Catalog Farmasi aprilie-mai-iunie 2020

Farmasi catalog aprilie-mai 2020. Noul catalog Farmasi 2020 valabil aprilie-mai-iunie. Broşura Farmasi Paşte 2020. Viitorul catalog vine cu produse noi dar, cel mai important, oferte şi preţuri speciale. Aceste oferte sunt valabile strict pe perioada de valabilitate a noului catalog.

Beneficiaţi la toate reducerile de catalog şi de discountul de client/consultant Farmasi de 23%, respectiv 30%. Nu beneficiază de discount pachetele şi seturile aflate deja la promoţii cu reducere cum este de exemplu setul de bun venit care are deja o reducere totală de 60%. Nici costurile de transport nu sunt luate în calcul la discountul de consultant sau client Farmasi. În schimb toate comenzile în valoare de plată de minim 199 lei beneficiază de transport gratuit prin curier rapid.

Catalog Farmasi aprilie-mai 2020

Catalogul Farmasi aprilie-mai 2020 poate fi consulta chiar pe acestă pagină. Broşura este publicată imediat ce noul catalog intră în vigoare. Produse Farmasi noi dar şi oferte valabile doar pe perioada de valabilitate a noii broşuri. Ca de obicei broşura Farmasi are 175 de pagini, inclusiv pagini de catalog parfumate.

Catalogul Farmasi este publicat trimestrial. O campanie durează 3 luni. Sunt 4 campanii principale într-un an cu 4 cataloage distincte. Perioadele decembrie şi aprilie-mai sunt însoţite de obicei, alături de catalog, de broşuri dedicate.

Catalog Farmasi aprilie mai iunie 2020

Catalogul Farmasi 2020 aprilie-mai poate fi consultat în versiunea online de pe orice dispozitiv conectat la internet. Toate produsele beneficiază de reducere după ce vă logaţi în contul personal. Înainte de a vă loga în magazinul online farmasi veţi vedea produsele cu oreţ fără reducere. După ce vă logaţi în contul personal veţi observa noile preţuri cu reducere faţă de preţurile afişate în catalog.

Catalog Farmasi 2020 aprilie mai iunie video

Catalogul Farmasi 2020 aplie mai iunie video poate fi consultat cu uşurinţă. Îl puteţi urmări în format video ca pe orice film online. Puteţi pune pauză sau derula înainte sau înapoi. Este o broşură ce poate fi consultată cu uşurinţă.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!