Măşti pentru păr cu keratină, salvie, cocos, vanilie

Oferta Farmasi de îngrijire a părului: măşti de păr cu ingrediente naturale în pliculeţe de 30 ml. Masca pentru păr cu keratină şi biotină repară și întărește părul uscat și deteriorat, masca de păr cu cocos şi vanilie hidratează părul și îi oferă o textură catifelată și mătăsoasă iar masca pentru păr cu salvie hrănește și fortifică părul subțire.

Trei măşti pentru păr cu rezultate foarte bune în îngrijirea părului şi scalpului. Le adăugăm în ofertă un şampon cu urzică de 500 ml şi un şampon pe bază de keratină la 360 ml plus o mască de păr cu keratină la 200 ml pentru tratamentul firelor de păr. Masca de păr conține ingrediente puternice care hrănesc și restabilesc nivelul optim de hidratare de care părul tău are nevoie.

Comandă măşti de păr Farmasi

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:

  Pentru 94 lei set complet 7 măşti de păr: 2 cu keratină şi biotină 30 ml + 2 cu vanilie şi cocos 30 ml + 2 cu salvie 30 ml + o mască de păr cu keratină 200 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 69 lei set 3 x 2 măşti 30ml: 2 cu keratină şi biotină 30 ml + 2 cu vanilie şi cocos 30 ml + 2 cu salvie 30 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 127.35 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 91 lei şampon cu urzici 500 ml + 6 măşti de păr: 2 cu keratină şi biotină 30 ml + 2 cu vanilie şi cocos 30 ml + 2 cu salvie 30 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 212 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (șampon usturoi 500ml + gloss buze red Light 4 ml) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Doar catalog gratuit prin poştă în termen de 9-21 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Informaţii despre produse şi instrucţiuni pentru aplicarea acestora

  FARMASİ MASCĂ PENTRU PĂR CU SALVIE 30ML

  Masca pentru par cu salvieBazată pe ingrediente naturale, mulțumită extractului de salvie, această mască pentru păr hrănește și fortifică părul subțire. Oferă părului un luciu extraordinar fără a diminua volumul.

  Se recomandă folosirea acestei măşti pentru păr alternativ, periodic, cu celelalte măşti de păr pentru a nu agresa părul şi a modifica periodic PH-ul măştilor de păr.

  Se recomandă folosirea acestei măşti pentru păr după ce utilizaţi unul dintre şampoanele Farmasi.

  Instrucţiuni utilizare mască pentru păr

  Se aplică pe părul ud, după șamponare şi clătirea după spălarea cu şampon. Se începe aplicarea de la vârfuri spre rădăcină. Se lasă să acționeze 5-10 minute.Apoi se clăteşte bine părul. Pentru rezultate mai bune, părul poate fi înfășurat în prosop cât timp este aplicată masca.

  FARMASİ MASCĂ PENTRU PĂR CU COCOS ȘI VANILIE 30ML

  Masca de par cocos si vanilieAceastă mască pentru păr cu cocos şi vanilie hidratează părul și îi oferă o textură catifelată și mătăsoasă. Oferă o experiență plăcută de îngrijire a părului datorită aromei de cocos și vanilie. Potrivită pentru toate tipurile de păr.

  Cum folosim masca pentru păr

  Se recomandă folosirea acestei măşti pentru păr alternativ, periodic, cu celelalte măşti de păr pentru a nu agresa părul şi a modifica periodic PH-ul măştilor de păr. Se recomandă folosirea acestei măşti pentru păr după ce utilizaţi unul dintre şampoanele Farmasi (usturoi, keratină, urzică).

  Se aplică pe părul ud, după șamponare. Se începe aplicarea de la vârfuri spre rădăcină. Se lasă să acționeze 5-10 minute. A se clăti bine. Pentru rezultate mai bune, părul poate fi înfășurat în prosop.

  FARMASİ MASCĂ PENTRU PĂR CU KERATINĂ ȘI BIOTINĂ 30ML

  Masaca par keratina si biotinaMasca pentru păr pe bază de keratină şi biotină repară și întărește părul uscat și deteriorat cu complexul său de keratină și biotină.

  Hrănește părul fără a adăuga greutate în exces firului de păr. Este o mască de păr foarte potrivită pentru păr uscat și deteriorat.

  Utilizare mască de păr

  Se recomandă folosirea acestei măşti pentru păr alternativ, periodic, cu celelalte măşti de păr pentru a nu agresa părul şi a modifica periodic PH-ul măştilor de păr. Se recomandă folosirea acestei măşti pentru păr după ce utilizaţi unul dintre şampoanele Farmasi (usturoi, keratină, urzică).

  Se aplică pe părul ud, după șamponare. Se începe aplicarea de la vârfuri spre rădăcină. Se lasă să acționeze 5-10 minute. A se clăti bine. Pentru rezultate mai bune, părul poate fi înfășurat în prosop.

