Catalog Farmasi nou iulie-august-septembrie 2022

Avem un nou catalog Farmasi din iulie valabil pentru perioada de vară. Broşură Farmasi iulie-august-septembrie 2022. Pe această pagină puteţi consulta atât catalogul Farmasi în vigoare cât şi informaţii despre noile oferte incluse în noua broşură Farmasi.

De reţinut, în primul rând, preţurile au rămas nemodificate pentru toate produsele cosmetice pe care deja le cunoaşteţi. Rămânem alături de clienţi chiar şi în condiţii de criză şi sperăm să depăşim împreună problemele de inflaţie şi de scumpire generală a materiilor prime şi a costurilor de producţie.

Catalog Farmasi iulie-august-septembrie 2022

În ecranul de mai sus puteţi consulta broşura Farmasi în vigoare. Un catalog cu produse Farmasi valabil pentru perioada de vară 2022. Aveţi butoane dedicate pentru a mări catalogul online Farmasi pe tot ecranul sau pentru a selecta paginile pe care doriţi să le vizionaţi. Nu uitaţi: pe acest website veţi găsi în permanenţă cel mai nou catalog online Farmasi.

Farmasi Catalog iulie-august-septembrie 2022 VIDEO

Vă propunem spre consultare şi catalogul Farmasi în format video, cea mai nouă broşură a firmei pe care o puteţi consulta în ecranul de mai sus.

Catalogul Farmasi vara 2022 PDF

Vă oferim spre consultare şi catalogul Farmasi de vară 2022 în format PDF. Astfel puteţi descărca pe telefon, pe calculator sau tabletă cel mai recent catalog Farmasi în format PDF. Daţi click AICI pentru a consulta broşura Farmasi actuală în format de citit de pe orice dispozitiv.

Produse noi în Broşura Farmasi

Catalogul nou Farmasi aduce mai multe noutăţi. Produse cosmetice de îngrijire personală sau parfumuri. Un curcubeu de produse care vă şteaptă să le consultaţi şi apoi să le comandaţi. Avem game noi de produse care merită atenţie şi care cu siguranţă o să vă încânte.

Parfumuri noi Farmasi

Fernweh – parfum de damă floral fructat. Note de vârf: begamotă, lămâie, ylang ylang. Note de mijloc: iasomie, lăcrămioare, crin. Note de bază: patchouli, note lemnoase, mosc. Cod de identificare în magazinul online: 1000821.

Parfum nou Farmasi

Wanderlust – parfum bărbătesc aromatic lemnos. Note de vârf: piper, bergamotă, lavandă. Note de mijloc: muşcată, elemi, vetiver, patchouli. Note de bază: lemn de cedru, labdanum, ambră.

Parfum nou Farmasi

Îngrijirea corpului Farmasi – produse noi

O nouă colecţie premium cu aromă de migdale pentru îngrijirea perfectă a corpului. Avem în această nouă gamă de produse Farmasi:

  • Gel de duş Rich Almond. Curăţă şi hidratează pielea, fiind îmbogăţit cu esenţă de migdale, unt de Shea şi vitamina E. Bucură-te de o piele fină şi catifelată cu acest gel de duş extrem de parfumat şi hidratant.
  • Ulei pentru corp Rich Almond. Răsfață-ți corpul cu un majaj extrem de delicat. Este un ulei pentru corp îmbogățit cu ulei de migdale, unt de Shea și vitamina E. Îți lasă pielea hidratată și catifelată.
  • Loțiune pentru corp Rich Almond. O loțiune pentru corp extrem de elegantă, îmbogățită cu unt de Shea și vitamina E. Bucură-te de o piele fină și catifelată cu această formulă luxuriantă.

Farmasi Rich Almond

Noile spumante de baie Farmasi

Încearcă noile spumante de baie fiecare cu 21, 99 lei – preț de catalog. Sunt spumante de baie cu arome delicioase și formulă unică în România.

Catalog Farmasi spumante baie

Noile deodorante roll-on Farmasi

Aceste noi deodorante roll-on aduc vara mai aproape de tine. Fiecare cu 18,99 lei – preț de catalog.

Farmasi deodorante roll-on

Noile lacuri de unghii Farmasi 2022

Produse noi în catalogul valabil pentru perioada de vară. Noile lacuri de unghii de îngrijire sau pur și simplu de imagine de care te vei îndrăgosti.  Fiecare lac de unghii Farmasi cu 9,99 lei.

Lacuri de unghii Farmasi Catalog

Consultați catalogul Farmasi în vigoare pentru a afla toate informațiile despre produse. O broșură Farmasi valabilă pe perioada de vară 2022: Catalog Farmasi iulie-august-septembrie 2022.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!