Noul pachet de bun venit

Pachetul de bun venit Farmasi Cosmetics la doar 73 de lei (transportul inclus în acest preţ) pentru 16 produse. Reducerea de 60% aplicată kitului Farmasi Cosmetis este cea mai mare pentru un set de produse. Noului set de bun venit i-au fost adăugate trei ghiduri: de machiaj, de îngrijire a tenului şi o broşură Farmasi. Plus o cutie specială cu capac magnetic.

Acest set poate fi comandat o singură dată, în prima comandă efectuată după ce vă înscrieţi. Dacă în prima comandă făcută nu adăugaţi kitul de bun venit nu veţi mai avea ocazia să îl comandaţi altă dată. Important: dacă aveţi deja cont activ Farmasi nu vă puteţi înscrie din nou.

Ce conţine noul pachet de start Farmasi

1. Pastă de dinti Eurofresh Whitening,
2. ruj MATTE MERLOT,
3. crema pentru ten BB,
4. creion dermatograf EXPRESS BLACK,
5. Dr.C.Tuna gel de masaj cu efect dublu si extract de castane,
6. şampon regenerator cu usturoi,
7. masca detoxifianta cu cărbune activ,
8. 6 mostre parfum,
9. 4x broşuri cosmetice, inclusiv catalogul nou cu pagini parfumate.

Comandă kitul de bun venit la 73 de lei SAU un catalog gratuit:

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

SETUL DE BUN VENIT la 75,98 lei: catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, transport inclus (plata la primire).

SAU

Catalog prin poştă în termen de 9-12 zile lucrătoare.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Noul kit are şi o prezentare diferită. Toate cele 13 produse cosmetice + 4 broşuri sunt ambalate într-o cutie specială cu capac magnetic. După succesul pe care l-a avut primul pachet de start se anticipează că acest nou kit, într-un nou ambalaj, cu mai multe informaţii prin cele 4 broşuri, va fi un nou succes.

Pe lângă catalogul în vigoare primiţi astfel, în acest kit, încă 3 broşuri: ghidul culorilor, un ghid Dr.C.Tuna şi ghidul de oportunitate. Se adaugă şi un amblaj absolut special.

Kit Bun Venit Farmasi

Cum se comandă kitul de bun venit Farmasi

Dacă vă înscrieţi de pe site-ul nostru ne vom ocupa noi de comanda kitului de bun venit. Aveţi pe acest website o pagină specială pentru ÎNSCRIERE FARMASI.

Dacă vă înscrieţi prin intermediul site-ului nostru şi optaţi iniţial doar pentru a primi catalogul gratuit veţi avea ocazia să comandaţi pachetul promoţional după ce primiţi catalogul. Este necesar pentru a comanda kitul să vă logaţi în contul personal cu datele primite la înregistrare (user şi parolă). Apoi vă logaţi în cont şi aplicaţi explicaţiile din tutorialul video de mai jos:

Este bine de ştiut că dacă vă înregistraţi direct, pe Google, pe anunţurile Google, nu veţi beneficia de sponsor, suport, catalog gratuit, ajutor şi mentorat. Dacă vă înscrieţi direct în magazinul online va trebui să vă descuraţi singur(ă) şi niciun consultant sau lider Farmasi nu o să vă poată ajuta cu informaţii. Consultanţii Farmasi au obligaţia morală de a-i susţine cu informaţii, să asigure suport şi sprijin doar pentru persoanele care sunt înscrise în reţeaua lor.

1 Comment
 1. Reply
  Violeta Soptica noiembrie 5, 2019 at 2:28 pm

  Îmi doresc produse de la dumneavoastră….

  • Reply
   Farmasi Romania noiembrie 13, 2019 at 11:54 am

   Este necesar să vă înscrieţi folosind formularul de înscriere de pe acest website. Apoi veţi primi un sponsor, un cont personal de unde vă puteţi comanda produsele din magazinul online Farmasi.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!