Seturi detergenţi pentru casă

Comandă un set complet cu detergenţi pentru casă! Seturi cu preţuri începând de la 108 lei (transport inclus)! La acest preţ primiţi 6 produse cu o cantitate totală de 4 litri  detergenţi  pentru curăţenia casei + 40 şerveţele umede speciale. Seturile de produse au inclus în prețul final transportul prin curier rapid și un catalog Farmasi în vigoare (cu pagini parfumate).

Detergenți ce asigură tot ce aveți nevoie pentru curățenia casei. Oferta beneficiază de o reducere de 30% față de prețul de catalog la comandă cu înregistrare. Dacă alături de setul dorit de produse pentru curățenia casei alegeți si setul de bun venit (respectiv veți bifa și setul de detergenți și kitul de start) veți plăti cu 15 lei mai puțin față de suma celor două seturi (un singur transport achitat în preț). Sunt produse de calitate, cele mai mult vegane, cu ingrediente naturale care nu afectează mediul înconjurător.

Dacă aveți deja cont în magazinul online oferta aceasta nu vă este disponibilă. Nu vă puteți dubla contul. Dacă aveți deja cont vă logați în el și lansați de acolo online comanda Farmasi.

Formular comandă set detergenţi pentru casă

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 107,68 lei (transport inclus în preţ + catalog, plata la primire): şerveţele umede pentru curăţarea suprafeţelor (40 buc) + detergent multifunţional concentrat 500 ml + soluţie concentrată pentru suprafeţe din lemn 1000 ml (vegan) + soluţie concentrată pentru îndepărtarea grăsimii şi murdăriei 500 ml (vegan) + soluţie concentrată pentru îndepărtarea ruginii şi a calcarului 1000 ml + soluţie concentrată pentru pardoseală 1000 ml (vegan) (plata la primirea coletului, ramburs).

  Pentru 125,88 lei (transport inclus în preţ + catalog): şerveţele umede pentru curăţarea suprafeţelor (40 buc) + detergent multifunţional concentrat 500 ml + soluţie concentrată pentru suprafeţe din lemn 1000 ml (vegan) + soluţie concentrată pentru îndepărtarea grăsimii şi murdăriei 500 ml (vegan) + soluţie concentrată pentru îndepărtarea ruginii şi a calcarului 1000 ml + soluţie concentrată pentru pardoseală 1000 ml (vegan) + Soluţie de curăţare pentru WC 750 ml (plata la primirea coletului).

  Pentru 172,78 lei (transport inclus în preţ + catalog): 2 x set şerveţele umede pentru curăţarea suprafeţelor (80 buc) + detergent multifunţional concentrat 500 ml + soluţie concentrată pentru suprafeţe din lemn 1000 ml (vegan) + soluţie concentrată pentru îndepărtarea grăsimii şi murdăriei 500 ml (vegan) + soluţie concentrată pentru îndepărtarea ruginii şi a calcarului 1000 ml + soluţie concentrată pentru pardoseală 1000 ml (vegan) + Soluţie de curăţare pentru WC 750 ml + detergent lichid pentru vase 300 ml + soluţie pentru cărăţarea suprafeţelor metalice 200 ml + burete magic pentru vase + CADOU un ruj lichit mat şi un Mascara Zen (plata la primirea coletului).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Detergenţi Casă Farmasi Wipes

  Informații despre produsele cuprinse în această ofertă:

  Detergenții pentru casă Farmasi

  Cele mai multe dintre produsele de curățenie pentru casă de la Farmasi sunt vegane. Detergenții pentru casă nu conțin substanțe dăunătoare sau produse chimice. Excepție fac: detergentul pentru closet și soluția concentrată pentru îndepărtarea ruginii și a calcarului. În rest toate celelalte produse Mr. Wipes pentru curățenia casei sunt vegane.

  Oferta de pe acest site cuprinde seturi diferite de produse, inclusiv un set complet vegan cu produse pentru curățenie vegane. Setul ultra-complet de detergenți pentru casă Farmasi include și cele doup produse ce nu sunt vegane: detergentul pentru WC și soluția pentru îndepărtat rugina și calcarul.

  Un set ultra-complet vă asigură tot ce aveți nevoie ca detergenți și substanțe pentru curățenia și îngrijirea casei.

  Şerveţele umede pentru curăţarea suprafeţelor cu aromă de lâmâie 40 bucăţi.

  Curăță praful, amprentele digitale  și petele. Potrivit pentru toate suprafețele cum ar fi lemn, oțel, inoxidabil, marmură, granit, plastic, ceramică, sticlă și electrocasnice.

  Detergent Multifunctional Concentrat farmasi Wipes

  Detergent Farmasi Suprafete LemnDetergent concentrat multifunctional 500 ml

  Descriere produs

  DETERGENT CONCENTRAT MULTIFUNCȚIONAL CU AROMĂ DE SĂPUN 500 ML

  Formula sa îmbunătățită oferă performanță superioară la îndepărtarea petelor. Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime. Detergentul multifuncțional îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe. Parfumul proaspăt persistă mult timp și nu necesită clătire.

  Soluţie concentrată pentru suprafeţe din lemn 1000 ml

  Descriere produs

  WIPES SOLUȚIE CONCENTRATĂ PENTRU CURĂȚAREA SUPRAFEȚELOR DIN LEMN 1000 ML

  Mirosul său persistă mult timp. Potrivit pentru curățarea suprafețelor din lemn și parchet laminat.

  Solutie curataea suprafetelor

  Soluţie concentrată pentru îndepărtarea grăsimii şi murdăriei 500ml

  Descriere produs

  WIPES SOLUȚIE CONCENTRATĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA GRĂSIMII ȘI MURDĂRIEI 500 ML

  Acționează imediat asupra murdăriei din bucătărie. Poate fi aplicată pe blatul de bucătărie, dulapuri, pe oțelul inoxidabil, gresie, suprafețe ceramice, hotă, cuptor, plită, tigăi, oale. Chiar și pe vase arse sau cu urme vechi de mâncare.

  Solutie pentru calcar si rugina

   Soluţie concentrată pentru îndepărtarea ruginii şi a calcarului 1L

  Descriere produs

  WIPES SOLUȚIE CONCENTRATĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA RUGINII ȘI A CALCARULUI 1000 ML.

  Curăță eficient calcarul, rugina și murdăria. Poate fi utilizată și pe diverse obiecte cum ar fi: ceainice, fierbătoare de apă sau aparate de cafea.

  Solutie curatat pardoseala MR Wipes

  Soluţie concentrată pentru pardoseală 1L

  Descriere produs

  WIPES SOLUȚIE CONCENTRATĂ PENTRU PARDOSEALĂ 1000 ML

  Soluție concentrată pentru pardoseală

  Potrivit pentru toate tipurile de pardoseală (gresie, marmură, granit) din locuință.

  Mirosul persistă timp îndelungat. Nu este iritantă pentru piele.

  Mod de întrebuințare: Adăugați 50 ml de produs în 5 litri de apă. Nu necesită clătire.

  Detergent Closet Toaleta Farmasi

  Soluţie de curăţare pentru toaleta WC 750 ml

  Descriere produs

  WIPES SOLUȚIE DE CURĂȚARE PENTRU WC 750 ML

  Datorită capului de aplicare curbat, dizolvă calcarul, murdăria și petele de rugină care se formează pa partea interioară a vasului de toaletă. Ușor de utilizat.

  Detergent pentru vase Mr Wipes

  Farmasi detergent lichid pentru vaseDETERGENT LICHID PENTRU VASE 300 ML

  Descriere produs

  Datorită noii formule, spălarea poate fi efectuată atât cu apă caldă, cât și cu apă rece. Curăță ușor și rapid murdăria de pe vase. Cu o singură sticlă de detergent lichid pentru vase poți curăța mii de farfurii. Nu afectează pielea. Supus Testelor de performanță. Testat dermotologic. Deține certificare de la un laborator independent acreditat la nivel internațional.

  Solutie curatare suprafete metalice Mr Wipes

  Solutie Farmasi Curatare suprafete metaliceSOLUȚIE PENTRU CURĂȚAREA SUPRAFEȚELOR METALICE 200 ML

  Descriere produs

  Acționeză eficient pe toate materialele și suprafețele metalice. Noua formulă îmbunătățită oferă o strălucire metalică intensă. Îndepărteză eficient urmele de arsură, rugină și de oxidare de pe vasele de gătit din oțel și cupru.

  Burete Magic Spalat vase

   MR WIPES BURETE MAGIC PENTRU VASE

   Descriere produs

  Îndepărtează fără efort murdăria de pe suprafețe tari sau moi, din mental, plastic sau material textil.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!