Oxi Clean pentru îndepărtarea petelor de pe haine

Oxi Clean, un produs nou Farmasi pentru îndepărtarea petelor de pe rufe! OxiClean poate fi cumpărat la un preţ absolut special alături de alte produse Farmasi pentru spălarea hainelor! Comandă produsul în seturi de detergenţi pentru rufe de pe acest site, comandă cu înregistrare, şi vei beneficia de un discount de 30%. La comandă cu înregistrare de pe aceste website vei cumpăra OxiClean cu 56 lei în loc de 80 de lei!

Mai jos este formularul de comandă care include şi cutia OxiClean Farmasi în seturi ce conţin detergenţi de haine din gama Mr Wipes. Produsul este unul concentrat, vine într-o cutie specială în care poate fi păstrat în condiţii optime. Soluţia (sub forma de praf detergent) pentru îndepărtarea petelor se poate folosi atât la spălarea manuală cât şi la spălarea cu maşini automate.

Important: formularul de comandă cu înregistrare poate fi utilizat doar de persoanele care nu au deja cont în magazinul online Farmasi.

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 72 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat pentru pete Oxi Clean Farmasi cutie 1 kg (plata la primirea coletului).

  Pentru 83,18 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie lichidă pentru îndepărtarea petelor 0,5L (plata la primirea coletului).

  Pentru 99,28 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie lichidă pentru îndepărtarea petelor 0,5L + balsam concentrat pentru rufe 0,5L (plata la primirea coletului).

  Pentru 125,18 lei (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie Oxi Clean pentru îndepărtarea petelor 1Kg (plata la primirea coletului).

  Pentru 181,78 lei SET COMPLET (transport inclus în preţ + catalog): detergent concentrat lichid pentru rufe albe 1L + 2X detergent lichid pentru rufe colorate şi negre 1L + soluţie Oxi Clean pentru îndepărtarea petelor 1Kg + balsam concentrat pentru rufe 0,5L + soluţie lichidă pentru îndepărtarea petelor 0,5L + CADOU un ruj lichit mat şi un Mascara Zen (plata la primirea coletului).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Indepartare pete detergent

  Oxi Clean – soluţie pentru îndepărtarea petelor de pe texturi Farmasi

  Descriere produs:

  MR WIPES OXI CLEAN este o soluție performantă care îndepărtează petele de pe texturi. Petele intense, precum sucul de fructe, cafeaua, petele de iarbă, sunt îndepărtate ușor cu noul Mr Wipes Oxi Clean. Un produs eficient pe care îl puteţi utiliza pentru cele mai „triste” pete de pe ţesături.

  Utilizare Oxi Clean – soluţie pentru îndepărtarea petelor

  Program pre-spălare OxiClean:

  Adaugă 1x cupă pentru dozare de Mr. Wipes Performance Oxi Clean în compartimentul de prespălare a sertarului mașinii de spălat rufe. Adaugă pudra de detergent și în compartimentul de spălare.

  Program spălare normală OxiClean:

  Adaugă o cantitate potrivită de detergent în compartimentul special pentru detergent și completează cu o cupă pentru dozare de Wipes Performance Oxi Clean.

  Spălare manuală Oxi Clean:

  Dizolvă 1cupă pentru dozare de Mr. Wipes Performance Oxi Clean pudră în 4 L de apă caldă (40°). Înmoaie țesăturile colorate în apă pentru maximum o oră și tesăturile albe pentru maximum 6 ore. Utilizează două cupe pentru petele persistente.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!