Farmasi: cremă balsam cu paprika şi chili

Cremă balsam cu paprika şi chili de la Farmasi cu efect terapeutic. O cremă balsam cu paprika şi chili cu efect special terapeutic direct garantat. Sunt cunoscute efectele produselor „iuţi”, ale veninului de şarpe şi de albină. Sunt ingrediente folosite atât în medicina tradiţională cât şi în cea ştiinţifică.

Paprika şi chili sunt condimente folosite de sute de ani în terapii alternative.

Împachetările cu ardei iute sunt folosite inclusiv în cure de slăbire. Farmasi îţi propune această cremă cu efecte speciale.

Tratamentul cu paprika are un efect detoxifiant, drenant, ajută la accelerarea circulaţiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase şi la eliminarea apei reţinute in exces.

Tratamentul cu paprika este indicat în special în cazurile de celulită care nu răspund la niciun alt tratament, pentru zonele în care ţesutul adipos este invadat de lichide reziduale care au format „moduli”. Vorbim despre aşa-numita celulită modulară.

Înscriere Farmasi

Cremă balsam cu paprika

Cremă balsam cu paprika şi chili de la Farmasi Dr. C. Tuna pe care o puteţi cumpăra după activarea contului cu un discount de 30% faţă de preţul de prezentare din catalog.

DR. C. TUNA BALSAM CU PAPRİKA Şİ CHILI

Crema Farmasi, cu o formulă îmbunătăţită, oferă o soluţie eficientă şi pentru starea de oboseală. Crema este testată dermatologic. Crema terapeutică cu paprika nu conține Triclosan, parabeni, parafină.

Codul produsului în magazinul online Farmasi: 1103010

Crema Balsam Paprika Farmasi

Efecte cremă balsam cu paprika

Crema balsam cu paprika este indicată în cazurile de celulită de la Farmasi. Efectul paprika este recunoscut şi în medicina tradiţională dar şi în cea ştiinţifică.

Se recomanda persoanelor care doresc sa piardă rapid în greutate dar şi în centimetri, fiind extrem de eficientă.

Esteticienii spun ca rezultatele împachetărilor cu paprika pot apărea încă de la prima aplicare, mai ales daca uleiul este folosit în masajul anticelulitic.

Proprietăți ardei iute

Ardeiul are un conţinut ridicat de vitamina C şi potasiu, provitamina A, vitaminele B1, B2, hidraţi de carbon, proteine şi substanţe pigmentare, ingredientul principal activ fiind capsicina. Aceasta din urmă are o influenţă puternică la nivelul celor trei straturi ale pielii: epiderma, derma si hipoderma.

Pielea se încalzeste, apoi se înroşeşte, iar în straturile profunde care au primit substanţa activă din crema cu paprika va începe un proces de ardere accelerată a grăsimilor.

Chiar dacă nu ai probleme cu celulita, îţi poti face preventiv acest tratament cu ardei deoarece este şi o procedură cu scop de menţinere a tinereţii şi supleţii pielii.

Crema Farmasi cu paprika are şi un efect terapeutic de confort şi eliminare a stării de oboseală.

5 Comments
 1. Reply
  Orodel mariana daniela mai 24, 2020 at 3:55 am

  As vrea sa incerc produsul respectiv.

  • Reply
   Farmasi Romania mai 24, 2020 at 11:53 am

   Comenzile se fac online dupa inscriere. Aveti pe acest website pagina speciala pentru inscriere. Dupa inscriere veti avea un cont in magazinul online cu care puteti face comanda.

 2. Reply
  Codruta Daniela Nitu iulie 22, 2020 at 10:02 pm

  Cum pot comanda ?

  • Reply
   Farmasi Romania iulie 25, 2020 at 12:13 pm

   Comanda se face online dupî înregistrare AICI.
   Comanda se poate face şi telefonic informaţii AICI.

 3. Reply
  Simi septembrie 17, 2020 at 3:09 pm

  Eu acum am luat deja mi-am pus crema e super refrescanta pişcă puţin si simt o senzatie de binestare chiar isi face efectul il simti imediat merita incercat voi reveni cu rezultate

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!