Ser pentru gene şi sprâncene dese

Farmasi: ser pentru gene şi sprâncene în actualul catalog. Este o soluţie eficientă şi naturală pentru a reda viaţă sprâncenelor. Ştim foarte bine că machiajul afectează sprâncenele în mod prioritar. De aceea puteţi comanda de la Farmasi acest ser minunat pe care îl puteţi utiliza pentru regenerarea şi întărirea părului genelor.

Sprâncenele şi genele sunt importante pentru aspectul chipului, pentru luminarea tenului. Sunt diverse soluţii cosmetice pentru părul natural al genelor şi sprâncenelor. Farmasi propune un gel performant care ajută la regenerarea genelor şi sprâncenelor.

Când folosim un anumit ser pentru gene, avem anumite așteptări privind rezultatul. Indiferent de produs, vrem să fie eficient și să lucreze rapid, pentru ca motivația noastră să se mențină la același nivel pe parcursul întregului tratament.

Serul pentru gene ideal ar trebui să facă genele mai lungi și mai groase. De asemenea, este important ca genele mici să fie hrănite și hidratate, pentru ca acestea să poată crește puternic.

Primele efecte apar după utilizarea serului timp de câteva zile.

Înscriere Farmasi

Ser pentru gene şi sprâncene

Primele efecte se așteaptă să apară încă din primele săptămâni de utilizare sistematică. Este important ca serul pentru gene să fie sigur și blând cu pielea ochilor și niciodată nu ar trebui să cauzeze orice fel de iritații ale pielii sau mâncărime. Aplicarea ar trebui să fie simplă și fără probleme.

Farmasi vă propune la un preţ foarte bun un ser de înaltă performanţă. Un ser cu o formulă special creată ce conţine un complex puternic de peptide. Acest ser pentru gene şi sprâncene poate fi cumpărat cu un discount de 23% după ce vă activaţi contul în magazinul online Farmasi.

Ser pentru gene si sprancene

Preţ pentru acest ser în magazinul online (preţul de catalog): 39,99 lei. Cod produs pentru comandă: 1301292.

Ser Farmasi pentru gene cu peptide

Un ser bazat pe un puternic complex de peptide. Serul foloseşte Capixyl pentru sprâncele vizibil mai dese.

Serul stimulează creşterea sprâncenelor şi a genelor şi le face mult mai rezistente. Capixyl este un ingredient activ inovator şi unic util şi pentru căderea părului.

Produsul cosmetic de îngrijire este realizat dintr-o combinaţie eficientă de peptide şi extract de trifoi roşu. Proprietăţile trifoului roşu sunt recunoscute pentru cosmetică.

Funcţionare ser pentru gene şi sprâncene

Serul pentru gene funcționează în două moduri. Pe de o parte, agenții activi pătrund în foliculii genelor, ceea ce face genele să crească lungi și groase. Pe de altă parte, acesta le protejează împotriva poluării și le oferă hidratare și nutriție adecvate. Foarte puține seruri pentru gene îți vor face genele mai strălucitoare și mai elastice. Trebuie să fii fie foarte norocoasă să găsești unul sau trebuie să citești această evaluare comparativă până la final.

Ser pentru gene si sprancene

Rezultatul este condiționat de reacția fiecăruia la ingrediente. Serul pentru gene funcționează în timpul ciclului activ de creștere a genelor; genele trăiesc doar 100-150 de zile înainte să cadă. Genele sănătoase și puternice sunt extrem de importante și joacă un rol de protecție în prinderea gunoaielor și impurităților înainte de a ajunge în ochi.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!