Noul pachet de bun venit

Pachetul de bun venit Farmasi Cosmetics la doar 76 de lei (transportul inclus în acest preţ) pentru 17 produse. Reducerea de 65% aplicată kitului Farmasi Cosmetis este cea mai mare pentru un set de produse. Noului set de bun venit i-au fost adăugate trei ghiduri: de machiaj, de îngrijire a tenului şi o broşură Farmasi. Plus catalogul cu pagini parfumate. Plus o cutie specială cu capac magnetic.

Acest set poate fi comandat o singură dată, în prima comandă efectuată după ce vă înscrieţi. Dacă în prima comandă făcută nu adăugaţi kitul de bun venit nu veţi mai avea ocazia să îl comandaţi altă dată. Important: dacă aveţi deja cont activ Farmasi nu vă puteţi înscrie din nou.

Ce conţine noul pachet de start Farmasi

1. Pastă de dinti Eurofresh Whitening,
2. ruj MATTE MERLOT,
3. crema pentru ten BB,
4. creion dermatograf EXPRESS BLACK,
5. Dr.C.Tuna gel de masaj cu efect dublu si extract de castane,
6. şampon regenerator cu usturoi,
7. masca detoxifianta cu cărbune activ,
8. 6 mostre parfum,
9. 4x broşuri cosmetice, inclusiv catalogul nou cu pagini parfumate +

O minunată cutie cu capac magetic ce poate fi folosită pentru depozitarea cosmeticelor sau bijuteriilor.

Comandă DOAR setul de bun venit la 76 de lei SAU bifează setul + 10 geluri dezinfectante + cadou un ruj şi un rimel:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Gel dezinfectant Farmasi

  Noul kit are şi o prezentare diferită. Toate cele 13 produse cosmetice + 4 broşuri sunt ambalate într-o cutie specială cu capac magnetic. După succesul pe care l-a avut primul pachet de start se anticipează că acest nou kit, într-un nou ambalaj, cu mai multe informaţii prin cele 4 broşuri, va fi un nou succes.

  Set Bun Venit Farmasi 2020

  Pe lângă catalogul în vigoare primiţi astfel, în acest kit, încă 3 broşuri: ghidul culorilor, un ghid Dr.C.Tuna şi ghidul de oportunitate. Se adaugă şi un amblaj absolut special.

  Kit Bun Venit Farmasi

  Cum se comandă kitul de bun venit Farmasi

  Dacă vă înscrieţi de pe site-ul nostru ne vom ocupa noi de comanda kitului de bun venit. Aveţi pe acest website o pagină specială pentru ÎNSCRIERE FARMASI.

  Dacă vă înscrieţi prin intermediul site-ului nostru şi optaţi iniţial doar pentru a primi catalogul gratuit veţi avea ocazia să comandaţi pachetul promoţional după ce primiţi catalogul. Este necesar pentru a comanda kitul să vă logaţi în contul personal cu datele primite la înregistrare (user şi parolă). Apoi vă logaţi în cont şi aplicaţi explicaţiile din tutorialul video de mai jos:

  Este bine de ştiut că dacă vă înregistraţi direct, pe Google, pe anunţurile Google, nu veţi beneficia de sponsor, suport, catalog gratuit, ajutor şi mentorat. Dacă vă înscrieţi direct în magazinul online va trebui să vă descuraţi singur(ă) şi niciun consultant sau lider Farmasi nu o să vă poată ajuta cu informaţii. Consultanţii Farmasi au obligaţia morală de a-i susţine cu informaţii, să asigure suport şi sprijin doar pentru persoanele care sunt înscrise în reţeaua lor.

  1 Comment
  1. Reply
   Violeta Soptica noiembrie 5, 2019 at 2:28 pm

   Îmi doresc produse de la dumneavoastră….

   • Reply
    Farmasi Romania noiembrie 13, 2019 at 11:54 am

    Este necesar să vă înscrieţi folosind formularul de înscriere de pe acest website. Apoi veţi primi un sponsor, un cont personal de unde vă puteţi comanda produsele din magazinul online Farmasi.

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare