Noul Catalog Farmasi 2022

Noul catalog Farmasi 2022 aduce oferte şi produse noi. Pentru a beneficia de produsele din broşura Farmasi 2022 este necesar să vă activaţi contul online. Cu ajutorul contului în magazinul online Farmasi veţi beneficia de discounturi la toate produsele. Chiar dacă veţi comanda un singur produs veţi beneficia de reduceri dacă aveţi un cont activat. Costul de transport: 12,99 lei prin Cargus. Pentru cosmetice Farmasi din gama Dr. C. Tuna şi Mr. Wipes veţi primi un discount de 30% faţă de preţul afişat în noul catalog Farmasi 2022 ianuarie-febriarie-martie-aprilie-mai sau, pentru celelalte produse veţi primi o reducere la comandă faţă de preţurile afişate în broşura Farmasi 2022 de 23%.

Produse cosmetice Farmasi de calitate bazate pe ingrediente naturale.

Comanda Farmasi Set Bun Venit

Catalog Farmasi 2022

Noul catalog Farmasi 2022 îl puteţi consulta în fereastra de mai sus. O broşură Farmasi nouă, pentru primul trimestru al anului 2022.

Broşura Farmasi 2022

Produse de calitate la preţuri accesibile. Toate comenzile din contul propriu din magazinul online al firmei beneficiază de discount. Broşura Farmasi 2022 vă oferă informaţii complete despre produsele pe care le puteţi cumpăra online. Dacă nu aveţi cont personal, fieccă doriţi să deveniţi client sau consultant, vă puteţi înregistra de pe acest website. Veţi beneficia în urma înscrierii pe acest site de suport, sprijin şi consultanţă din partea unui lider consultant Farmasi cu experienţă.

În fiecare lună se dezvoltă promoţii noi şi puteţi beneficia prin contul activat de reduceri substanţiale pentru produse şi seturi de cosmetice de foarte bună calitate, produse care întrunesc toate standardele de calitate ISO şi HALAL, cu preţuri deosebite.

Înscriere Farmasi pentru Catalog 2022

În urma înregistării pe acest website puteţi opta pentru a primi doar o broşură Farmasi 2022 prin poştă sau, la o primă comandă cu înscriere, puteţi achiziţiona la un preţ absolut special setul de bun venit Farmasi. Înscriere Farmasi fără obligaţii. Este important de ştiut că vă puteţi înregistra o singură dată în magazinul online Farmasi şi nu vă puteţi dubla contul.

Consultaţi periodic pagina noastră de Facebook pentru a afla cele mai noi şi mai importante promoţii şi reduceri pentru produsele cosmetice comercializate de firmă. O companie cu standarde înalte de calitate pentru toate produsele cosmetice vândute: produse prietenoase cu organismul, pe bază de ingrediente naturale.

Comandă Farmasi

Comanda Farmasi o puteţi realiza de pe acest website. Dacă nu aveţi deja cont puteţi alege înregistrarea cu comandă. Dacă nu vă descurcaţi puteţi alege comanda telefonică Farmasi. Puteţi cmanda telefonic la Farmasi orice produse utilizând numărul nostru de telefon dedicat. Pentru comandă Farmasi prin telefon apelaţi numărul 0765 547 674.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare