Catalog Farmasi ianuarie-februarie 2020

Catalog Farmasi ianuarie-februarie 2020 în versiune online. Noul catalog Farmasi va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2020. O brosură cu foarte multe produse cosmetice la preţuri speciale. Avem în noua broşură şi produse noi.

Nu uitaţi că magazinul online cuprinde peste 2000 de produse cosmetice şi de îngrijire. Aceste produse de o calitate excelentă le puteţi cumpăra din contul personal cu un discount substanţial.

Toate produsele din gama Mr. Wipe (ingrijire şi cuărţenie casă) şi Dr. Tuna (produse cosmetice de îngrijire şi terapeutice cu ingrediente naturale) beneficiază de reduceri de 23% respectiv 30% faţă de preţul afişat în catalog/magazinul online.

Înscriere Farmasi

Pentru a cumpăra produsele firmei este necesar să vă înregistraţi şi să aveţi un cont în magazinul online. Important de reţinut: veţi primi în urma înscrierii datele de logare în magazinul cu produse online (user şi parolă).

Catalog Farmasi ianuarie-februarie 2020

Un catalog Farmasi valabile din 1 ianuarie 2020 pe care il veţi putea consulta pe această pagină. Oferta din broşură este disponibilă din punctul de vedere al ofertei din 1 ianuarie 2020.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!