Informaţii Farmasi: inscriere, comandă, catalog

După inscriere Farmasi veţi primi un catalog Farmasi. Comanda Farmasi se poate face după înscriere. La înscriere Farmasi de pe acest site aveţi două opţiuni: kitul de start la 63 lei sau catalog gratuit. Prezentul articol conţine informaţii în primul rând pentru clienţi(te). Pentru cei care doresc să-şi dezvolte propria reţea găsiţi mai multe articole cu informaţii pe acest website dedicat Farmasi.

Un catalog Farmasi primiţi şi în kitul de start deci nu este nevoie să bifaţi ambele opţiuni la înscriere. Alegeţi doar una dintre opţiuni şi completaţi corect formularul de inscriere.

Comanda Farmasi o puteţi face doar din magazinul online după ce vă înscrieţi. Din contul personal veţi putea face comenzi cu reducere şi veţi putea profita de toate avantajele oferite de firmă.

Nu aveţi obligaţii după inscriere Farmasi. Puteţi face comanda oricând doriţi dar este important să completaţi corect şi cu atenţie formularul de înregistrare.

Nu există comandă minimă obligatorie, reducerile se aplică la toate produsele indiferent de valoarea comenzii.

Înscriere Farmasi

Inscriere Farmasi

După inscriere veţi avea acces la peste 2000 produse cosmetice din ingrediente naturale. Produse de calitate pe care le puteţi cumpăra pe fiecare în parte cu reducere de 30% sau 23%. Mai exact anumite produse cosmetice au un discount de 30%: cele de la Dr. Tuna sau Mr. Whipes. Celelalte produse inclusiv parfumurile au reducere de 23%.

Reducerea se aplică pe fiecare produs în parte şi nu în funcţie de valoarea finală a comenzii. Transportul pentru o comandă Farmasi este 12,99 lei. Iar pentru comenzile cu valoare de plată de peste 190 lei aveţi transportul gratuit.

În formularul de înscriere de pe acest website de coordonator aveţi două opţiuni: alegeţi catalogul gratuit sau kitul de start cu 15 produse.

Catalog Farmasi

Broşura Farmasi prezintă principalele oferte şi reduceri valabile pe perioada de valabilitate a catalogului. Această perioadă este scrisă pe pagina de copertă a catalogului în partea superioară. Primul catalog Farmasi de la venirea în România a acestei firme este valabil până în luna august. Aveţi mai jos versiunea online a acestui catalog cosmetice.

Broşura are 160 de pagini plasticate. Primiţi gratuit broşura doar la înscriere. Iar broşura nu este oferită gratuit de firmă. Este cumpărată şi expediată exclusiv pe cheltuiala sponsorului la care vă inscrieţi. Dacă vă inscrieţi direct în magazinul online nu veţi primi un catalog Farmasi gratuit. Aceasta este expediat doar de un consultant după ce vă înregistraţi în structura lui. Este necesar să vă înscrieţi în structura unui consultant pentru a primi catalogul gratuit.

Kitul de Start

Kitul de start îl primiţi o singură dată în prima comandă făcută. Setul de „Bun venit” poate fi comandat o singura data si doar după înregistrare, in prima comanda. Acest kit are un preţ special de 49,99 lei in loc de 209 lei (reducere 80%) la care se adaugă taxa de curier rapid de 12,9 lei.

 

Acest kit de bun venit îl puteţi comanda chiar la înscriere de pe acest site: costă 62,98 lei şi îl plătiţi curierului la primire. Taxa de transport este inclusă în acest preţ de mai puţin 63 lei.

Kit pornire Farmasi România

Primiţi în colet: un catalog, 6 mostre parfum, un şampon cu ingrediente naturale, un ruj mat, o cremă îngrijire ten, o mască detoxifiantă, un gel de masaj, o pastă dinţi, un detergent lichid concentrat, un ghid îngrijire ten.

Comanda Farmasi

Comanda Farmasi o puteţi realiza doar din magazinul online după înscriere. La înregistrare veţi primi prin SMS dar şi pe email datele necesare logării în contul personal. În momentul în care vă decideţi să faceţi comanda, de obicei după ce primiţi catalogul tipărit.

În clipul video de mai jos aveţi explicaţii pentru cum se face comanda de pe telefonul mobil. Urmăriţi acest tutorial video cu atenţie înainte de a începe să faceţi comanda de pe smartphone. O să vă ajute foarte mult să înţelegeţi paşii necesari pentru efectuarea comenzii după ce vă logaţi în contul personal.

 

Pentru comanda de pe laptop, calculator, notebook aveţi pe acest website un articol dedicat pe care îl puteţi consulta AICI.

Câteva cuvinte despre discount

Produsele Dr. Tuna şi Mr. Whipes beneficiază de o reducere maximă de 30% faţă de preţul afişat în catalog. Toate celelalte produse, inclusiv parfumurile şi produsele cosmetice pentru îngrijirea locuinţei au o reducere de 23% faţă de preţul de listare în catalog Farmasi.

Discount Farmasi

Nu există limită, plafon sau nivel de comandă limită impusă – un alt avantaj de care beneficiati dupa inscriere. Altfel spus puteţi comanda – spre exemplu – doar o pastă de dinţi şi un ruj. O să primiţi la preţul de catalog reducerea asimilată produselor. Iar la preţul final se adaugă taxa de livrare de 12,99 lei.

Orice comandă Farmasi de peste 190 lei beneficiază de transport gratuit prin curier rapid.

Programul de bun venit în 4 etape

Primele 4 luni sunt foarte importante după înscriere. În această perioadă pot fi realizaţi cei mai importanţi paşi pentru colaborarea cu firma. Dacă reuşiţi să vă dezvoltaţi în aceste (prime) patru luni veţi obţine certitudini că veţi dezvolta o echipă şi o să aveţi succes.

Farmasi program bun venit

Dacă în fiecare lună din cele patru după înscriere veţi face comenzi (în fiecare lună şi campanie) de minim 150 lei veţi primi produse cadou.

Bonusuri Farmasi Romania

Bonus pentru recrutări

Dacă reuşiţi să vă aduceţi alţi consultanţi în echipă veţi primi bonusuri. Sunt primele câştiguri şi primii paşi pe care îi faceţi în această afacere MLM. Funcţie de numărul de ocnultanţi activi înregistraţi veţi primi cadouri. Pentru înscriere a 10 consultanţi care se şi activează (adică fac o comandă de minim 150 lei) veţi primi două ape de parfum plus 150 lei. Sunt stimulente pe care le oferă Farmasi România pentru primele etape de dezvoltare. În imaginea de mai sus aveţi explicaţii şi exemolificări entru aceste bonusuri pentru recrutări.

Afacerea Farmasi România

Inscriere Farmasi România din 2019. Catalog Farmasi Cosmetice la înregistrare. Inscriere pentru catalog gratuit. Cosmetice Farmasi comenzi directe şi înscriere în cea mai puternică echipă din România. Oferta cuprinde peste 2000 de produse cosmetice, parfumuri, cosmetice de îngrijire şi terapeutice. Reduceri între 23 şi 30% fata de prețul de listare în broșură. Taxa de livrare de 12,9 lei prin curier rapid. Taxa de livrare zero pentru comenzile mai mari de 190 lei. Consultați pe acest site cele mai importante informaţii despre Farmasi România.

1 Comment
  1. Reply
    aloe vera decembrie 7, 2020 at 4:01 am

    Asa am auzit ca Farmasi are o gama cu aloe vera. M-ar interesa o crema de fata daca se poate.

Adăugaţi comentariu


*

Compare items () compare