ÎNREGISTRARE

Inscriere Farmasi Lider Virtual (Beauty Influencer) prin comandă kit de start la 100 lei. Un formular de înscriere Farmasi cu două opţiuni.

La completarea formularului de înregistrare bifaţi doar una dintre cele două opţiuni.

La completarea acestui formular de inscriere Farmasi aveţi opţiunea de a selecta, de a alege, unul din două produse: kitul de bun venit la cu catalog și cu transport inclus, sau un catalog gratuit prin poştă electronică.

Reţineţi că alături de setul de bun venit, împreună cu kitul de start veţi primi şi un catalog tipărit cu pagini parfumate Farmasi.

Formular inscriere Farmasi

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una din două, kitul PRO are şi catalog):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Inscriere Farmasi: două opţiuni

  La înscriere Farmasi prin formularul de pe acest website aveţi două opţiuni. Selectaţi doar una dintre cele două opţiuni: kitul de start sau catalogul gratuit. Nu uitaţi că în kitul de start – pachetul de bun venit – aveţi inclus şi un catalog gratuit.

  Set Bun Venit Farmasi 2021

   

  Altfel spus: dacă veţi comanda kitul de start veţi primi în colet şi un catalog tipărit. Dacă alegeţi acest minunat pachet de bun venit – kitul de start – veţi primi acasă, prin curier rapid, un colet pentru care veţi achita 121 lei. Acest cost include în el şi taxa de livrare prin curier rapid.

  Kit de start Farmasi nou

  Pachetul de start sau kitul de bun venit beneficiază de o reducere absolută de 65%. Altfel spus, veţi plăti în total 69,99 lei plus taxa de livrare prin curierul rapid de 12,9 lei pentru acest kit de start plus preţul pentru catalogul în curs cu pagini parfumate.

  Programul de bun venit Farmasi

  La primele patru comenzi, în fiecare lună consecutiv, timp de patru luni, pentru comandă de minim 30 de puncte, veți primi cadouri alături de produsele comandate (în valoare de 30 puncte Farmasi).

  Programul de bun venit Farmasi 2023

  Soluţia perfectă pentru înscriere

  În acest articol găsiţi soluţia perfectă pentru înregistrare. Spre deosebire de un link de înregistrare, de referral, de consultant, aici aveţi avantaje. Sunt cel puţin trei avantaje pe care noi le oferim pe acest website de lider Farmasi.

  • opţiunea pentru kitul de start,
  • opţiunea pentru catalog gratuit,
  • inscriere Farmasi fără CNP la înregistrare, respectând GDPR (CNP poate fi solicitat ulterior completării formularului pentru activarea contului de consultat în magazinul online).

  Avantaje la înscriere

  După înscriere de pe acest website veţi primi acasă prin curier rapid kitul de start sau catalogul Farmasi. Odată făcută înregistrarea pe acest site vi se va aloca un sponsor care o să vă ajute cu sfaturi şi informaţii.

  Înregistrarea prin acest website vă deschide toate opţiunile pentru ofertele firmei. Vei avea un cont personal care o să vă ajute să faceţi din ele comenzi cu reduceri de 23% sau 30%.
  Aşadar, dacă vă înscrieţi de pe acest website… Veţi avea următoarele avantaje:

  • ne ocupăm de activarea contului şi vă trimitem din contul activat kitul de bun venit – pachetul de start cu 15 produse;
  • dacă alegeţi doar catalogul – vă activăm contul şi vă expediem pe banii noştrii catalogul prin poştă;
  • veţi primi funcţie de zona dumneavoastră – localitate – vi se va aloca un sponsor care o să vă ajute, o să vă mentoreze şi o să vă răspundă la solicitări de informaţii.

  Inregistrare Farmasi

  Este important sa completati corect formularul de inscriere. Toate datele sunt importante pentru a va trimite catalogul gratuit sau kitul de start. precizam din nou ca datele colectate sunt doar si numai pentru a va inscrie in magazinul online si pentru a va expedia pe adresa completata kitul de start sau catalogul gratuit. De altfel, formularul de inscriere Farmasi are o bifă obligatorie prin care acceptati cele trei conditii puse la inscriere. Daca nu tratati cu atentie aceste documente: nu este vina noastra. Noi ne indeplinim datoria legala pentru a va informa.

  2 Comments
  1. Reply
   Adina Rusu ianuarie 10, 2020 at 8:08 pm

   Am comandat pachetul de bun venit in valoare de 73de lei dar nu am primit și un catalog farmasi .nu reușesc să-l comand separat.

   • Reply
    Farmasi Romania ianuarie 16, 2020 at 1:50 pm

    Noul pachet de bun venit are valoare de 75,98 lei toamcai pentru a integra catalogul tiparit. Pentru a face comanda puteti folosi cu succes catalogul online Farmasi. Il puteti consulta AICI.

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!
  Compare items () compare