ÎNREGISTRARE

Inscriere Farmasi prin comandă kit pro la 166 lei. Un formular de înscriere Farmasi cu două opţiuni.

La completarea acestui formular de inscriere Farmasi aveţi opţiunea de a selecta, de a alege, unul din două produse: kitul pro cu catalog și cu transport inclus, sau un catalog gratuit prin poştă electronică.

Reţineţi că alături de setul de bun venit, împreună cu kitul pro veţi primi şi un catalog tipărit cu pagini parfumate Farmasi.

Formular inscriere Farmasi

BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Inscriere Farmasi: două opţiuni

  La înscriere Farmasi prin formularul de pe acest website aveţi două opţiuni. Selectaţi doar una dintre cele două opţiuni: kitul pro sau catalogul gratuit. Nu uitaţi că în kitul pro – pachetul de bun venit – aveţi inclus şi un catalog gratuit.

  Cont Farmasi

   

  Altfel spus: dacă veţi comanda pro veţi primi în colet şi un catalog tipărit. Dacă alegeţi acest minunat pachet de bun venit – kitul pro – veţi primi acasă, prin curier rapid, un colet pentru care veţi achita 166 lei. Acest cost include în el şi taxa de livrare prin curier rapid.

  Kitul pro beneficiază de reducere la activarea contului.

  Ce conține Kitul Pro Farmasi?

  Este un kit de început cu produse care vă conturează o imagine despre cosmeticele Farmasi. Ce conține acest kit Pro Farmasi cu un preț care include și transportul prin curier rapid dar și un catalog tipărit?

  • Șampon cu extract de usturoi, capixyl și trichogen 225 ml; este celebrul șampon cu usturoi Farmasi, Reviving, care ajută la stoparea căderii părului și revitalizarea firelor de păr noi.
  • Șampon bărbătesc Shield Man 225 ml; este un șampon pentru EL. Conține un complex de aminoacizi. Curăță părul eficient. Rezultatul: păr stralucitor și mătasos. Pentru toate tipurile de păr.
  • Cremă pentru față cu armore de ceai 50 ml; o cremă cu efecte unice utilă în foarte multe situații. O cremă facială hidratantă care matifiază, echilibrează producția de sebum și hidratează pielea.
  • Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml. Ideal pentru un masaj relaxant. Îmbogățit cu extract de castane, sunătoare, mentă, mentol și uleiuri esențiale, relaxează musculatura. Extractele de arnică și rozmarin hidratează și hrănesc pielea.
  • Mască de păr cu keratină 200 ml. Restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
  • 3 mostre parfum 1,4 ml (mini-fiole pentru 3 parfumuri diferite).
  • Catalog tipărit.
  • Transportul prin curier rapid inclus în preț.

  Inscriere Farmasi

  Programul de bun venit Farmasi

  La primele patru comenzi, în fiecare lună consecutiv, timp de patru luni, pentru comandă de minim 30 de puncte, veți primi cadouri alături de produsele comandate (în valoare de 30 puncte Farmasi).

  Programul de bun venit Farmasi 2023

  Soluţia perfectă pentru înscriere

  În acest articol găsiţi soluţia perfectă pentru înregistrare. Spre deosebire de un link de înregistrare, de referral, de consultant, aici aveţi avantaje. Sunt cel puţin trei avantaje pe care noi le oferim pe acest website de lider Farmasi.

  • opţiunea pentru kitul pro,
  • opţiunea pentru catalog gratuit,
  • inscriere Farmasi fără CNP la înregistrare, respectând GDPR (CNP poate fi solicitat ulterior completării formularului pentru activarea contului de consultat în magazinul online).

  Avantaje la înscriere

  După înscriere de pe acest website veţi primi acasă prin curier rapid kitul de start sau catalogul Farmasi. Odată făcută înregistrarea pe acest site vi se va aloca un sponsor care o să vă ajute cu sfaturi şi informaţii.

  Înregistrarea prin acest website vă deschide toate opţiunile pentru ofertele firmei. Vei avea un cont personal care o să vă ajute să faceţi din ele comenzi cu reduceri de 23% sau 30%.
  Aşadar, dacă vă înscrieţi de pe acest website… Veţi avea următoarele avantaje:

  • ne ocupăm de activarea contului şi vă trimitem din contul activat kitul de bun venit – pachetul de start cu 15 produse;
  • dacă alegeţi doar catalogul – vă activăm contul şi vă expediem pe banii noştrii catalogul prin poştă;
  • veţi primi funcţie de zona dumneavoastră – localitate – vi se va aloca un sponsor care o să vă ajute, o să vă mentoreze şi o să vă răspundă la solicitări de informaţii.

  Inregistrare Farmasi

  Este important sa completati corect formularul de inscriere. Toate datele sunt importante pentru a va trimite catalogul gratuit sau kitul de start. precizam din nou ca datele colectate sunt doar si numai pentru a va inscrie in magazinul online si pentru a va expedia pe adresa completata kitul de start sau catalogul gratuit. De altfel, formularul de inscriere Farmasi are o bifă obligatorie prin care acceptati cele trei conditii puse la inscriere. Daca nu tratati cu atentie aceste documente: nu este vina noastra. Noi ne indeplinim datoria legala pentru a va informa.

  2 Comments
  1. Reply
   Adina Rusu ianuarie 10, 2020 at 8:08 pm

   Am comandat pachetul de bun venit in valoare de 73de lei dar nu am primit și un catalog farmasi .nu reușesc să-l comand separat.

   • Reply
    Farmasi Romania ianuarie 16, 2020 at 1:50 pm

    Noul pachet de bun venit are valoare de 75,98 lei toamcai pentru a integra catalogul tiparit. Pentru a face comanda puteti folosi cu succes catalogul online Farmasi. Il puteti consulta AICI.

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare