Catalog Farmasi aprilie-mai-iunie 2020

Catalog Farmasi aprilie-mai-iunie 2020. Noul catalog Farmasi 2020 valabil aprilie-mai-iunie. Farmasi catalog de Paşte 2020. Viitorul catalog vine cu produse noi dar, cel mai important, oferte şi preţuri speciale. Aceste oferte sunt valabile strict pe perioada de valabilitate a noului catalog.

La înregistrare beneficiaţi de toate reducerile de catalog şi de discountul de client/consultant Farmasi de 23%, respectiv 30%. Nu beneficiază de discount pachetele şi seturile aflate deja la promoţii cu reducere cum este de exemplu setul de bun venit care are deja o reducere totală de 60%. Nici costurile de transport nu sunt luate în calcul la discountul de consultant sau client Farmasi. În schimb toate comenzile în valoare de plată de minim 199 lei beneficiază de transport gratuit prin curier rapid.

CLICK AICI PENTRU ÎNREGISTRARE FARMASI CU CATALOG GRATUIT

Imediat ce va fi disponibil, catalogul în versiunea online va putea fi consultat în fereastra de mai jos. Este un catalog special pentru că aniversează un an de prezenţă Farmasi în România.

Catalog Farmasi aprilie-mai-iunie 2020

Catalogul Farmasi aprilie-mai 2020 poate fi consulta chiar pe acestă pagină. Broşura este publicată imediat ce noul catalog intră în vigoare. Produse Farmasi noi dar şi oferte valabile doar pe perioada de valabilitate a noii broşuri. Ca de obicei broşura Farmasi are 175 de pagini, inclusiv pagini de catalog parfumate.

Catalogul nou Farmasi este valabil aprilie -mai  – iunie, cod produs 7073597.

 • Cod pentru 100 cataloage: 2006100
 • Cod pentru 10 cataloage: 2006010.
 • Cod pentru 25 cataloage: 2006025.
 • Un singur catalog: 7073597.

Catalog Farmasi C2 pe 2020

Catalogul Farmasi este publicat trimestrial. O campanie durează 3 luni. Sunt 4 campanii principale într-un an cu 4 cataloage distincte. Perioadele decembrie şi aprilie-mai sunt însoţite de obicei, alături de catalog, de broşuri dedicate.

Ce este interesant la noul catalog Farmasi pe 2002? Este o broşură cu două coperţi. Practic, catalogul C2 Farmasi poate fi deschis din două direcţii. Şi de la ambele coperţi ale noii broşuri paginile sunt numerotate diferit. Astfel, broşura Farmasi este practic împărţită în două. Avem practic două cataloage într-unul singur. Este o inovatie care ajuta cu siguranta la studiera noului catalog pentru lunile aprilie, mai şi iunie.

Catalog Farmasi aprilie mai iunie 2020

Catalogul Farmasi 2020 aprilie-mai poate fi consultat în versiunea online de pe orice dispozitiv conectat la internet. Toate produsele beneficiază de reducere după ce vă logaţi în contul personal. Înainte de a vă loga în magazinul online farmasi veţi vedea produsele cu oreţ fără reducere. După ce vă logaţi în contul personal veţi observa noile preţuri cu reducere faţă de preţurile afişate în catalog.

Catalog Farmasi 2020 aprilie mai iunie video

Catalogul Farmasi 2020 aplie mai iunie video poate fi consultat cu uşurinţă. Îl puteţi urmări în format video ca pe orice film online. Puteţi pune pauză sau derula înainte sau înapoi. Este o broşură ce poate fi consultată cu uşurinţă.

5 Comments
 1. Reply
  Bobaru Aura aprilie 14, 2020 at 11:00 am

  Ma bucur de acesta firma!

 2. Reply
  Bobaru Aura aprilie 14, 2020 at 11:01 am

  Hai echipa Farmasi!

 3. Reply
  Simona Banica aprilie 29, 2020 at 11:37 am

  Buna ziua! Tocmai m-am înscris și am primit setul! Cum fac următoarea comandă? Vă mulțumesc!

  • Reply
   Farmasi Romania aprilie 29, 2020 at 4:08 pm

   Pentru lansare comandă Farmasi avem un articol dedicat cu tutoriale video. Îl puteţi consulta AICI.
   Aţi primit prin SMS datele de logare în magazinul online Farmasi. Cu acele date puteţi lansa o nouă comandă.
   Totodată, in cont după ce vă logaţi cu datele primite cu datele primite prin SMS aveţi datele sponsorului care vă ajută cu informaţii.

 4. Reply
  Pirvan dona criatina mai 7, 2020 at 6:24 am

  Ar trebui mai multe schimbari in catalog sunt multe persoane care nu mai dau comnda când vad in fiecare luna aceelasi catalog si sunt multe produse care nu sunt in catalog cred ca ar trebui o schimbare în fiecare luna

  • Reply
   Farmasi Romania mai 9, 2020 at 3:22 pm

   E o propunere… Singur insa ca Farmasi ar deveni astel o oglinda a celorlalte MLM-uri. Haideti sa fim seriosi… Celelalte MLM-uri de produse cosmetice aduc lunar produse noi in „catalogul lunar”. Sa fim seriosi. Pun fotografii noi si cel mult cateva seturi de produse impachetate la „preturi speciale”. Mult mai bine sa avem un catalog trimestrial, corect, cu suma de produse noi, cu seturi noi la preturi adevarate. Peste toate: Farmasi este un MLm absolut special, corect, cu produse de calitate. Catalogul nou la fiecare luna cu exact aceleasi produse cu fotografii noi? Uite ca asta nu face Farmasi! Sa punem de la alte firme catalog nou peste urmatorul catalognou si sa facem analiza cu cataloagele precedente. O sa observam ca sunt EXACT aceleasi produse. In aceasta situatie care este rolul, rostul unui catalog lunar sau la 3 saptamani daca nu ofera decat 3% produse noi. Hai sa ne asezam si sa gandim corect.

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare