Catalog Farmasi ianuarie-februarie-martie 2020

Catalog Farmasi ianuarie-februarie 2020 în versiune online. Noul catalog Farmasi va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2020. O broşură cu foarte multe produse cosmetice la preţuri speciale. Sunt în noua broşură şi produse noi dar şi oferte speciale pentru perioada de valabilitate a catalogului în vigoare.

Nu uitaţi că magazinul online Farmasi cuprinde peste 2000 de produse cosmetice şi de îngrijire. Aceste produse de o calitate excelentă le puteţi cumpăra din contul personal cu un discount substanţial.

Toate produsele din gama Mr. Wipe (ingrijire şi cuărţenie casă) şi Dr. Tuna (produse cosmetice de îngrijire şi terapeutice cu ingrediente naturale) beneficiază de reduceri de 23% respectiv 30% faţă de preţul afişat în catalog/magazinul online.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE CU COMANDĂ CATALOG GRATUIT SAU SET DE BUN VENIT LA 73 LEI

Pentru a vedea Catalogul Farmasi pe tot ecranul dati click (calculator) sau atingeţi (telefon) pătratul din dreapta jos. Apoi pentru a răsfoi catalogul folosiţi săgeţile laterale şi butoanele de comandă. Pe telefon rotiţi telefonul pentru a vedea mai bine broşura în format online.

Pentru a cumpăra produsele firmei este necesar să vă înregistraţi şi să aveţi un cont în magazinul online. Important de reţinut: veţi primi în urma înscrierii datele de logare în magazinul cu produse online (user şi parolă). Acestea sunt necesare pentru a lansa comenzi. La înscrierea de pe site-ul nostru aveţi opţiunea de a comanda doar un catalog gratuit cu pagini parfumate sau setul de bun venit la 73 de lei (59,99 kitul + 12,99 transportul prin curier rapid).

Broşura Farmasi 2020 ianuarie-februarie-martie în format video

Catalog Farmasi 2020 ianuarie-februarie-martie

Primul catalog Farmasi pe anul 2020 poate fi consultat pe această pagină de internet. Pentru a consulta broşura Farmasi pe tot ecranul daţi click pe pătratul din dreapta jos. Broşura în curs cu ofertele firmei la început de an 2020 poate fi consultată de pe orice dispozitiv conectat la internet. Noul catalog este în vigoare pentru comenzi din data de 1 ianuarie 2020. Noua broşură farmasi este valabilă timp de 4 luni: ianuarie – februarie – martie – aprilie.

Catalog Farmasi 2020 ianuarie februarie

Coduri pentru comanda catalogului în magazinul online Farmasi

Catalogul Farmasi în vigoare poate fi cumpărat deja din 15 decembrie. Vă logaţi în cont şi folosiţi următoarele coduri pentru a comanda un catalog sau mai multe:

 • 1 catalog la preţul de 2,99 lei – 7073641
 • Set 10 cataloage preţ 19,99 lei – 2005010
 • Set 25 cataloage preţ 44,99 lei – 2005025
 • Set 100 cataloage preţ 149,99 lei 2005100

Important: preţurile cataloagelor nu beneficiază de discount, nu se iau în calcul ca puncte de volum.

Catalog Farmasi ianuarie-februarie-martie-aprilie 2020

Un catalog Farmasi valabile din 1 ianuarie 2020 pe care il veţi putea consulta pe această pagină. Oferta din broşură este disponibilă din punctul de vedere al ofertei din 1 ianuarie 2020.

Catalogul gratuit Farmasi îl primiţi o singură dată la înscriere. Catalogul este oferit de sponsorul la care vă înscrieţi prin eforturile şi cheltuiala lui.

Primul catalog Farmasi pe anul 2020 este însoţit şi de un nou set de bun venit. Kitul de star îl puteţi comanda doar o singură dată şi doar în prima comandă făcută după înscriere.

5 Comments
 1. Reply
  Floricica Elena Camelia decembrie 11, 2019 at 10:00 pm

  Produsele sunt de calitate, mie personal îmi plac. Nu le-am încercat pe toate, dar din ce am încercat eu sunt produse bune. Dar pot sa va spun ce îmi zic cei care cumpără produse de la mine. Îmi cer cataloage noi în fiecare lună. Îmi cer geluri și sampoane cu miros frumos, spun ca ce am in catalog sunt puține. Vor tot timpul și altceva îmi cer scuze, nu vreau sa deranjez cu ceva. Sunt părerile clienților.

  • Reply
   Farmasi Romania decembrie 12, 2019 at 3:44 pm

   Informatiile sunt bine venite. Insa fiecare firma are propria politica de vanzare. Sunt peste 2000 de produse cosmetice şi de îngrijire a casei pe care le gasiti in permanenta in magazinul online. In catalog sunt prezentate atât produsele noi dar şi cele aflate la oferte speciale. Catalogul acoperă o perioadă mai îndelungată de 2-3 luni pentru ca toata lumea sa poata avea acces la ofertele promotionale. In paralel cu catalogul apar insa brosuri speciale asa cum s-a intamplat chiar in luna decembrie. Catalogul Farmasi în curs îl puteţi consulta oricând online pe acest site.

 2. Reply
  Aurelia Ficea decembrie 14, 2019 at 2:29 pm

  Buna. Când va apărea următorul catalog online?

  • Reply
   Farmasi Romania decembrie 14, 2019 at 8:06 pm

   În săptămâna 16-23 decembrie o să apară primul catalog Farmasi pe 2020.

 3. Reply
  Marin Maria decembrie 18, 2019 at 3:14 am

  De la 1 ianuarie 2020, mai putem comanda produse care sunt în cataloagele vechi dar nu se regăsesc în catalogul nou?

  • Reply
   Farmasi Romania decembrie 18, 2019 at 4:56 pm

   Bună Maria. Poţi comanda oricând produsele Farmasi cu condiţia ca acestea să se regăsească în magazinul online. Te loghezi în contul tău şi mergi la produse şi obţii informaţii despre produsele dorite. De asemenea produsul trebuie să fie pe stoc.
   Catalogul prezintă produsele absolut noi dar şi produse semnificative, reprezentative pentru brand. Catalogul în curs Farmasi includ eînsă promoţiile valabile doar pe perioada catalogului. Altfel spus ai foarte multe şanse să regăseşti în magazinul online produsele din catalogul trecut. Însă promoţiile din catalogul farmasi trecut s-ar putea să nu mai fie la ofertă, la promoţii în noul catalog. Asta este principala diferenţă între cataloage. Cred că îţi dais eama că nicio firmă nu poate produce zeci de produse noi în 2-3 luni. Sunt câteva produse noi în noul catalog dar şi preţuri diferite, oferte la produsele firmei.

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!