  Masca pentru par Keratina Salvie Cocos

  Masca pentru par cu KeratinaFARMASI MASCĂ PENTRU PĂR CU KERATINĂ 200ML

  Această mască de păr, la un gramaj mai mare, este destinată tratamentului pentru păr. Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.

  Părul are nevoie de vitamine, de hdratare corectă, aplicate periodic. Este motivul pentru care, într-un ritual de îngrijire a părului, aveţi nevoie de aplicarea măştilor de păr.

  Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

  Sampon cu urzicaFARMASI BOTANICS ȘAMPON CU URZICĂ 500ML

  Un şampon dedicat reconstruirii structurii părului. Totodată, şamponul cu urzică Farmasi ajută la stoparea căderii părului.

  Șamponul Farmasi Botanics pentru strălucire, pentru toate tipurile de păr, îmbogățit cu extract de urzică, curăță delicat, ajută la repararea și refacerea structurii părului.

  Extractul de urzică contribuie la întărirea rădăcinilor și a structurilor părului. De asemenea, reglează producția de sebum și asigură hidratarea necesară a părului. Hrănește părul și îi oferă totodată un luciu natural.

  Sampon de keratinaFARMASI ȘAMPON CU KERATINĂ 360ML

  Un şampon cu efecte pentru întărirea părului. Şamponul Farmasi cu keratină repară, curăță eficient, îndepărtează murdăria și pătrunde în cuticula firului de păr pentru a-l hrăni.

  Se aplică pe părul ud, se masează într-o spumă bogată și se clătește cu apă din abundență.

  Un şampon eficient pentru tratament păr.

   

  CUM SE FOLOSEȘTE O MASCĂ DE PĂR

  Nu este complicat, nu te va obliga să pierzi ore în baie pentru tratamentul părului. Măștile de păr au devenit din ce în ce mai folosite în ultimii ani și nu ai nevoie să stai un sfert de oră cu ele pe păr pentru a-și face efectul. O mască de păr bine aplicată te ajută la tratamentul părului, la îngrijirea şi susţinerea şi strălucirea firelor de păr.

  Iată un tratament pentru păr cu mască expliat pas cu pas.

  1. Spală-şi părul cu un şampon Farmasi

  Primul pas înainte de aplicarea unei măști este să te asiguri ca părul tău este complet curat și pregătit să absoarbă ingredientele cheie ale măștii. Pentru asta vă recomandăm unul dintre şampoanele Farmasni.

  2. Stoarce excesul de apă cu ajutorul unui prosop de microfibre sau al unui tricou de bumbac.

  Pentru rezultate mai bune, aplică masca pentru păr pe părul umed – nu uscat, nici foarte ud. Asta va ajuta ingredientele să intre în firele de păr. Nu freca foarte mult părul la ştergere înainte de a aplica masca. Folosind un prosop de microfibre să storci apa din păr vei reuși sa faci asta mai repede și fără să deteriorezi părul prin frecare. Dacă nu ai unul, poți folosi un tricou de bumbac.

  3. Împarte părul în secțiuni

  Asigură-te că aplici masca uniform pe toată lungimea părului: împarte-ți părul în 3-4 zone, folosindu-te de clame, înainte de a aplica masca pe fiecare secțiune în parte.

  4. Aplică masca pentru păr

  Este important cum aplici masca de păr! Concentrându-te pe zona de mijloc și pe vârfurile firelor de păr, masează delicat produsul în păr printr-o mișcare descendentă, timp de 30 de secunde. Asta va permite produsului să penetreze și să sigileze cuticulele firelor de păr, pentru mai multă strălucire. Nu e nevoie să aplici prea multă mască, un pic de produs îți ajunge din plin. Începe cu o cantitate de mărimea unei monede – pe zonele mediane și pe vârfuri, adăugând un pic mai mult dacă nu ajunge pe întreaga lungime a firelor de păr.

  5. Învelește-ți părul într-un prosop fierbinte sau un tricou

  Acesta nu este un pas obligatoriu, însă multe femei au constatat că îmbunătățește efectul măștii. Învelește părul, pe care tocmai ai aplicat masca, într-un prosop fierbinte sau un tricou de bumbac, și tamponează: asta te va ajuta să maximizezi rezultatele, pentru că tamponatul ajută ingredientele să penetreze mai adânc firele de păr.

  6. Lasă masca să acționeze

  Este bine să lași masca să acționeze mai mult timp decât e indicat în instrucțiuni, dar pentru cele mai bune rezultate e recomandat să o lași exact atât cât scrie pe ambalaj. Între 8-10 minute – acesta este timpul suficient pentru ca o mască să-și facă efectul. Ține minte regula de aur: „niciodată sa nu te piepteni pe părul ud” se aplică și în timp ce ai masca în păr.

  7. Clătește din abundență

  Masca de păr conține ingrediente puternice care hrănesc și restabilesc nivelul optim de hidratare de care părul tău are nevoie. După ce s-au absorbit, clătește-le cu grijă, pentru ca părul tău să nu se încarce sau să se îngrașe mai repede. Acum știi cum să aplici o mască de păr, hai să vedem de care ai nevoie.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare