Oferta Farmasi: beneficii şi câştiguri

Oferta Farmasi: beneficii şi câştiguri, discounturi şi reduceri Farmasi. Discount Farmasi şi beneficii, articolul cu cele mai importante informaţii despre aceste subiecte. Este clar că sunteţi interesat(ă) de ce beneficii veţi avea în urma înscrierii.

Consultanţii şi clienţii dorescă să ştie în primul rând ce avantaje financiare au. Şi în acest articol vă oferim informaţiile.

Reducerea Farmasi şi taxa de livrare sunt două informaţii pe care le doriţi cu siguranţă. La fel de important: cum se face plata, cum se achită comanda Farmasi.

Avem în acest articol şi informaţii despre programul de bun venit Farmasi în 4 etape: câte o comandă de la prima la a patra în fiecare campanie.

Farmasi vine cu beneficii şi foarte multe surprize pozitive. Pe care le puteţi citi în acest articol dedicat. Nu uitaţi să consultaţi pe acest site de lider şi catalogul Farmasi.

Discount Farmasi

Discountul sau reducerea aplicată la o comandă nu depinde de suma totală, de suma finală. Discountul este stabilit funcţie de tipul de produs. Produsele cosmetice Dr. C. Tuna şi Mr. Wipes beneficiază de un discount de 30%. Altfel spus, pentru toate produsele din această gamă veţi beneficia de un discunt de 30%.

Pentru toate celelalte produse prezentate în magazinul Farmasi veţi avea un discount de 23%. Discountul de 23% se aplică indiferent de valoace comenzii pentru produsele de machiaj, parfumuri, şi cosmetice de îngrijire personală.

Pentru orice produs veţi beneficia de reducere. Nu contează nivelul total al comenzii. Reducerea se aplică per produs. Cumpăraţi un singur produs: beneficiaţi de reducere. Dar până la nivel de plată de comandp de 190 lei veţi plăti taxa de transport de 12,9 lei.

Program bun venit Farmasi

Cadouri program de bun venit

În prima lună, după prima comandă (de minim 150 lei) se primeşte cadou un ruj si un rimel Zen Farmasi. A doua lună, o nouă comandă (de minim 150) cadou o apă de parfum. A treia lună doua creme terapeutice absolut speciale (o cremă cu aloe şi o cremă de mâini Dr. Tuna). A patra luna cadou doua creme de îngrijire pentru comanda de minim 150 lei. În imaginea de mai sus aveţi foarte clar cele 4 cadouri pe care le primiți în cele 4 comenzi repetate campanie de campanie. În imaginea de mai sus aveţi informaţiile despre aceste cadouri.

Farmasi program bun venit

Reducere Farmasi funcţie de produs

Sunt două categorii diferite de produse care au două tipuri de reduceri.

Cele mai mari reduceri – 30% faţă de preţul de catalog Farmasi – sunt la produsele Mr. Tuna şi Mr. Wipes.

Discount Farmasi

Reducerea de 23% se aplică tuturor celorlalte produse din magazinul online Farmasi.

Altfel spus: nu contează suma de care comandaţi. Reducerile se aplică indiferent de mărimea sumei comenzii, la fiecare produs, funcţie de categoria produsului cosmetic. Chiar dacă veţi comanda o singură pastă de dinţi aceasta va beneficia de reducere. Însă la finalul comenzii se va adăuga şi taxa de livrare de 12,9 lei. Cu alte cuvinte comandaţi cât vreţi, ce vreţi, nu aveţi comandă minimă. Dar comenzile în valoare mai mică de 190 lei vor avea taxa de livrare de 12,9 lei.

Toate produsele din oferta Farmasi beneficiază de reducere, de discount. Indiferent de valoarea comenzii (raportat la preţ de catalog) beneficiaţi de reducere la preţul final.

Important: produsele care au deja reducere sau au oferte speciale (ca de exemplu kitul de start) sau taxa de livrare – nu beneficiază de nicio reducere. La comenzile de peste 190 lei taxa de livrare dispare.

reducere Farmasi

Referitor la taxa de livrare

Taxa de livrare este unică: 12,9 lei. Taxa se percepe pentru toate comenzile care sunt în plată de mai puţin de 190 lei. Altfel spus: toate comenzile mai mari de 190 lei beneficiază de transport gratuit.

Taxa de livrare nu este socotită la reduceri. Taxa de livrare se adaugă separat la costul final al comenzii după ce se adaugă reducerea. Altfel spus… Comanzi un singur produs de 20 lei. Se aplică o reducere funcţie de tipul produsului de 23 sau 30%. La preţul final când se finalizează comanda se adaugă taxa de transport.

Plata comenzii Farmasi

Plata comenzii Farmasi se poate face cu cardul bancar sau ramburs. Ramburs înseamnă că veţi plăti comanda curierului, cu bani, atunci când o primiţi.

Nu se face ocmandă pe credit, pe datorie. Comanda sa achită atunci când o primiţi curierului.

Dacă optaţi pentru plata cu cardul şi o achitaţi cu cardul bancar nu veţi mai plăti nimic (aşa cum este normal).

Oferta Farmasi

Oferta farmasi include peste 2000 de produse cosmetice, produse de îngrijire şi pentru curăţenia casei. Sunt produse realizate din ingrediente naturale. Acest produse sunt realizate – cele mai multe dintre ele – în laboratoarele firmei.

Despre parfumuri Farmasi: au esenţe de durată şi au note de vârf în actualitate. Puteţi cumpăra testere parfumuri Farmasi, le puteţi include în comandă la un preţ foarte bun. Mostre parfumuri primiţi şi în kitul de bun venit. Aveţi în kitul de start 6 monstre parfum Farmasi. Două testere le primiţi în kitul de start sub formă de pliculeţe. Alte două monstre parfum le primiţi sub formă de mini-eprubete. Aveţi în total în pachetul de bun venit 6 mostre parfum.

Farmasi este producător, retailer și companie internațională de vânzări directe pe segmentul de produse de înfrumusețare, de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței și de wellness.

Este una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere, având 3 milioane de Consultanți. Compania exportă produsele sale în peste 120 de țări și ajunge la 350 milioane de cumpărători.

În portofoliul firmei de cosmetice există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness.

Fiecare produs din oferta Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

2 Comments
 1. Reply
  crasan mihaela iulie 19, 2019 at 6:15 am

  Nu spuneti nimic despre discount „Commissions are paid during the following month” cred ca nu sunteti seriosi!!

  • Reply
   Farmasi Romania iulie 20, 2019 at 2:18 pm

   Comisionul este explicat foarte clar nu doar în acest articol ci şi în alte articole foarte bine structurate. Dacă veţi citi veţi vedea inclusiv grafice cu câştigurile pe care le puteţi obţine ca şi consultant sau ca lider. Adevărat, este necesar să citiţi. Iar documentarea, lectura, vă aparţine în totalitate. Noi ne-am făcut datoria şi am scris clar toate informaţiile despre discount. Aproape toate articolele conţin informaţii despre reducerea de care beneficiaţi după înscirere Farmasi.
   Discountul efectiv este de 23% sau 30% şi se aplică la fiecare produs în parte. Este ceva absolut deosebit şi special. O reducere unică pe piaţa MLM Cosmetice din România: discpunt pe produs în parte şi nu pe final de comandă. De altfel discountul este precizat chiar la acest articol unde aţi formulat un comentariu. Din nou: rugămintea este să citiţi conţinutul articolului şi să vă uitaţi la poze.
   https://farmasi.com.ro/wp-content/uploads/2019/04/Discount-Farmasi-Romania.jpg
   Citatul pe care l-aţi folosit în acest comentariu nu poate fi regăsit pe acest website.
   De reţinut că discountul este una, o informaţie. Iar comisionul la care faceţi referire este cu totul altă informaţie. Comisionul îl primesc liderii/reprezentanţii care au o structură.
   Discountul este o altă „valoare”, un alt termen, este reducerea de care benficiază absolut orice persoană care are un cont în magazinul online obţinut după înscriere Farmasi.
   Ambii termeni sunt definiţi foarte clar şi cu atenţie în toate articolele care îşi propun să clarifice aceste subiecte.
   Este foarte important să aveţi răbdare şi să citiţi informaţiile. Şi pentru că am lămurit deja discountul (reducerea) care este cu totul altceva decât comisionul vă ofer o informaţie şi despre… COMISION.
   https://farmasi.com.ro/wp-content/uploads/2019/07/Comision-Farmasi-Iunie-2019.jpg
   În imagine puteţi vedea foarte clar comisionul pe care l-am primit la final de campanie, în luna iuie pentru campania iunie. Bani pe care i-am primit ca manager/ nivel director în cont bancar pe data de 22 ale lunii.
   Farmasi este o firmă absolut serioaă care îşi plăteşte comisioanele pentru lideri. Iar discountul este oferit instant şi de poate vedea în cont înainte de finalizarea comenzii.

Adăugaţi comentariu


*

Compare items () compare