Kit îngrijire şi întinerire ten

Cremă întinerire Farmasi – kit complet de îngrijire. O inovaţie pentru zona ochilor care dă timpul înapoi. O cremă întinerire cu efect instant cu mai multe produse cosmetice adiacente. O inovaţie care oferă rezultate extrem de vizibile de întinerire. 4 produse speciale pentru un tratament complet.

Un program în patru paşi pentru o regenerare rapidă pentru pielea din jurul ochilor. O ofertă absolut specială de la Farmasi din gama de produse cosmetice Dr.C Tuna. Găsiţi acest pachet, acet produs cosmetic de îngrijire, la pagina 111 din catalogul Farmasi.

Acest kit de produse în patru paşi costă – preţ de catalog – 99 de lei. Dar dacă vă activaţi contul veţi cumpăra acest kit absolut special cu o reducere de 30%. Puteţi achiziţiona kitul din contul personal la aproximativ 63 lei (fără a include şi taxa de livrare).

Înscriere Farmasi

Din contul personal puteţi comanda acest kit Age Reversist folosind codul de produs 51114130. Şi veţi beneficia de o reducere substanţială de 30% faţă de preţul afişat în catalog.

Kitul Age Reverist are un preţ de comandă – după activarea contului prin acest website – de doar 63 lei. Un program de îngrijire a pielii din jurul ochilor de la Farmasi. Sunt 4 produse pe care le prezentăm în acest articol.

Acest pachet de produse face parte din ofertele Farmasi care includ produse absolut speciale bazate pe ingrediente naturale. Un kit special cu 4 produse care beneficiază de un preţ special. Totul pentru a obţine o regenerare şi o întinerire a tenului şi a pielii din jurul ochilor.

Tratament cosmetic pentru ochi

Un program de întinerire rapidă pentru pielea din jurul ochilor. Age Reversist de la Farmasi vă oferă produsul complet pentru îngrijire cosmetică a zonei din jurul ochilor.
Vă prezentăm în acest articol produsele incluse în acest kit absolut special pentru îngrijire cosmetică a pielii din jurul ochilor.

Sunt produse pe care le puteţi cumpăra separat, produse cosmetice pe care le puteţi achiziţiona însă într-un singur kit, un pachet complet. Altfel spus, într-un singur kit primitţi toate cele patru produse necesarea acestui produs de îngrijire cosmetică.

Kit Farmasi Age Reversist

Un kit special cu produse cosmetice pentru întinerirea pielii din jurul ochilor.

Înscriere Farmasi

Mai multe produse într-un singur pachet special. Mai jos aveţi un clip video cu informaţii despre pachetul Age Reversist. Produse cosmetice naturale care se comportă prietenos cu pielea, cu tenul din jurul ochilor. După înregistrare Farmasi veţi beneficia de toate reducerile oferite de un cont personal în magazinul online.

Gel curăţare ten1. AGE REVERSIST GEL DE CURĂȚARE

Deschide porii, calmează pielea, lăsând-o fină. Pregătește pielea pentru ritualul de îngrijire zilnică, amplifică produselor care vor fi aplicate ulterior.

Acest gel dacă doriţi să îl cumpăraţi separat din magazinul online are codul de produs 1104139. Cumpărat separat are un preţ distinct şi nu beneficiază de reducerea pe care o are în componenţa pachetului, kitului de întreţinere.

Ser pentru zona ochilor2. Ser pentru zona ochilor

Protejează echilibrul hidratării din piele. Reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor profunde. Fără parfum, un ser uşor de aplicat şi de suportat. Acest ser pentru zona ochilor are codul de produs 1104141.

Primele două produse (din cele 4 ale kitului) sunt destinate primei etape. Etapa 1 pentru îngrijirea pielii tenului şi în mod special a pielii din jurul ochilor. Urmează tratamentul cosmetic cu celelalte două produse, în etapa 2 a tratamentului cosmetic. Bineinteles sunt 4 etapte pe care le puteti consulta in clipul video de mai sus.

Lotiune hidratare ten3. Loțiune Hidratare puternică

Completează ritualul de îngrijire anti-aging, lasă o piele catifelată și fină.

O loţiune extrem de prietenoasă cu pielea din jurul ochilor.

Este o cremă de hidratare pe care o puteţi găsi în magazinul online cu codul de produs 1104140. Separat produsul are un preţ, în interiorul kitului beneficiază de o reducere suplimentară.

4. Cremă EXCEPȚIONAL

Crema ingrijire ochiEste un produs care umple ridurile profunde și estompează ”laba gâștei”, pungile de sub ochi, ridurile de pe frunte și alte linii de pe ten.
Dr. C. Tuna Age Reversist Cremă anti-îmbătrânire cu extract de plancton rejuvenează instantaneu zona ochilor.

Utilizare: Ia o cantitate mică de produs și aplică în 4-5 puncte de pe față. Folosind degetul inelar, întinde crema în strat subțire. Lasă crema să se absoarbă în piele. Relaxează-te până la absorbție. Dacă dorești să grăbești absorbția, poți folosi un evantai.

*În studiul de cercetare pe consumatori la care au participat 75 de femei, după 4 săptămâni, toți utilizatorii care au folosit produsul au afirmat că au observat o reducere a aspectului de liniilor fine și a ridurilor din jurul ochilor.

Pachet cu 52 de pliculețe ce conţin această cremă specială. Toate cele 52 de pliculete sunt incluse într-o cutiuţă specială.

Cremă pentru zona ochilor

Lasă o senzație catifelată și fină și întărește bariera de protecție a pielii împotriva factorilor de mediu. Reduce aspectul pungilor de sub ochi, al liniilor fine și al ridurilor. Intinereşte zona ochilor.

Serul pentru zona ochilor este unul absolut special, realizat din ingrediente naturale. Iar acest ser îl puteţi cumpăra separat dar îl puteţi lua în acest kit absolut special denumit la Farmasi Age Reversist .

Loțiune Hidratare puternică

Completează ritualul de îngrijire anti-aging, lasă o piele catifelată și fină.

Codul produsului : 1104141

Toate aceste produse pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor le puteţi cumpăra într-un singur set. Un kit absolut special de la Farmasi cu produse de la DR. Tuna pentru îngriirea tenului şi a pielii din jurul ochilor. Întinerirea tenului printr-un pachet complet de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului: Age Reversist de la Farmasi.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!