Farmasi catalog septembrie-octombrie 2019

Mult aşteptatul catalog Farmasi pentru septembrie este pregătit. Noul catalog Farmasi va acoperi lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie. O broşură Farmasi valabilă aşadar pentru o perioadă de 4 luni. Este noua broşură a acestei forme în limba română.

Ce va fi nou pentru această broşură? În primul rând perioada pe care o va acoperi. Am avut aşadar un prim catalog cosmetice care a acoperit perioada aprilie-august. Un catalog de succes putem spune pentru că a avut oferte şi promoţii absolut speciale pentru clienţii Farmasi Cosmetics România.

Noul catalog Farmasi va acoperi perioada septembrie- decembrie 2019. Va fi probabil o nouă broşură de succes. Dar… Şi este extrem de important pentru dezvoltare… Această broşură absolut unică va fi însoţită, în paralel, de oferte absolut speciale.

Înscriere Farmasi

Oferta firmei va fi una – din nou – absolut specială. Surprizele plăcute vor fi incluse în acest al doilea catalog cosmetice al firmei pentru România.

Sunt cu siguranţă oferte absolut speciale pentru perioada de sărbători: pachete, seturi cadou, promoţii.

Pentru a vedea catalogul pe toata suprafata ecranului dati click pe patratul din dreapta jos.

Catalogul Farmasi Septembrie-Decembrie poate fi comandat în format tipărit dacă adăugaţi în comandă unul dintre codurile de mai jos:

 • 7073612 – FARMASI CATALOG SEPT-DEC (1BUC) 2,49 LEI
 • 1905010 – FARMASI CATALOG SEPT-DEC (10BUC) 19,99 LEI
 • 1905025 – FARMASI CATALOG SEPT-DEC (25BUC) 44,99 LEI
 • 1905100 – FARMASI CATALOG SEPT-DEC (100BUC) 149,99 LEI.

Dar ultimul catalog online Farmasi îl veţi consulta chiar pe această pagină, pe acest website. Un catalog online al firmei în versiune completă.

Important: acest catalog nou Farmasi este scanat dupa cel tiparit si este destinat doar pentru consultantii din structura noastra.

Catalogul în format pdf îl puteţi consulta AICI.

Catalog Farmasi nou 2019

Avem aşadar un catalog cosmetice al firmei care va acoperi patru luni. Sau, altfel spus, patru campanii distincte acoperite de acest catalog nou Farmasi pe anul 2019. Dar vom avea suprize şi oferte pe această perioadă.

Broşura nouă a firmei, a doua de la lansarea MLM-ului în România, va fi susţinută. O afacere MLM de succes. Iar noul catalog Farmasi va primi noi şi multe oferte paralele cu broşura. Sau, pe înțelesul tuturor, vom avea un catalog principal. Şi separat vor fi oferte paralele mai ales pe perioada de dinaintea Sărbătorilor de iarnă, înainte de Moş Nicolae, de Crăciun şi de Anul Nou.

10 pagini parfumate în noul catalog

Broşura valabilă pentru perioada septembrie-octombrie-noiembrie-decembrie are 10 pagin parfumate. Puteţi consulta astfel cum miros apele de parfum ale firmei. 6 parfumuri de damă şi 4 ape de parfum bărbăteşti au pagini dedicate.

Despre noua broşură Farmasi Cosmetics

Facem aşadar previziuni pe care le veţi constata concretizate chiar pe acest website. Informaţii utile atât pentru clienţi şi cliente dar mai ales pentru consultanţi şi lideri.

Pachet start Farmasi

Ce propune noul catalog Farmasi

Prima dintre surprize va fi păstrarea kitului de start şi împachetarea acestuia într-o cutie specială cu magnet. Un ambalaj unic pentru un pachet de start special. Va fi aşadar un produs excelent pentru recrutare, promovare şi atragerea de noi consultanţi în reţeaua ta. Totodată pachetul de start Farmasi va păstra toate produsele existente în acest moment.

pachet Bun venit Farmasi

Pentru perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă vor exista, susţinând catalogul, pachete cadou şi oferte absolut dedicate. Totul în cutii de cadou, produse de calitate ambalate cu stil şi gust.

Produse noi vor fi prezente în noua broşură. Şi, încă o propunere, catalogul susţine o perioadă de 4 luni. O idee extrem de bună din partea Farmasi: nu insistă cu campanii scurte, cu cataloage pe termen scurt şi dese. Sunt cataloage care reuşesc „să se aşeze”, să prindă contur şi apoi valoare în sufletul clienţilor şi consultanţilor.

La început de drum în România, Farmasi a reuşit să câştige teren. Şi abordarea cataloagelor „bine aşezate” a dat rezultate. Graba unor cataloage care vin şi trec foarte repede, aşa cum procedează alte firme de vânzări cosmetice MLM, s-a dovedit ineficientă. Sau, mai degrabă, Farmasi s-a adaptat în mod inteligent la cerinţele, dorinţele şi solicitările pieţei din România.

Catalogul farmasi septembrie octombrie noiembrie

Cât durează o campanie

Spre deosebire de alte firme de cometice MLM, Farmasi are o altă dezvoltare şi proiecţie a planurilor de legătură între cataloage şi campanii. Un catalog nu se suprapune pe o campanie. Aşa s-a întâmplat de cânt firma a venit ca MLM în în România, din aprilie 2019.

În primul rând trebuie reţinut un aspect important legat de campanii. Sunt 12 campanii într-un an calendaristic. Aşa este dezvoltat planul firmei şi este recomandat să reţineţi această informaţie impoportantă. Fiecare campanie corespunde unei luni calendaristice. Este aşadar extrem de simplu să vă daţi seama de: când e o campanie nouă şi cât durează ea. Nu mai trebuie să calculezi, să cauţi când începe şi când se încheie o campanie. Totul este clar şi limpede: o campanie durează o lună calendaristică.

Avem aşadar pentru Farmasi campanie septembrie, campanie octombrie, campanie noiembrie etc. Iar catalogul acoperă mai multe campanii, o perioadă mai lungă. În cazul celui de-al doilea catalog Farmasi pe 2019 avem o perioadă ce cuprinde lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie. Nu este nevoie să aflaţi când şi pe ce perioadă se întinde o campanie. Totul este simplu. Iar simplitatea ajută în dezvoltarea vânzărilor şi în înţelegerea rapidă şi clară.

Altfel spus… spre exemplu… Ştim foarte clar că avem campania 9 care este de fapt campanie septembrie Farmasi. Avem campania octombrie Farmasi care este campania 10.

Cum poţi obţine catalogul gratuit

Dacă nu ai deja cont Farmasi poţi obţine unul prin acest website de lider de structură. Şi pentru că este important să te înscrii nu la întâmplare ci bine ţintit pe internet: avem două opţiuni.

Poţi primi un catalog gratuit prin poştă. O broşură care ajunge mai mult când şi dacă vrea poşta şi poştaşul. Este un catalog gratuit Farmasi pe care il puteti primi prin poştă, o singură dată, la înscriere în structura unui consultant/sponsor/lider de reţea.

A doua opţiune, una absolut specială, este comanda la înscriere Farmasi a unui kit de bun venit. Un kit de start cu 15 produse. Sau, mai exact, 9 produse plus 6 testere de parfum. Acest kit de început, de start sau bun venit include şi un catalog tipărit în colet.

Dacă veţi comanda kitul de start la înscriere Farmasi veţi primi şi un catalog în colet. Iar, pe lângă catalog, veţi primi încă 14 produse care definesc cosmeticele firmei.

6 Comments
 1. Reply
  Karin iulie 21, 2019 at 7:58 am

  Abia astept sa rasfoiesc noul catalog Farmasi 💖

 2. Reply
  Crisan Mihaela august 1, 2019 at 4:00 pm

  Buna. As dori noul catalog farmasi. Cum se procedeaza?

  • Reply
   Farmasi Romania august 1, 2019 at 4:28 pm

   Astăzi, 1 august 2019, nu a apărut încă un catalog nou. Catalogul nou Farmasi o să apară pe parcursul acestei luni. Imediat ce este publicat o să îl puteţi consulta aici:
   https://farmasi.com.ro/catalog-online/
   Un catalog nou tipărit primiţi doar într-o nouă comandă după ce acesta apare. Aşadar… Dacă veţi face o comandă din contul personal la final de lună (şi final de campanie) o să primiţi în colet şi un catalog nou. Vorbim despre final de lună august 2019. Catalogul nou va fi valabil pe perioada septembrie- noiembrie 2019.

 3. Reply
  mihaela pogonaru octombrie 27, 2019 at 9:29 am

  buna ziua as dori un catalog farmasi cum se procedeaza sunt reprezentanta noua

  • Reply
   Farmasi Romania octombrie 28, 2019 at 11:19 am

   Aveti la dispozitie catalogul online pe site-ul nostru AICI.

  • Reply
   Farmasi Romania octombrie 28, 2019 at 11:18 am

   Catalogul Farmasi il primiti doar daca va inscrieti in structura noastra de la unul dintre liderii echipei noastre. Daca v-ati inscris direct in magazinul online nu veti primi catalog gratuit. La inscriere directa nu veti avea sponsor. Asadar nu veti rimi catalog sau consiliere directa de la un sponsor pentru ca nu veti avea sponsor deloc. De aceea le recomandam tuturor celor care doresc sa devina clienti sau consultanti Farmasi: inscrieti-va folosind formularul de pe acest website ce apartine unui lider de retea Farmasi.

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!