Detergent concentrat cu utilizări multiple

Un detergent concentrat Farmasi cu utilizări multiple din gama Mr. Wipes. Un produs absolut special pe care îl puteţi cumpăra doar din magazinul Farmasi după ce vă înscrieți folosind bannerul de mai jos. Curăţă eficient absolut orice: covoare, gresie, tapiserie auto, faruri maşină, faianţă.

Vorbim despre un detergent concentrat bazat pe o formulă îmbunătăţită. În acest articol veţi vedea inclusiv eficienţa acestui produs casnic. Veţi vedea pentru că avem şi o prezentare video pe care vă recomandăm să o urmăriţi: folosire şi aplicare a produsului.

Acest minunat produs face parte dintr-o gamă specifică pentru curăţenia casei. Sunt mai multe produse speciale pentru casă dar noi ne referim doar la acest detergent concentrat.

Înscriere Farmasi

Nu este o opinie, nu sunt păreri, sunt informaţii care certifică un produs de calitate. Se compară din punctul de vedere al calităţii şi concentraţiei cu produsele MAC sau Amway.

Vă prezentăm aşadar în acest articol informaţii despre produsul Mr Wipes detergent concentrat, produs cu utilizări multiple. Utilizări casnice. Un produs special pe care îl puteţi cumpăra doar după ce vă înscrieţi de pe acest website. Important: produsul are o reducere de 30%.

Cum acţionează acest produs

Lăsăm de-o parte vorbele. Faptele sunt importante. Punem detergentul concentrat la acţiune. Şi mai jos aveţi un clip video în care puteţi vedea cum acţionează detergentul concentrat universal Mr Wipe. Priviţi şi vă minunaţi. Apoi vă aşteptăm să vă înscrieţi pentru a primi kitul de start, un pachet de bază la doar 63 lei, preţ ce include şi transportul prin curier rapid. Un pachet de start la preţ special.

Curăţă covorul sau banchetele auto

Fotografia de mai jos vă arată cum acţionează acest detergent concentrat. Un detergent pe care îl puteţi cumpăra cu doar 15 lei. Ce vă puteţi dori mai mult la acest preţ absolut special? Un produs care îndepărtează aproape orice pată: de pe mochetă, de pe covor, de pe gresie, de pe bancheta auto. Un produs unic pe care îl puteţi utiliza pentru curăţare, un produs cosmetic absolut ecologic. Un produs pentru casă. Efectele utilizării acestui produs le puteţi constata în fotografia de mai jos dar şi în clipul video de mai sus.

Farmasi Mr Wipes Home

Curăţaţi cu acest detergent orice: de la gresie şi faianţă la carpete şi banchete auto. Un detergent minune putem spune pentru că are rezultate şi eficienţă în foarte multe aplicări. O aplicare extinsă, folosire în multiple zone, soluţie foarte bună. Un detergent minune putem scrie chiar aici cu argumente pe care le puteţi constata în clipul video dar şi în fotografii.

Acţiune detergent concentrat Farmasi

Acest detergent concentrat poate fi utilizat şi pentru maşină. De la curăţarea scaunelor, tapiseriei de maşini şi până la curăţarea farurilor. Este un detergent universal foarte util pentru casă. Un detergent universal pe care îl puteţi cumpăra cu foarte puţini bani, un produs de calitate.

Curăţare faruri Farmasi

Mr Wipes detergent concentrat cu utilizări multiple

Detergenti Farmasi MAC AmwayInformaţii pe care le puteţi consulta şi în magazinul online. Un detergent universal cu aromă de flori albe. Formula sa îmbunătățită oferă performanță superioară la îndepărtarea petelor.

Un produs absolut special pe care îl puteţi cumpăra cu un preţ unic după ce vă activaţi contul folosind bannerul de mai sus. După înscriere Farmasi veţi avea acces la aceste produse vândute exclusiv online.

Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime.

Detergentul cu utilizări multiple îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe.

Parfumul are o notă proaspătă şi persistă mult timp. Nu necesită clătire.

Codul produsului : 9700588. Cu acest cod puteţi face comanda din cont după ce vă logaţi. Codul de produs îl folosiţi după logare în cont pentru a lansa comanda Farmasi. Cum efectuaţi această comandă de pe telefonul mobil, aveţi mai jos explicaţii video.

 

Puteţi cumpăra detergentul universal Farmasi pe care l-am prezentat în acest articol doar din magazinul online. Toate comenzile se realizează exclusiv online. Toate produsele, oferta, doar online. Nu există magazin fizic, toate produsele cosmetice se comercializează doar şi numai online după ce vă înscrieţi.


Toate produsele de la Farmasi sunt de calitate şi se bazează pe ingrediente naturale. Puteţi cumpăra aceste produse din magazinul online cu reducere de 23% sau de 30%, discount ce se aplică pentru fiecare produs în parte.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!