Broşura Farmasi Octombrie

Broşura Farmasi octombrie: prezentarea ofertelor şi a promoţiilor. Catalogul Farmasi în vigoare este însoţit de această broşură ce cuprinde promoţiile lunii octombrie 2021. Sunt produsele aflate la promoţii şi reducere într-o mini-broşură Farmasi valabilă doar pentru luna octombrie.

Formular comandă Farmasi cu activare cont

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  Pentru 54,48 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Kit de start Farmasi pret special

  Broşura Farmasi Octombrie

  Broşura Farmasi Octombrie 2021 este însoţită de un preţ special pentru setul de bun venit doar pentru această lună. În această lună, la prima comandă făcută la înregistrarea în magazinul online, kitul de start are preţul special de 49,99 lei în loc de 69,99 lei. Bineînţeles, la acest preţ se adaugă costul transportului de 12,99 lei şi un catalog Farmasi în curs cu pagini parfumate.

  Catalog Farmasi octombrie: ofertele lunii

  Broşura Farmasi dedicată lunii octombrie o puteţi consulta pe această pagină. Toate promoţiile sunt incluse în acest mini-catalog al firmei valabil doar şi numai pe perioada lunii octombrie.

  Catalogul Farmasi în vigoare

  Pentru a cumpăra produsele cosmetice Farmasi cu discount trebuie să aveţi un cont activat în magazinul online. Cu ajutorul acestui cont personal activat veţi putea cumpăra oricând produse cosmetice Farmasi cu reducere de 23%-30%. Discountul se aplică pentru fiecare produs în parte şi nu pentru valoarea totală a preţului, a produselor. La costurile cu reducere se vor adăugaŞ costul de transport prin curier rapid de 12,99 lei şi un catalog cu pagini parfumate, catalogul Farmasi în curs în valoare de 2,99 lei.

  Produsele pot fi cumpărate doar online din contul personal. Odată ce veţi avea un cont personal activat în magazinul online Farmasi veţi beneficia şi de o persoană care o să vă ajute permanent pe perioada valabilităţii contului dv pentru a face comenzi şi pentru a beneficia de reducerile companiei. Consultantul Farmasi poate fi apelat oricând pentru că în contul dv din magazinul online veţi regăsi numărul lui de telefon şi datele de contact.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!