Parfumuri Farmasi

Parfumuri Farmasi de durată, de calitate, persistente. Produse Farmasi: ape de parfum cu persistenţă. Oferta de produse Farmasi include peste 2000 de produse. Printre aceste produse apele de parfum Farmasi reprezintă o „elită” a produselor. Toate parfumurile pot fi cumpărate cu discount de 23% după ce vă logaţi în contul personal din magazinul online. Reducerea se aplică pentru fiecare produs în parte.

IMPORTANT: nu există un tabel echivalenţe parfumuri Farmasi. Parfumurile Farmasi sunt unice ca arome. Un tabel cu echivalenţe parfumuri Farmasi nu există.

Parfumuri Farmasi

Parfumurile Farmasi sunt persistente. Aceste ape de parfum durează între 6 şi 12 ore ca persistenţă puternică. Iar folosirea lor poate fi sesizată chiar şi peste 24 de ore.

În setul de bun venit aveţi 6 mostre de parfumuri. Astfel puteţi consulta aromele pentru şase dintre cele mai vândute parfumuri Farmasi.

La vânzare în magazin Farmasi online găsiţi şi un set complet cu testere pentru toate apele de parfum Farmasi.

Catalog echivalenţe parfumuri Farmasi

Aromele parfumurilor Farmasi sunt comparabile din punct de vedere al calităţii cu parfumuri cunoscute. Asta nu înseamnă că ar copia aromele de la marile case de parfumuri. Însă cele mai multe dintre apele de parfum Farmasi au calităţi similare cu alte parfumuri recunoscute internaţional. Ne referim la cunoscutele ape de  parfumuri: Chanel, Hugo, Versace, Dior, Calvin Klein, Lady Gaga, Thierry Mugler, Gucci, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne, Gucci.

Ca arome şi calitate parfumurile Farmasi au echivalenţe pe scena internaţională. Catalogul de mai sus vă oferă informaţii despre aromele similare de parfumuri cu cele de la Farmasi. Sunt simple echivalenţe de ape de parfum cu reper orientativ. Aromele sunt similare ca parfum şi din punct de vedere al persistenţei.

Catalog parfumuri Farmasi

Un catalog cu informaţii despre parfumurile Farmasi. Oferta de parfumuri beneficiază de reduceri. Toate parfumurile au după logarea în magazinul online un discount de 23% faţă de preţurile afişate în catalog. Sunt ape de parfum de calitate cu esenţe de durată pe care le puteţi cumpăra cu reducere după înscriere în magazinul online.

Catalogul cu parfumuri Farmasi de pe această pagină este doar orientativ. Sunt informaţii utile cu caracter general despre apele de parfum Farmasi.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!