Mască de păr cu usturoi

Cosmetice Farmasi România: mască de păr cu usturoi. O mască de păr cu usturoiu cu proprietăţi speciale. Masca de păr cu usturoi are efecte miraculoase. Părul este ajutat de calităţile terapeutice excepţionale ale usutoriului.

Masca de păr cu usturoi o să vă ofere consistenţp, strălucire şi revigorarea rădăcinilor. Este o mască specială care conţine excepţionalele proprietăţi ale usutroiului.

În mod natural, în fiecare zi cad în jur de o sută de fire de păr din cap. Firele îmbătrânite, lipsite de luciu şi tocite sunt înlocuite de unele noi şi viguroase.

Când cad mult mai mult de o sută de fire de păr pe zi şi podoaba capilară începe să se rărească, e cazul să iei măsuri. Una dintre ele, poate şi cea mai importantă şi eficientă, este utilizarea măştilor naturale, care hrănesc firul de păr şi îi prelungesc durata de viaţă.

Usturoiul are proprietăţi remarcabile pentru comsetică. Iar Farmasi a găsit soluţia pentru a utiliza aceste proprietăţi speciale în îngrijirea părului.

Înscriere Farmasi

Masca de păr ajută foarte mult. Utilizaţi în general, periodic, o mască de păr pentru a vă trata podoaba capilară. Masca de păr folosită des va ajuta în totalitate părul.

Masca de par cu usturoi Farmasi

Mască de păr revitalizantă, formulă specială cu extract de usturoi și capixyl, contribuie la creșterea volumului părului, susține creșterea și previne căderea părului. Părul fragil și subțiat devine mătăsos. Formula ușoară și non-grasă oferă o îngrijire perfectă pentru părul deteriorat.

Acorda importanta parului tau si ofera-i intreg rasfatul de care are nevoie. Alege masti pentru ingrijire profesionale care patrund in profunzime si hranesc parul. Rezultatele apar in timp şi nu vei regreta utilizare periodică a acestui produs. Vei obţine rezultate absolut speciale.

Mască de păr cu usutroi

Masca de par Farmasi

O mască de păr cu usturoi pe care o puteţi cumpăra la un preţ absolut special după ce vă înscrieţi de pe acest website. Produsele farmasi sunt realizate din ingrediente naturale.

Codul pentru acest produs în magazinul online Farmasi este 1108065. Acest produs poate fi cumpărat cu o reducere de 30% faţă de preţul afişat în catalog.

Proprietăţi usturoi

Usturoiul are efect antispastic, colagog, diaforetic, anticancerige, expectorant, febrifug, stomahic, vasodilatator, antimicrobian, hipotensiv şi antihelmintic. Usturoiul are proprietăţi cosmetice absolut speciale.

Proprietăţi usturoi: prin conţinutul bogat în seleniu, usturoiul redă elasticitatea pielii. De asemenea, se pot realiza măşti naturale de faţă din suc de usturoi şi miere de albine, care acţionează benefic pe un ten seboreic, cu tendinţă acneică.

Usturoiul are numeroase proprietăți terapeutice. El este, printre altele, o soluție excelentă pentru activarea creșterii părului și oprirea căderii acestuia. Fiind un concentrat de aminoacizi, vitamine, minerale și oligoelemente (alicina acționează ca un puternic antibacterian), usturoiul face astfel minuni în privința părului.

1 Comment
  1. Reply
    Mateescu Mihaela ianuarie 30, 2021 at 6:42 am

    Sunt foarte bune le folosesc…

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare