Cosmetice pentru tenul predispus la acnee

Pentru tenul predispus la acnee: set complet de cosmetice bazate pe ingrediente naturale pentru o piele frumoasă, fără imperfecţiuni. De la cele mai severe cazuri de acnee până la erupţii ocazionale această gamă Farmasi este creată pentru a trata pielea cu grija pe care o meriţi.

La comanda cu înregistrare de pe acest website, completând formularul de mai jos, setul complet din patru produse cosmetice, costă 156 lei. În acest preţ total este inclus transportul prin Urgent Cargus și un catalog Farmasi.

IMPORTANT: DACĂ AVEŢI DEJA CONT FARMASI NU VĂ MAI PUTEŢI ÎNREGISTRA CU COMANDĂ!

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 147 lei pachetul complet tratament anti-acnee: serum 30ml + crema de fata 50ml + gel de curățare 100ml+ loţiune tonică 125ml + transport inclus în preţ Urgent Cargus + broșură utilizare kit anti-acnee + catalog în vigoare Farmasi (plata la primire).

  Opţional puteţi adăuga la comanda Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU
  Primeşti doar ONLINE și nu fizic un catalog ONLINE în termen de 6 - 21 zile. Catalog online prin Whatsapp sau email DOAR.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Tratament complet Farmasi anti-acnee

  Setul compus din 4 produse cosmetice Farmasi asigură un tratament complet cu rezultate pentru a obţine un ten curat, fin, fără probleme şi mai ales fără acnee sau probleme de sebum. Cele patru produse sunt bazate pe produse naturale, nu conţin parabeni şi întrunesc toate standardele europene de calitate. Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

  Cum se utilizează gama Acne Dr Tuna de la Farmasi

  Un tratament util este şi cel format din doar două produse cosmetice pentru ten: serul destinat uzului zilnic cu acid salicilic plus crema hidratantă cu textură care ajută la controlul excesului de sebum la matifierea tenului. O cremă de bazată în totalitate pe ingrediente naturale: apă marină, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Farmasi Cosmetice anti-acnee

  Remediu pentru acnee

  Acneea poate fi o dilemă complexă şi deranjantă totodată, motiv pentru care Farmasi a creat, începând cu februarie 2021, o gamă completă pentru îngrijirea tenului: Dr. C. Tuna Acne. Aşa cum puteţi constata, aceste produse fac parte din profilul principal al firmei: DR. C. Tuna, produse care beneficiază de o reducere substanţială după ce reuşiţi să vă înregistraţi în magazinul online Farmasi fie că doriţi să deveniţi doar clientă sau veţi avea intenţia de a deveni consultant al firmei. Reţineţi aşadar: înregistrarea vă aduce statutul de client la fel ca la orice firmă care vinde produse cosmetice online.

  Tratament pentru Acnee

  Ritualul cosmetic pentru îngrijirea tenului propus de Farmasi cu cele 4 produse presupune o rutina simplă cu patru produse în patru paşi vizează tenul predispus la acnee şi îi reduce substanţial imperfecţiunile conducând la un ten neted şi frumos.

  Beneficii Cosmetice Acnee Farmasi

  4 produse cu 5 beneficii importante

  • Bazate pe ingrediente naturale, aceste produse ajută la înlăturarea bacteriilor care provoacă acneea. Totul pe baza unor ingrediente naturale, fără chimicale, fără parabeni.
  • Deblochează porii, controlează producţia excesivă de sebum.
  • Calmează inflamaţiile, reduce roşeaţa.
  • Ajută substanţial la reducerea semnificativă a cicatricilor post acneice.
  • Este prima gamă de produse cosmetice anti-acnee, complexă şi completă, bazată pe acid salicilic şi acid glicolic.

  Ritual cosmetic acnee

  Ritual complet îngrijire ten în 4 paşi

   Cele patru etape ale ritualului complet de îngrijire a tenului pentru acnee cu produse cosmetice Farmasi sunt: CURĂŢARE, TONIFIERE, TRATARE, PROTECŢIE. Pentru fiecare dintre aceşti paşi aveţi mai jos produsele şi etapele în cronologie a procedurii de îngrijire a tenului.

  Acne Clear Complexion FarmasiPasul 1: CURĂŢAREA tenului

  Demachiant Acne Clear Complexion 100 ml

  Un cleanser (demachiant) care purifică porii îmbunătățit cu 2% acid salicilic pentru a diminua aspectul porilor dilatați, erupțiilor și sebumului. Curăță blând şi delicat și purifică fără a usca pielea.

  Aplicați pe pielea umedă. Masați delicat tenul pentru 20-30 de secunde. Evitați zona ochilor. Clătiți cu apă din abudență cu apă căldută și uscați pielea prin tapotare. Continuați rutina cu Loțiunea tonică Acne Pore Purifying.

  Ingrediente pentru demachiant (cleanser) : 2% acid salicilic, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Acne Pore Purifying FarmasiPasul 2 ritual îngrijire ten: TONIFIERE cu loţiunea tonică

  Acne Pore Purifying Loțiune tonică 225 ml

  Tonicul cu 0,5% acid salicilic exfoliază blând, curăță porii și controlează sebumul fără a fi prea dur cu pielea. După curățare, aplicați  produsul pe ten cu ajutorul unei dischete demachiante. Evitați zona ochilor. Nu clătiți. Continuați rutina cu Serumul Acne Blemish Control. Ingrediente: 0,5% acid salicilic, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Acne Blemish Control Serum FarmasiPasul 3 rutină îngrijire ten: TRATARE cu ser destinat uzului  zilnic

  Acne Blemish Control Serum 30 ml

  Este pasul din ritual ce are ca intenție tratarea tenului pentru a ajuta la stoparea amplificării acneei. Acesta este un serum destinat uzului zilnic pentru acnee cu 1% acid salicilic, pentru a acționa asupra comedoanelor în timp ce previne apariția unora noi. Aplicați 2-3 picături o dată pe zi în zonele vizate pe tenul curat. Evitați zona ochilor. Continuați rutina cu Crema Acne Balancing.

  Ingrediente produs: 1% acid salicilic, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Pasul 4: PROTECŢIE împotriva acneei

  Acne Balancing Cremă FarmasiAcne Balancing Cremă 50 ml  

  Preţul de lansare pentru acest produs este de 45 de lei, preţ de catalog Farmasi, produsul poate fi cumpărat cu reducere la 31,5 lei la comanda cu înregistrare, după activarea contului în magazinul online Farmasi. Realizând comanda de pe acest website veţi beneifica de înregistrarea gratuită şi activarea contului şi de preţul cu discount aplicat clienţilor şi consultanților Farmasi.

  Descriere cremă:

  Crema hidratantă cu textură ușoară ajută la controlul excesului de sebum și matifiază tenul. De asemenea, ajută la netezirea și curățarea porilor, precum și la menținerea pielii hidratate, hrănite și suple.

  Instrucţiuni de utilizare cremă anti-acnee:

  Aplicați dimineața și/sau seara pe ten, după Serumul Acne Blemish Control. Aplicați o cantitate mică pe ten prin masaj în mișcări circulare până când produsul este absorbit în piele.

  Ingrediente cremă anti-acnee: apă marină, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Ingrediente naturale utilizate

  Cele trei ingrediente naturale esenţiale utilizate de Farmasi, alături de apa de mare, care stau la baza produselor cosmetice pentru îngrijirea tenului şi lupta cu acneea sunt trei: Salcia Neagră, apa de Hamamelis şi acidul glicolic. Sunt ingrediente absolut naturale care dacă sunt utilzate eficient în produsele cosmetice au rezultate foarte bune nu doar pentru îngrijirea tenului ci şi pentru tratatrea acneei. Aşadar produse cosmetice Farmasi bazate pe ingrediente naturale, fără parabeni, cu respectarea tuturor certificărilor importante de calitate.

  Ce foloseşte Farmasi la realizarea acestor produse cosmetice pentru tenul predispus la acnee?

  Proprietati Salcie Neagra Cosmetica

  Salcie Neagra

  Acid salicilic natural – Salcia neagră.

  Salcia, aparținând familiei Salicaceae și genului Salix, este o specie comună în America de Nord. Salcia Neagră (Salix nigra), regăsită în partea de est a continentului Americii de Nord, este renumită pentru scoarța sa striată de un maroniu închis. Scoarța proaspătă este bogată în taninuri și substanțe precum acidul salicilic. Extractul este obținut printr-o tehnică de infuzie apoasă din coaja proaspăt recoltată.

  S-a demonstrat faptul că acidul salicilic, ca ingredient utilizat în produse cosmetice în concentrație de 0.5 – 2%, contribuie semnificativ la regenerarea celulară la nivelul tegumentelor. Această regenerare celulară este însoțită de o îmbunătățire a aspectului general al pielii. Efectul de netezire duce la o reducere a liniilor fine și a ridurilor. Acidul salicilic este de asemenea recunoscut pentru capacitățile sale antimicrobiene și este folosit ca un remediu pentru diverse stări patologice ale pielii.

  Proprietățile acidului salicilic natural (Salcia Neagră)

  • este o sursă naturală de acizi beta-hidroxi
  • contribuie la regenerarea celulară, crește rata de reînnoire a celulelor
  • îmbunătățește aspectul general al pielii
  • contribuie la menținerea sănătății pielii
  • reduce liniile fine, ridurile și cicatricile minore
  • antiacneic și antimicrobian forte
  • antiinflamator
  • ajută la transportarea mai adâncă în piele a altor active
  • exfoliant
  • desfundă porii
  • îndepărtează celulele moarte și resturile ce blochează porii

  Recomandări, aplicații Salcie neagră

  • îngrijirea și igiena oricărui tip de ten, în special cel problematic
  • ten gras, mixt
  • ten matur, îmbătrânit, ridat
  • ten congestionat
  • ten cu tendințe acneice, rozacee
  • acnee, comedoane, îndeosebi cele deschise (puncte negre)
  • piele lipsită de elasticitate, tonicitate
  • piele afectată de inflamații
  • piele afectată de photoaging
  • tratamente ale scalpului cu mătreață

  S-a demonstrat in vitro că extractul de salcie (acidul salicilic natural, BHA) are efect antimicrobian forte. Testele de eficacitate au arătat că extractul acționează împotriva germenilor Staphylococcus aureus și Propionibacterium acnes, doi reprezentanți ai florei microbiene tegumentare implicați în formarea acneei. Când este adăugat la preparate cosmetice, extractul poate crește, de asemenea, proprietățile de regenerare celulară ale produsului cosmetic respectiv.

  Extractul este capabil să producă efecte similare cu cele observate la acidul salicilic sintetic, dar nu prezintă efectele secundare asociate cu acesta – în principal efectele iritative. Extractul de salcie (acidul salicilic natural BHA) reprezintă alternativa de luat în calcul pentru a obține beneficiile unui acid ß-hidroxi, fără riscul unor efecte secundare cum ar fi uscarea sau iritarea pielii.

  Apă organică de Hamamelis

  Cunoscută pentru efectul tonic, astringent și purifiant, este o alegere potrivită pentru îngrijirea tenului mixt/gras. Favorizând microcirculația, apa de hamamelis este utilă pentru tenurile cuperozice sau pentru ameliorarea problemelor legate de insuficiențe venoase.

  Apă de Hamamelis – descriere, recomandări

  Hamamelisul sau „nucul vrăjitoarelor” este un arbust răspândit în pădurile din America de nord și Canada, foarte rezistent la temperaturi scăzute. Are flori ciudate sub formă de fâșii galbene înguste, ce apar împreună cu fructele toamna târziu spre iarnă. În zilele noastre o serie de remedii au la bază extract de hamamelis, recunoscut de Farmacopeea Europeană pentru aplicații în cazul insuficiențelor venoase, flebite, hemoroizi ori diverse alte afecțiuni dermatologice.

  • Metoda de obținere: obținută prin distilarea părților aeriene a plantei
  • Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert
  • Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros caracteristic erbaceu
  • Alte denumiri: Witch Hazel
  • Ingrediente (INCI): hamamelis virginiana water*

  *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
  Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT.

  Proprietățile apei de hamamelis

  astringent, micșorează porii

  purifiant, ajută la curățarea pielii și îndepărtarea impurităților

  circulator, stimulează microcirculația și sporește fermitatea pielii

  tonic venos, reduce senzația de picioare grele, ameliorează edemele și varicele

  Recomandări, aplicații apei de hamamelis

  • este un produs benefic pentru toate tipurile de ten, în particular pentru tenul mixt/gras
  • îngrijirea și igiena tenului încărcat, congestionat sau afectat de impurități
  • îngrijirea pielii afectate de cuperoză sau pori dilatați
  • atenuarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi
  • adjuvant în ameliorarea senzației de picioare grele, atenuarea edemelor și a stazelor venoase
  • îngrijirea membrelor inferioare și a zonelor cu deficiență circulatorie

  Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • pulverizat sau repartizat pe ten sub formă de toner astringent și purifiant
  • poate fi încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se adaugă la faza apoasă
  • ca ingredient pentru prepararea de tonere, cleansere, geluri, loțiuni și creme de față

  Acidul glicolic

  Acidul glicolic este o substanta exfolianta care face parte din grupa alfa hidroxi acizilor, cunoscuti drept acizi AHA. Se gaseste in forma naturala in unele plante precum trestia de zahar, sfecla sau ananas. Practic originile acestui acid se ascund in moleculele organice de zaharuri naturale. Acest acid are una dintre cele mai mici molecule din grupul sau de acizi, ceea ce inseamna este usor absorbit in piele si se metabolizeaza rapid la nivel celular si molecular.

  Care sunt beneficiile acidului glicolic?

  Dermatologii recomanda acidul glicolic pentru ca acesta este folosit pentru a elibera porii blocati. Practic aceasta substanta are rezultate foarte bune pentru persoanele care vor sa trateze acneea. Ideea este ca AG-ul actioneaza ca un exfoliant puternic ce elimina celulele moarte de piele care blocheaza porii si cauzeaza puncte negre si comedoane si creeaza anumite complicatii cum e acneea. Porii blocati se pot infecta apoi din cauza bacteriilor care se dezvolta in interiorul lor, rezultatul fiind cosurile si pielea inflamata.

  Proprietatile sale de exfoliere chimica trateaza pielea lipsita de stralucire, estompeaza petele pigmentare uniformizand culoarea pielii si reduce ridurile fine. Cercetarile au mai aratat ca acidul glicolic poate stimula productia de colagen, ceea ce ofera pielii un aspect mai ferm si o textura uniforma. Colagenul este proteina care ofera elasticitate si ferimitate pielii, iar odata cu inaintarea in varsta nivelul sau scade in mod natural. Acidul glicolic va stimula productia de colagen si iti va preveni „lasarea” pielii.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare