Gel anticelulitic și scrub anticelulitic Farmasi

Ofertă Farmasi de produse cosmetice pentru reducerea celulitei: gel anticelulitic și scrub anticelulitic. Un pachet complet pentru ritualul anticelulitic. Două produse în cantitate suficientă: 200 ml + 200 ml.

Pentru comadă completați formularul de mai jos bifând setul dorit de produse pentru ritual anticelulitic.

Comandă cosmetice anticelulitice

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 76 lei: gel anticelulitic 200 ml + scrub anticelulitic 200 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport în acest preț (plata la primire - ramburs).

  Pentru 132 lei set dublu: 2 x gel anticelulitic 200 ml + 2 x scrub anticelulitic 200 ml+ catalogul cu pagini parfumate + transport în acest preț (plata la primire - ramburs).

  Pentru 103,38 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 171,98 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 188,78 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 94,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 73,48 lei (transport inclus Urgent Cargus) Pachet stoparea căderii părului: şampon usturoi şi capixyl 225 ml + şampon urzică 500ml + balsam (mască) păr usturoi capixyl + transport + catalog tipărit cu pagini parfumate (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Ofertă Farmasi la care beneficiați de o reducere de 30% după activarea contului în magazinul online!

  Tratamnt anti celulita

  Pret Gel AnticelulitaGel Anticelulitic

  Dr. C. Tuna Gel Anticelulitic oferă fermitate pielii și reduce aspectul inestetic de coajă de portocală. Formulă eficientă îmbogățită cu extracte naturale din plante precum rozmarin, cimbru și eucalipt. Se aplică pe zonele dorite și se masează în piele folosind mișcări circulare. Poate apărea o senzație termică pentru 15-30 minute. Preț – 40 lei, preț de #CatalogFarmasi.

  Instrucţiuni de utilizare gel anticelulitic:

  Aplică o cantitate suficientă de produs pe zonele afectate și masează ușor pielea folosind mișcări circulare. Pe durata aplicării poți resimți efectul termic al gelului timp de 15-30 minute. Spală-te pe mâini după aplicare.

  Pret Scrub AnticelulitaScrub Anticelulitic

  Dr. C. Tuna Scrub Anticelulitic 200ml – prețul în Catalog Farmasi este de 40 de lei. După activarea contului beneficiați la acest produs de o reducere de 30%.

  Dr. C. Tuna Scrub Anticelulitic oferă fermitate pielii în zonele cu probleme, având un efect exfoliant. Ajută la înlăturarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii. Curăță pielea și îi oferă un aspect neted și catifelat. Formulă eficientă îmbogățită cu extracte naturale din plante precum cimbru și sâmburi de caise.

  Instrucţiuni de utilizare scrub anticelulitic:

  Aplică scrub-ul pe zonele cu probleme și masează-l în piele folosind mișcări circulare. Lasă-l să acționeze timp de 10-15 minute și clătește-l cu apă călduță.

  Farmasi ritual celulita

  Prezentare video ritual anticelulita

  Produsele cosmetice Farmasi nu contin parabeni sau substante periculoase pentru organism, îndeplinesc toate standardele de calitate ISO și Halal.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare