Program bun venit cu cadouri

Farmasi program de bun venit în patru campanii consecutive. Farmasi oferă cadouri pentru primele comenzi depuse în primele 4 campanii. De reţinut că la Farmasi o campanie este similară cu perioade unei luni calendaristice. Altfel spus, o campanie Farmasi are durata de 30 sau 31 de zile.

O campanie Farmasi începe pe data de 1 a fiecărei luni şi se încheie la final de lună, pe 31 sau 30 ale lunii sau pe 28 în cazul lunii februarie. Avem aşadar 12 campanii Farmasi într-un an calendaristic.

Pentru a beneficia de oferta „program de bun venit în 4 comenzi” este necesar să faceţi 4 comenzi diferite în 4 campanii diferite. De aceea se numeşte acest program promovare, pachet de bun venit în 4 paşi.

Mai clar: începând cu prima campanie de 150 lei preţ de plată (nu se ia în calcul transportul) veţi primi în campaniile 1,2,3 şi 4 cadouri. Condiţia este să faceţi câte o comandă în valoare de 150 lei în fiecare campanie.

Program bun venit Farmasi 4 paşi

Primele 4 luni sunt foarte importante după înscrierea Farmasi. În această perioadă pot fi realizaţi cei mai importanţi paşi pentru colaborarea cu firma. Dacă reuşiţi să vă dezvoltaţi în aceste (prime) patru luni veţi obţine certitudini că veţi dezvolta o echipă şi o să aveţi succes. Patru paşi importanţi, primele patru campanii, patru paşi esenţiali Faberlic… Aşa vă puteţi dezvolta propria afacere.

Înscriere Farmasi

Dacă în fiecare lună din cele patru după înscriere veţi face comenzi (în fiecare lună respectiv campanie) de minim 150 lei veţi primi produse cadou. O campanie Farmasi corespunde zilelor unei luni. Astfel, o campanie este incusă între 1 şi 30, respectiv 31 ale unei luni.

Farmasi program bun venit

Faceţi comandă în fiecare lună, începând cu prima comandă, şi veţi primi de fiecare dată un cadou dacă depăşiţi 150 lei preţul comenzii. Patru comenzi de 150 de lei repetate înseamnă totodată şi patru cadouri. De fapt, în total înseamnă 7 cadouri în produse la finalul acestui proiect de promovare.

Fiecare comandă o să vă aducă cadouri… Comanda să fie de minim 150 lei (în plată) şi fiecare dintre comenzi s fie depuse şi lansate în campanii consecutive (una după alta campanie).

Program bun venit Farmasi

Cadouri program de bun venit

În prima lună, după prima comandă (de minim 150 lei) se primeşte cadou un ruj si un rimel Zen Farmasi. A doua lună, o nouă comandă (de minim 150) cadou o apă de parfum. A treia lună doua creme terapeutice absolut speciale (o cremă cu aloe şi o cremă de mâini Dr. Tuna). A patra luna cadou doua creme de îngrijire pentru comanda de minim 150 lei. În imaginea de mai sus aveţi foarte clar cele 4 cadouri pe care le primiți în cele 4 comenzi repetate campanie de campanie.

Prima comandă Farmasi

Prima comandă Farmasi poate inlcude doar kitul de start, pachetul de bun venit. Asta înseamnă că, într-o campanie veţi comanda sau aţi optat la înscriere doar pentru acest kit. După ce îl primiţi veţi avea în cont în prima campanie când faceţi comanda 49 lei…

Dacă vă plac produsele veţi putea face o nouă comandă în aceeaşi campanie. Asta pentru a completa suma pentru a ajunge la cei 150 lei necesari pentru prima comandă în scopul de a vă încadra în programul de bun venit în 4 paşi.

Primiţi kitul de start care include şi catalogul. Faceţi imediat o nouă comandă în exact aceeaşi campanie (până la sfârşitul lunii). Cumpăraţi produse în valoare de minim 102 lei folosind catalogul primit (nu includeţi în această sumă taxa de transport). Achitaţi până la sfârşitul primei campanii (la înscriere) după ce aţi cumpărat kitul de start 102 lei + taxa de livrare. Veţi primi astfel primul cadou. De fapt veţi primi două cadouri gratuite pe lângă comandă: un ruj şi un rimel.

1 Comment
 1. Reply
  Joița camelia iunie 6, 2022 at 9:28 pm

  Bună doresc sa încep cu dvs,totuși doresc un venit pt familia mea.asta cum se procedează.da în afara de cei 4 pași,defapt în pasul 5 ce mai pote fi..

  • Reply
   Farmasi Romania iunie 20, 2022 at 4:40 pm

   Bună ziua! După ce veți activa contul în magazinul online o să primiți un coordonator. Datele de contact ale sponsorului le găsiți după logare, în contul personal.
   Unde găsiți datele sponsorului? După ce vă logați în contul personal veți găsi datele de contact ale persoanei care vă oferă serviciul personal de consultanță: nume și număr de telefon. Astfel este simplu: oricând aveți nevoie de sfaturi și de îndrumări apelați telefonic sponsorul pe care îl aveți.

Adăugaţi comentariu


*

Compare items () compare