ÎNREGISTRARE

Inscriere Farmasi pentru comandă sau kit de start la 73 lei cu 15 produse. Un formular de înscriere Farmasi cu două opţiuni.

La completarea formularului de înregistrare bifaţi doar una dintre cele două opţiuni.

La completarea acestui formular de inscriere Farmasi aveţi opţiunea de a selecta, de a alege, unul din două produse: kitul de bun venit cu 15 produse în colet, la 73 de lei cu transport inclus, sau un catalog gratuit prin poştă.

Reţineţi că în pachetul de bun venit, în kitul de start veţi primi şi catalogul tipărit.

Formular inscriere Farmasi

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi doar una din două):
Kit de Start la 72,99 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă de dinţi, creion dermatograf, ghid îngrijire, transport inclus, plata la primire).
SAU
Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Inscriere Farmasi: două opţiuni

La înscriere Farmasi prin formularul de pe acest website aveţi două opţiuni. Selectaţi doar una dintre cele două opţiuni: kitul de start sau catalogul gratuit. Nu uitaţi că în kitul de start – pachetul de bun venit – aveţi inclus şi un catalog gratuit.

pachet Bun venit Farmasi

Altfel spus: dacă veţi comanda kitul de start veţi primi în colet şi un catalog tipărit. Dacă alegeţi acest minunat pachet de bun venit – kitul de start – veţi primi acasă, prin curier rapid, un colet pentru care veţi achita mai puţin de 63 de lei. Acest cost include în el şi taxa de livrare prin curier rapid.

Continut set bun venit Farmasi

Pachetul de start sau kitul de bun venit beneficiază de o reducere absolută de 80%. Altfel spus, veţi plăti în total 59,99 lei plus taxa de livrare prin curierul rapid de 12,9 lei pentru acest kit de start.

Soluţia perfectă pentru înscriere

În acest articol găsiţi soluţia perfectă pentru înregistrare. Spre deosebire de un link de înregistrare, de referral, de consultant, aici aveţi avantaje. Sunt cel puţin trei avantaje pe care noi le oferim pe acest website de lider Farmasi.

  • opţiunea pentru kitul de start,
  • opţiunea pentru catalog gratuit,
  • inscriere Farmasi fără CNP la înregistrare, respectând GDPR (CNP poate fi solicitat ulterior completării formularului pentru activarea contului de consultat în magazinul online).

Avantaje la înscriere

După înscriere de pe acest website veţi primi acasă prin curier rapid kitul de start sau catalogul Farmasi. Odată făcută înregistrarea pe acest site vi se va aloca un sponsor care o să vă ajute cu sfaturi şi informaţii.

Înregistrarea prin acest website vă deschide toate opţiunile pentru ofertele firmei. Vei avea un cont personal care o să vă ajute să faceţi din ele comenzi cu reduceri de 23% sau 30%.
Aşadar, dacă vă înscrieţi de pe acest website… Veţi avea următoarele avantaje:

  • ne ocupăm de activarea contului şi vă trimitem din contul activat kitul de bun venit – pachetul de start cu 15 produse;
  • dacă alegeţi doar catalogul – vă activăm contul şi vă expediem pe banii noştrii catalogul prin poştă;
  • veţi primi funcţie de zona dumneavoastră – localitate – vi se va aloca un sponsor care o să vă ajute, o să vă mentoreze şi o să vă răspundă la solicitări de informaţii.

Inregistrare Farmasi

Este important sa completati corect formularul de inscriere. Toate datele sunt importante pentru a va trimite catalogul gratuit sau kitul de start. precizam din nou ca datele colectate sunt doar si numai pentru a va inscrie in magazinul online si pentru a va expedia pe adresa completata kitul de start sau catalogul gratuit. De altfel, formularul de inscriere Farmasi are o bifă obligatorie prin care acceptati cele trei conditii puse la inscriere. Daca nu tratati cu atentie aceste documente: nu este vina noastra. Noi ne indeplinim datoria legala pentru a va informa.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!