Noul şampon cu usturoi Farmasi

Înscriere cu comandă şampon cu usturoi pentru stoparea căderii părului Farmasi. Celebrul şampon cu usturoi şi capixyl are un aspect şi o formulă nouă. Ingredientele noului şampon cu usturoi pentru creşterea părului includ, alături de usturoi şi capixyl, un ingredient nou: thricogen. Trichogenul îmbunătăţeşte semnificativ fluxul sanguin sănătos în zona scalpului.

Comandă şampon cu usturoi Farmasi

Şamponul cu usturoi Farmasi a devenit deja celebru în România. S-a dovedit un bun panaceu pentru îngrijirea părului, pentru regenerarea firelor de păr. Un şampon unic pe piaţa cosmeticelor din România pe care îl puteţi cumpăra doar de la Farmasi şi doar prin activarea unui cont în magazinul online Farmasi.

BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ/SET DE PRODUSE):

  Pentru 80 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 85 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul tipărit (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 71 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 68 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU/ȘI

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Utilizare şampon cu usturoi de la Farmasi

  Şampon cu usturoi Farmasi

  Din septembrie 2021 şamponul cu usturoi Farmasi are o formulă nouă. Atât ca aspect dar şi din perspectiva ingredientelor, noul şampon este totalmente nou. Un aspect sincer şi simplu al etichetei şi ambalajului pentru un produs deja impus pe piaţa cosmeticelor de îngrijire a părului din România.

  Ingredientele se bazează pe o formulă nouă care include, alături de extractul de usturoi şi de capixyl, Trichogenul. Trichogenul îmbunătăţeşte semnificativ fluxul sanguin sănătos în zona scalpului. Trichogen a demonstrat că susţine regenerarea părului sănătos şi oprește definitiv DHT (dihidrotestosteronul – hormonul care cauzează căderea parului). Complexul Trichogen se bazează pe o formulă inovatoare cu ingrediente care acţionează direct asupra scalpului.

  Aspect nou şampon cu usturoi Farmasi

  Un aspect nou, cu etichete noi. Un aspect sincer pentru noul şampon cu usturoi, capixyl şi trichogen de la Farmasi. La vremuri noi, un şampon nou, un aspect simplu şi elegant, o formulă îmbunătăţită. Un aspect neutru, pe culoare albă, pentru a pune în evidenţă atât brandul cât şi faptul că aceste produse pe bază de usturoi fac parte din gama Dr C Tuna.

  Sampon cu ucturoi capixyl şi trichogen

  Noul complex Trichogen inclus în şampon

  Trichogenul îmbunătăţeşte semnificativ fluxul sanguin sănătos în zona scalpului. Trichogen a demonstrat că susţine regenerarea părului sănpătos şi opreste definitiv DHT (dihidrotestosteronul – hormonul care cauzeaza caderea parului).

  Complexul Trichogen ajută la repararea structurii deteriorate a părului, stimulează creșterea părului, previne pierderea părului și părul fragil. Asigură părul și scalpul cu substanțe nutritive, stimulează micro circulația în scalp și, prin urmare, ajută la asigurarea foliculilor de păr cu oxigen, întăreşte rădăcinile părului și stimulează creșterea părului puternic și sănătos.

  Trichogenul este un complex botanic de ingrediente incluzând: extract de rădăcina Panax Ginseng, Arginina, Acetil Tirozina, Extract de rădăcina Arctium Majus, proteina de soia hidrolizata, Gluconat de zinc, Niacinamida si Biotina. Aceste ingrediente naturale ajută la reglarea nutriţiei celulare, stimulează proteinele pentru biosinteză, întăresc poducţia de sebum de control si daunele inversate cauzate de DHT.

  Sampon Revitalizant Farmasi

  Soluția împotriva căderii părului cu usturoi, Capixyl si Trichogen

  ?Oprește căderea excesivă a părului
  ?Ajuta la creșterea părului și previne căderea acestuia;
  ?Ajută la stimularea foliculilor de păr cu tendințe de rupere și cădere;
  ?Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir;
  ?Are un miros plăcut, nu miroase a usturoi ?

  Set Sampon cu usturoi-masca-ser-Farmasi

  Ingrediente folosite în noul şampon cu usturoi

  Water/Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Betaine, Glycol Distearate, Laureth-4, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Polyquaternium-10, Fragrance/Parfum, Propylene Glycol, Allium Sativum Bulb Extract, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Flower Extract, Bioflavonoids, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Dextrin, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare