Detergenţi pentru haine Farmasi

Comandă detergenţi pentru haine Farmasi. Profită de comanda cu înregistrare în magazinul online care îţi aduce o reducere de 30% pentru toţi detergenţii Farmasi din gama de produse Mr Wipes. Detergenţii de rufe Farmasi sunt vegani, se bazează pe produse naturale, nu conţin chimicale.

Detergenţii pentru rufe pot fi comandaţi completând formularul cu înregistrare de pe această pagină.

Important: oferta este disponibilă doar pentru comanda cu înregistrare în magazinul online Farmasi. Dacă aveţi deja un cont activ nu vă încadraţi la această ofertă.

Comandă set detergenţi pentru rufe Farmasi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 74 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat pentru pete Oxi Clean Farmasi cutie 1 kg (plata la primirea coletului).

  Pentru 85,18 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie lichidă pentru îndepărtarea petelor 0,5L (plata la primirea coletului).

  Pentru 101,28 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie lichidă pentru îndepărtarea petelor 0,5L + balsam concentrat pentru rufe 0,5L (plata la primirea coletului).

  Pentru 127,18 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie Oxi Clean pentru îndepărtarea petelor 1Kg (plata la primirea coletului).

  Pentru 183,78 lei SET COMPLET (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + 2X detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie Oxi Clean pentru îndepărtarea petelor 1Kg + balsam concentrat pentru rufe 0,5L + soluţie lichidă pentru îndepărtarea petelor 0,5L + CADOU un ruj lichit mat şi un Mascara Zen (plata la primirea coletului).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Informaţii despre detergenţii pentru haine Farmasi

   

  Set Detergenti haine OxiClean

  Detergent lichid pentru rufe colorate şi negre

  Este un detergent lichid vegan, fără componente chimicale, asimilat caracteristicilor ISO şi Halal. Pe ambalaj veţi găsi această caracteristică de produse vegan. Detergentul concentrat este inclus într-un recipient de 1L (1000 ml) şi are dop sigilat sub dopul cu filet. Detergent lichid ce poate fi utilizat pentru orica maşină de spălat.

  MR WIPES DETERGENT LICHID PENTRU RUFE NEGRE & COLORATE 1000 ML

   Descriere produs:

  Mr. Wipes Detergent Lichid pentru Rufele Colorate & Negre ajută la păstrarea intensității culorii hainelor tale, la fel ca în prima zi. Poate fi folosit chiar și pe hainele delicate și ajută la prevenirea pierderii culorii.

  Detergent lichid concentrat pentru rufe albe

  Detergent lichid ce poate fi utilizat pentru orice maşină de spălat. Este un detergent lichid de haine destinat pentru rufele albe. Detergentul concentrat este inclus într-un recipient de 1L (1000 ml) şi are dop sigilat sub dopul cu filet.

  Mr WIPES DETERGENT LICHID CONCENTRAT PENTRU RUFE ALBE 1000 ML

  Descriere produs:

  Mr. Wipes Detergent Lichid pentru rufe albe – menține hainele de un alb imaculat, fără să capete nuanța de gri. Înlătură chiar și cele mai mici și dificile pete. Formula care dizolvă rapid, este biodegradabilă și nu lasă nicio senzație neplăcută.

  Detergenti Rufe Farmasi MrWipes

  Soluţie lichidă îndepărtarea petelor

  Soluţia lichidă pentru îndepărtarea petelor este vândută într-un recipient de 500 ml cu sigiliu pe gura sticlei şi cu capac cu filet. Această soluţie poate fi utilizată pentru orice maşină de spălat rufe. Iese în evidenţă calitatea acestui produs: vegan, conform cu toate standardele. Această soluţie pentru îndepărtarea petelor poate fi utilizată şi în sistemele private ce au deversarea în staţii ecologice de filtrare fără a afecta bacteriile utilizate. Este un detergent prietenos cu natura, util pentru staţiile de epurare cu agenţi biologici.

  WIPES SOLUȚIE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA PETELOR DE PE HAINE 500 ML

  Descriere produs:

  Înlătură chiar și cele mai dificile pete. Adecvată și pentru țesături colorate. Poate fi utilizată atât la spălarea manuală, cât și la cea automată.

  Un produs destinat inclusiv pentru sistemele de epurare ce utilizează staţii de epurare ce folosesc bacterii. Prietenos cu bacteriile, produs vegan 100%.

  Balsam concentrat pentru rufe

  Un balsam concentrat pentru rufe Farmasi din gama produselor Mr Wipes totalmente vegan. Simbolul de etichetă subliniază că este un produs vegan ce întruneşte toate standardele de calitate presupuse de ISO şi Halal. Balsamul concentrat este inclus într-un recipient de 0,5L şi are dop sigilat sub dopul cu filet.

  WIPES BALSAM CONCENTRAT PENTRU RUFE 500 ML

  Descriere produs:

  Mirosul său persistă mult timp. Oferă o textură mai moale, rufele fiind mai ușor de călcat.

  Oxi Clean Farmasi

  Oxi Clean pentru îndepărtarea petelor

  Un produs unic pe care îl puteţi cumpăra doar de la Farmasi. Un kilogram de detergent concentrat în formă solubilă destinat îndepărtării petelor de pe rufe. Se poate utiliza în absolut orice tip de maşină de spălat automată. Totodată acest produs poate fi utilizat şi pentru spălarea manuală. Mai jos aveţi atât descrierea produsului cât şi modul de utilizare.

  OxiClean-Farmasi-indepartare-pete

  Descriere produs:

  MR WIPES OXI CLEAN este o soluție performantă care îndepărtează petele de pe texturi. Petele intense, precum sucul de fructe, cafeaua, petele de iarbă, sunt îndepărtate ușor cu noul Mr Wipes Oxi Clean.


  WIPES OXI CLEAN 1000gr

  Instrucțiuni de utilizare Oxi Clean

  Program pre-spălare:

  Adaugă 1x cupă pentru dozare de Mr. Wipes Performance Oxi Clean în compartimentul de prespălare a sertarului mașinii de spălat rufe. Adaugă pudra de detergent și în compartimentul de spălare.

  Program spălare normală:

  Adaugă o cantitate potrivită de detergent în compartimentul special pentru detergent și completează cu o cupă pentru dozare de Wipes Performance Oxi Clean.

  Spălare manuală:

  Dizolvă 1cupă pentru dozare de Mr. Wipes Performance Oxi Clean pudră în 4 L de apă caldă (40°). Înmoaie țesăturile colorate în apă pentru maximum o oră și țesăturile albe pentru maximum 6 ore. Utilizează două cupe pentru petele persistente.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare