Noul set de bun venit Farmasi 2020

Noul set de bun venit Farmasi poate fi comandat din data de 1 ianuarie 2020. Noul kit de start are câteva cosmetice noi care înlocuiesc produse care existau în precedentul set de bun venit Farmasi. Pachetul de bun venit este ambalat într-o cutie specială cu capac magnetic. Preţul rămâne acelaşi: 73 lei cu tot cu transportul prin curier rapid (+2,99 catalogul). Noul catalog Farmasi aduce astfel şi un nou kit de start. Puteţi comanda acest set o singură dată, în prima comandă făcută după înregistrare.

Formular de înscriere Farmasi cu opţiunea de comandă kit de bun venit:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

  SETUL DE BUN VENIT la 75,98 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  Pentru 34,88 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Kitul de start Farmasi 2020 îl puteţi comanda doar o singură dată şi numai în prima comandă făcută după înscriere Farmasi. Dacă nu îl comandaţi în prima comandă nu îl mai puteţi comanda ulterior.

  Setul de bun venit Farmasi 2020 are acelaşi preţ: 59,99 lei. La acest preţ se adaugă costul de livrare de 12,99 lei plus un catalog separat. Dacă prima comandă în care aveţi şi kitul de bun venit are o valoare mai mare de 199 lei transportul va fi gratuit. Produsele din kit au un discount total de 60% faţă de preţurile de catalog.

  Fotografia de copertă a acestei pagini este reprezentativă doar pentru cutie şi o parte dintre produsele din noul set de bun venit. Informaţii despre noul kit de bun venit de la Farmasi aveţi în acest articol. Vă prezentăm produsele cosmetice din noul kit chiar în acest articol.

  Înscriere Farmasi set bun venit

  Ce conţine noul set de bun venit Farmasi 2020?

  Kitul nou de bun venit conţine tot 7 produse cosmetice (fără a lua în calcul testerele de parfum):
  1. Cremă de faţă cu arbore de ceai.
  2. Şampon pentru regenerarea părului pe bază de usturoi şi capixyl.
  3. Mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ.
  4. Ruj MATTE Merlot (culoare unică în toate seturile, culoarea nu poate fi aleasă).
  5. Pferde gel terapeutic cu efect dublu pe bază de castane.
  6. Cremă de mâini cu ulei de gălbenele.
  7. Pastă de dinţi cu efect de albire.

  La aceste produse veţi mai găsi în setul de bun venit Farmasi 2020:

  • Catalogul în vigoare cu pagini parfumate.
  • 6 mostre parfum 6 ml.
  • 3 broşuri cosmetice.
  • Cutie cu capac magnetic.

  Set Bun Venit Farmasi

  Kitul de start: total 17 produse calculând şi cele 6 mostre de parfum. Mostrele de parfum pot fi în mini flacon sau în pliculeţe speciale.

  Comanda Farmasi Cosmetics

  Despre produse din kitul de start Farmasi

  Produsele incluse în noul set de bun venit sunt cosmetice de referinţă pentru Farmasi. Pe lângă utilitatea şi calitatea acestor produse cosmetice acestea reprezintă şi o carte de vizită pentru tot ceea ce puteţi comanda din magazinul online Farmasi. Sunt cosmetice pe bază de ingrediente naturale, fără parabeni, prietenoase cu organismul, produse bazate pe cercetările făcute de Farmasi, firmă fondată de DR.C. Tuna.

  Kit bun venit Farmasi

  Set bun venit Farmasi 2020Cremă de faţă cu arbore de ceai

  Crema pentru față cu arbore de ceai pentru ten gras și cu imperfecțiuni hidratează și echilibrează tenul, conferindu-i un aspect luminos. Aceasta ajută în mod eficient la reducerea petelor, a punctelor negre și a imperfecţiunilor. Această cremă creează o barieră protectoare invizibilă deasupra pielii și astfel o protejează de impactul nociv al mediului.

  pachet bun venit Farmasi 2020Şampon revitalizant cu usturoi şi capixyl

  Nu miroase a usturoi!

  Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

  MASCĂ NEAGRĂ DETOXIFIANTĂ CĂRBUNE ACTIV 80ML

  Masca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos. Marca lasă pielii o senzație prospețime.

  Kit Start Farmasi 2020DR.C. TUNA PFERDE GEL CU EFECT DUBLU 250ML

  CONFORT INSTANTANEU PENTRU CORPUL OBOSIT.
  Cu formulă îmbunătățită.
  Dr. C. Tuna Geluri de masaj sunt acum mai puternice, pentru a oferi o soluție mai eficientă pentru starea ta de oboseală!
  Testat dermatologic.
  Nu conține Triclosan, paraben, parafină.

  Noul set de bun venit FarmasiCREMĂ DE MÂINI CU ULEI DE GĂLBENELE 75ML

  CREMĂ DE MÂINI – Îți hidratează instantaneu mâinile, chiar și în cele mai aspre condiții.

  Noul set Farmasi include 7 produse cosmetice: cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!