Set masaj: balsam paprika și cili + gel cu castane

Set pentru masaj balsam concentrat paprika și chili + gel concentrat cu castane. Produse Farmasi unice cu un efect special dar și pentru ameliorarea durerilor reumatismale. Ambele produse sunt ideale pentru un masaj relaxant dar au totodată și efecte terapeutice.

Masajul cu paprika are un efect detoxifiant, drenant, ajută la accelerarea circulaţiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase şi la eliminarea apei reţinute in exces. Bun și pentru lupta cu celulita. Gelul pentru masaj, cu extract de castane, sunătoare, mentă, mentol și uleiuri esențiale, relaxează musculatura, combate durerile reumatice.

Comandă setul balsam paprika și chili + gel cu castane

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 87 lei = un balsam cu paprika şi chili 500 ml + un gel concentrat pentru masaj pferde 500 ml + un catalog tipărit cu pagini parfumate + transport în acest preț prin Urgent Cargus (plata la primire ramburs).

  Pentru 52 lei = un balsam cu paprika şi chili 150 ml + un gel concentrat pentru masaj pferde 150 ml + un catalog tipărit cu pagini parfumate + transport în acest preț prin Urgent Cargus (plata la primire ramburs).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Gel masaj Paprika Chili Castane Farmasi

  Dr. C. Tuna Balsam concentrat cu Paprika si Chili 500ml

  Comandă Balsam Paprika ChiliIdeal pentru un masaj revigorant. O combinație puternică de chili roșu, ghimbir, urzică, mentol și uleiuri esențiale pentru a calma corpul după o zi lungă.

  O cremă balsam cu paprika şi chili cu efect special terapeutic direct garantat. Sunt cunoscute efectele produselor „iuţi”, ale veninului de şarpe şi de albină. Sunt ingrediente folosite atât în medicina tradiţională cât şi în cea ştiinţifică.

  Paprika şi chili sunt ingrediente folosite de sute de ani în terapii alternative.

  Împachetările cu ardei iute sunt folosite inclusiv în cure de slăbire. Farmasi îţi propune această cremă cu efecte speciale.

  Tratamentul cu paprika are un efect detoxifiant, drenant, ajută la accelerarea circulaţiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase şi la eliminarea apei reţinute in exces.

  Tratamentul cu paprika este indicat în special în cazurile de celulită care nu răspund la niciun alt tratament, pentru zonele în care ţesutul adipos este invadat de lichide reziduale care au format „moduli”. Vorbim despre aşa-numita celulită modulară.

  Dr. C. Tuna Pferde Gel concentrat pentru masaj cu Castane 500ml

  Pret gel masaj castane FarmasiIdeal pentru un masaj relaxant. Îmbogățit cu extract de castane, sunătoare, mentă, mentol și uleiuri esențiale, relaxează musculatura. Extractele de arnică și rozmarin hidratează și hrănesc pielea.

  SCAPĂ DE OBOSEALA ZILNICĂ, testat dermatologic.

  Nu conține triclosan, paraben, parafină.

  Se bazează în primul rând pe extract de castane (Aesculus Hippocastanum). Conține în principal aescină și fl avonoizi și contribuie la eliminarea disconfortului cauzat de oboseală.
  Castanele reduc durerea şi inflamațiile, fiind un bun adjuvant în tratamentul antireumatic. Acest efect benefic se datorează în special escinei, care întăreşte pereţii vaselor capilare fragile, reducând inflamațiile şi mărind rezistenţa la presiune a vaselor de sânge.

  Persoanele afectate de reumatism resimt din plin schimbarea vremii, din cauza durerilor articulare asociate cu aceasta. Nu întâmplător, castanul îşi oferă fructele toamna, ca îndemn să fie folosit îndeosebi pentru tratarea afecţiunilor specifice sezonului rece.

  Castanele sălbatice sunt renumite îndeosebi pentru efectele lor tonice asupra vaselor de sânge, fiind folosite în medicina populară ca un remediu valoros pentru afecțiunile vasculare și circulatorii.

  Masaj terapeutic creme Farmasi

  Ingrediente NATURALE PFERDE BALSAM

  Alături de concentratul de castane de care am amintit deja, gelul oferit de Farmasi mai conține:

  1. Ulei de mentă (Mentha Aquatica)

  Relaxează mușchii, având efect de reîmprospătare. Uleiul esential de mentă are o aroma proaspata si racoritoare. Oxigeneaza si ajuta in starile de prezenta si focalizare. Benefic pentru a relaxa si racori musculatura. Aplicat in crema de zi, revigoreaza pielea si o trezeste la viata. Revigoreaza pielea si o trezeste la viata. Relaxeaza si racoreste musculatura.

  2. Mentolul

  Este un cristal incolor, puternic parfumat, care lasă o senzație plăcută de prospețime.

  3. Ulei de rozmarin (Rosmarinus Officinalis)

  Accelerează circulația sângelui, redă elasticitatea pielii și îi oferă un aspect mai tânăr.

  4. Ulei de jojoba (Simmondsia Chinensis)

  Hrănește intensiv pielea datorită acizilor grași nesaturați și a vitaminei E. Hidratează în profunzime și se absoarbe rapid în piele.

  5. Arnică (Arnica Montana)

  Este antiseptică, are proprietăți germicide. Este benefi că în dureri musculare și articulare.

  6. Ulei de sunătoare (Hypericum perforatum)

  Catifelează pielea. Reduce aspectul vergeturilor. Este cunoscută pentru efectul benefi c asupra elasticității pielii.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!