOT,
3. crema BB,
4. creion dermatograf EXPRESS BLACK,
5. Dr.C.Tuna gel de masaj cu efect dublu si extract de castane,
6. şampon regenerator cu usturoi,
7. masca detoxifianta,
8. 6 mostre parfum,
9. 4x broşuri cosmetice, inclusiv catalogul nou tipărit.

Comandă kitul de bun venit:

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi doar una din două):
Kit de Start la 72,99 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă de dinţi, creion dermatograf, ghid îngrijire, transport inclus, plata la primire).
SAU
Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Cum se comandă kitul de bun venit Farmasi

Dacă vă înscrieţi de pe site-ul nostru ne vom ocupa noi de comanda kitului de bun venit. Aveţi pe acest website o pagină specială pentru ÎNSCRIERE FARMASI.

Dacă vă înscrieţi prin intermediul site-ului nostru şi optaţi iniţial doar pentru a primi catalogul gratuit veţi avea ocazia să comandaţi pachetul promoţional după ce primiţi catalogul. Este necesar pentru a comanda kitul să vă logaţi în contul personal cu datele primite la înregistrare (user şi parolă). Apoi vă logaţi în cont şi aplicaţi explicaţiile din tutorialul video de mai jos:

Este bine de ştiut că dacă vă înregistraţi direct, pe Google, pe anunţurile Google, nu veţi beneficia de sponsor, suport, catalog gratuit, ajutor şi mentorat. Dacă vă înscrieţi direct în magazinul online va trebui să vă descuraţi singur(ă) şi niciun consultant sau lider Farmasi nu o să vă poată ajuta cu informaţii. Consultanţii Farmasi au obligaţia morală de a-i susţine cu informaţii, să asigure suport şi sprijin doar pentru persoanele care sunt înscrise în reţeaua lor.

1 Comment
 1. Reply
  Violeta Soptica noiembrie 5, 2019 at 2:28 pm

  Îmi doresc produse de la dumneavoastră….

  • Reply
   Farmasi Romania noiembrie 13, 2019 at 11:54 am

   Este necesar să vă înscrieţi folosind formularul de înscriere de pe acest website. Apoi veţi primi un sponsor, un cont personal de unde vă puteţi comanda produsele din magazinul online Farmasi.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!