Gama Intensive Repair

Set de îngrijire a părului Farmasi compus din 3 cosmetice de ultimă generație: șampon Intensive Repair, masca de păr Intensive Repair și balsamul Leave-in Intensive Repair. Noua linie de îngrijire a părului fortifică foliculii de păr slăbiți. Cosmetice 100% naturale fără gluten, au o capacitate anti-oxidantă ridicată. Șamponul, masca și balsamul îți vor repara, proteja și hidrata părul în profunzime.

118 lei pentru un set complet cu cele 3 produse. Prețul include un șampon, un balsam de păr și o mască de păr cât și transportul prin curier rapid și un catalog tipărit în vigoare. Acest preț cu reducere 30% față de prețul de catalog este valabil doar pentru comandă cu înregistrare cont în magazinul online.

Nu completați formularul de comandă dacă deja aveți cont Farmasi.

Formular comandă Farmasi:

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 118 lei: şampon Intensive Repair 225 ml + mască de păr Intensive Repair 200 ml + balsam de păr 125 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 77 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Set Intensive Repair (reparație intensivă)

  Set este compus din 3 produse cosmetice care ajută la restructurarea firului de păr: șamponul, masca și balsamul leave-in care îți vor repara, proteja și hidrata părul în profunzime. Șamponul ajută părul uscat și deteriorat să își recapete sănătatea și strălucirea. Masca de păr Intensive Repair protejează părul de factorii dăunători externi. Balsamul Leave-in Intensive Repair oferă părului uscat un aspect strălucitor, neted și sănătos.Sampon Intensive Repair

  Dr. C. Tuna Sampon Intensive Repair 225ml

  Șamponul Intensive Repair pentru uz zilnic este formulat cu Proteine și Keratină Vegetală Hidrolizată. Acest șampon de ultimă generație promovează restructurarea firului de păr. Ajută părul uscat și deteriorat să își recapete sănătatea și strălucirea. Șamponul Intensive Repair oferă părului un aspect neted și mătăsos.

  Instrucţiuni de utilizare:
  Masează șamponul pe scalp și pe părul umed. Clătește cu apă din abundență. Repetă pașii dacă este necesar. Pentru rezultate optime, recomandăm utilizarea șamponului alături de restul produselor din această gamă. Atenție: Numai pentru uz extern. Evită contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătește bine cu apă din abundență. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se expune în lumina directă a soarelui. A se depozita la temperatura camerei.

  Masca de Par reparatie ParDr. C. Tuna Masca de păr Intensive Repair 200ml

  Masca de păr Intensive Repair conține Proteine și Keratină Vegetală Hidrolizată, pentru a proteja părul de factorii dăunători externi, și Uleiuri Vegetale, pentru hrănirea și hidratarea părului în profunzime. Utilizarea frecventă a acestei măști ajută părul să își redobândească elasticitatea.

  Instrucţiuni de utilizare
  Masează pe părul curat și umed. Aplică masca de la vârfuri, până spre rădăcină. Las-o să acționeze pe păr timp de 3-5 minute. Clătește părul cu apă din abundență. Pentru o îngrijire intensivă a părului, utilizează masca de de 4-5 ori pe săptămână.

  Pentru o îngrijire normală, utilizează masca de 1-2 ori pe săptămână. Pentru rezultate optime, recomandăm utilizarea măștii alături de restul produselor din această gamă. Atenție: Numai pentru uz extern. Evită contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătește bine cu apă din abundență. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se expune în lumina directă a soarelui. A se depozita la temperatura camerei.

  Balsam Keratina FarmasiDr. C. Tuna Balsam de păr Leave-in Intensive Repair 125ml

  Datorită formulei sale îmbogățite cu Proteine și Keratină Vegetală Hidrolizată, Balsamul Leave-in Intensive Repair oferă părului uscat un aspect strălucitor, neted și sănătos, fără a-l încărca. Oferă părului protecție împotriva căldurii și a efectelor dăunătoare ale soarelui.

  Instrucţiuni de utilizare
  Masează pe părul curat și umed. Aplică balsamul de la vârfuri, până spre rădăcină. Nu clăti părul după utilizare. Pentru rezultate optime, recomandăm utilizarea balsamului alături de restul produselor din această gamă. Atenție: Numai pentru uz extern. Evită contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătește bine cu apă din abundență. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se expune în lumina directă a soarelui. A se depozita la temperatura camerei.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare