Noul ulei cu usturoi pentru păr

Celebrul ulei concentrat cu usturoi pentru păr şi scalp de la Farmasi într-o nouă formulă. Un aspect nou, mai limpede, ingrediente îmbunătăţite. Alături de usturoi şi capixyl noul ser de usturoi Farmasi conţine noul ingredient noului ingredient Trichogen.

Ulei din usturoi revitalizant, care ajută la întărirea și îngroșarea părului fragil și îl menține strălucitor și sănătos datorită extractului de usturoi, Capixyl™ și noului ingredient Trichogen™.

Uleiul revitalizant cu usturoi

Un ulei concentrat pentru păr și scalp îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, vitamina E și migdale dulci Uleiul îți lasă părul moale și sănătos instantaneu.

Extract de usturoi pentru par

Formular comandă şampon cu usturoi

BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ/SET DE PRODUSE):

  Pentru 80 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 85 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul tipărit (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 71 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 68 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU/ȘI

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Formularul cuprinde mai multe seturi de produse cosmetice pe bază de usturoi pentru stoparea căderii părului şi stimularea creşterii. Alegeţi setul potrivit şi nu uitaţi că, pentru eficienţă, serul de usturoi trebuie utilizat împreună cu şamponul cu usturoi şi capixyl şi cu balsam de păr de usturoi cu capixyl şi trichogen.

  Utilizare ulei din usturoi revitalizant

  Clipul video are toţi paşii esenţiali. Un tutorial scurt şi complet pentru a înţelege cum se folosesc produsele pe bază de usturoi din gama Dr C Tuna pentru revigorarea şi revitalizarea părului.

  Cum se utilizează gama de produse cosmetice pe bază de usturoi de la Farmasi: şamponul cu usturoi, masca de păr cu usturoi şi uleiul cu usturoi. Un ulei îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, vitamina E și migdale dulci Uleiul îți lasă părul moale și sănătos instantaneu.

  Ulei cu usturoi pentru par

  ❤️Ulei de usturoi:

  Ajută la…

  • Matreata
  • Infecții
  • Durerea de dinți
  • Păr sănătos
  • Piele sănătoasă
  • Infecții ale urechii

  Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E.

  Codul produsului : 1000311

  Acest ulei cosmetic miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

  Set Sampon cu usturoi-masca-ser-Farmasi

  Utilizarea uleiului de usturoi

  Înainte de a-ţi spăla părul aplică uleiul de usturoi pe toată lungimea acestuia, începând cu vârfurile. Masează prin mişcări circulare timp de aproximativ un minut şi aşteaptă apoi 30 de minute. Apoi spală părul cu şamponul de usturoi. Se recomandă aplicarea acestui ulei cu usturoi de două ori pe săptămână.

  Sampon revitalizant Farmasi

  Proprietăţi importante ale usturoiului

  • Puternic antibiotic natural previne si combate infectiile interne, externe, nozocomiale, inclusiv cu Stafilococ auriu.
  • Antiseptic, antiviral, antifungic.
  • Potentator al antibioticelor chimice si protector contra efectelor secundare ale acestora.
  • Purifiant, detoxifiant, diuretic.
  • Antiparazitar cutanat.
  • Stopeaza caderea parului si stimuleaza creşterea acestuia.
  • Activează foliculii piloşi şi stimuleaza creşterea acestora.
  • Elimina substantele nocive de la nivelul scalpului, una din cauzele căderii părului şi atrofierii bulbilor piloşi.
  • Întăreşte rădăcina firului de păr.
  • Regenerează şi îmbunătăţeşte textura firului de păr.
  • Stimulant al circulaţiei sanguine.
  • Protejeaza si intretine sistemul cardiovascular.
  • Anticoagulant, antiagregant plachetar , previne formarea trobusilor (cheaguri de sange) care prin migrare produc accidente vasculare.
  • Inhibant al agentilor potential cancerigeni.
  • Anticolesterolemiant, creste concentratia in HDL si diminueaza concentratia de LDL.
  • Hipoglicemiant scade concentratia de zahar din sange.
  • Echilibrant al sistemului endocrin.

  Farmasi noul sampon cu usutori si capixyl

  Calităţile terapeutice ale usturoiului

  Deşi usturoiul este folosit de mii de ani ca aliment-remediu, uleiul esențial a fost produs de abia in epoca moderna, Studii științifice au demonstrat ca uleiul esențial de usturoi are mult mai multe proprietăți vindecătoare decât usturoiul crud.

  Una dintre cele mai vechi plante medicinale, usturoiul este folosit in scop terapeutic de mai bine de 5000 de ani. Datorita capacitații sale de a putea fi cultivat atât in regiunile temperate cat si in regiunile calde si numeroaselor sale proprietăți medicinale, usturoiul a devenit din ce in ce mai căutat si apreciat pentru proprietățile sale vindecătoare dar şi pentru puterile protectoare în practicarea magiei şi contra entităților malefice.

  Scrierile vechi au ajutat la reconstituirea răspândirii usturoiului in jurul lumii. Originar din Orientul Mijlociu, usturoiul ajunge in Egipt acum 2000 î.Hr., de unde se răspândește in Europa si apoi in America, odată cu descoperirea acesteia.

  Una dintre cele mai importante acțiuni ale usturoiului este capacitatea de a accelera circulația sângelui în scalp. Acest lucru îmbunătățește nutriția rădăcinilor cu oxigen, elemente benefice și vitamine. Datorită acestui fapt, oamenii scapă de chelie în stadiile timpurii sau medii ale bolii.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare