Noul set de bun venit Farmasi

Comandă setul de bun venit Farmasi ce conţine produse noi. Kitul de start conţine 5 produse cosmetice de referinţă + 6 mostre de parfumuri la care se adaugă 4 broşuri: catalog în curs cu pagini parfumate, un ghid de îngrijirea tenului, un gid al culorilor de machiaj plus o broşură de oportunitate.

Setul de bun venit Farmasi păstrează în conţinut celebrul şampon pe bază de usturoi revitalizant la 225 ml. Noul preţ al kitului de bun venit este de 69,99 lei la care se adaugă taxa de curier dar şi catalogul în curs. Preţ total: 69,99 lei kit + 12,99 lei transport + 4,99 catalog = 87,97 lei.

Kitul de bun venit include 5 produse cosmetice importante + 6 mostre de parfumuri la care se adaugă 4 broşuri: un ghid de îngrijirea tenului, catalog în curs, un gid al culorilor de machiaj plus o broşură de oportunitate.

Set Bun Venit Farmasi 2021

Noul set de bun venit Farmasi Cosmetics

Comandă, completând formularul de mai jos, noul set de bun venit Farmasi!

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

   

  Noul kit de bun venit Farmasi 2021 august

  Ce conţine noul set de bun venit Farmasi:

  Listă produse pachet 86 lei kit de start Farmasi:

  – Şamponul revitalizant pe bază de usturoi şi capixyl la 225 mg, cu o nouă etichetare a produsului.
  – O cremă de faţă pe bază de ulei din arbore de ceai la 50 mg.
  – O cremă terapeutică Pferde Balsam la 150 ml.
  – O pastă de dinţi cu efect de albire la 25 gr.
  – Catalog în curs cu pagini parfumate.
  – Un ruj lichid mat cu ingrediente naturale la 4 ml.
  – 6 mostre diferite de ape de parfum.
  – Un ghid de îngrijire a tenului.
  – Un ghid al culorilor pentru abordarea corectă a machiajului.
  – Un gid de oportunitate care explică dezvoltarea Farmasi.
  – Cutie dedicată Farmasi cu capac magnetic + catalogul în curs cu pagini parfumate (5 lei).

  La toate aceste produse se adaugă costul transportului prin curier rapid Cargus de 12,99 lei.

  Kit Bun Venit Farmasi 2021

  Prezentare video noul set de bun venit Farmasi valabil din august 2021.

   

  Noul kit de bun venit Farmasi

  Într-o nouă formulă de prezentare şi conţinut, setul de bun venit Farmasi vine în întâmpinarea solicitărilor clientelor. Se menţine în conţinutul kitului cunoscutul şampon pe bază de usturoi şi capixyl la 225 de miligrame. Este cel mai bine vândut produs, un şampon cu rezultate recunoscute pentru regenerarea părului. Acest şampon ajută mai ales, la stoparea, la oprirea căderii părului. Şamponul pe bază de usturoi şi capixyl de la Farmasi acţionează în primul rând, în primele 2 luni de utilizare, pentru stoparea căderii părului.

  Ce apare nou în cel mai recent kit de start de la Farmasi: o cremă cu eficienţă în îngrijirea tenului, într-un ambalaj absolut special. Cu efecte pe termen mediu, crema de faţă pe bază de ulei din arbore de ceai şi-a dovedit eficienţa şi s-a impus astfel în noul set de bun venit Farmasi, valabil doar şi numai la prima comandă făcută după înregistrarea în magazinul online www.farmasi.com.ro.

  Kitul de start Farmasi în noua formulă promovează produsele cele mai bune, cele mai eficiente de îngrijire: cunoscutul şampon pe bază de usturoi şi capixyil care ajută foarte mult la stoparea căderii părului cât şi o cremă pe bază de extract din arbore de ceai pentru îngrijirea tenului. Părul şi tenul sunt elemente esenţiale de îngrijire!

  Minunata cremă cu efect dublu, Pferde, pe bază de castane, susţine setul de bun venit Farmasi. Această cremă pe bază de castane are un efect dublu: încălzeşte zona masata şi, în acelaşi timp, ajută la ameliorarea problemelor articulaţiilor în zona în care este aplicată. Bună pentru cei în vârstă, utilă pentru cei tineri, această cremă şi-a dovedit eficienţa în timp şi s-a impus ca o cremă de elită între produsele comercializate de Farmasi!

  Set Bun Venit Farmasi 2021

  Toţi ne spălăm pe dinţi, avem nevoie de o pastă de dinţi bună! Setul de bun venit Farmasi include o pastă de dinţi ce are ca principal efect albirea dinţilor. Este, de asemenea, un produs de succes al firmei Farmasi, o pastă de dinţi foarte bună pe care o puteţi regăsi în kitul de start Farmasi!

  Rujurile Farmasi sunt unice în Europa şi în Statele Unite. Din acest motiv, setul de bun venit Farmasi include, pentru prima dată, un ruj lichid matte… Este un ruj realizat din ingrediente naturale. Rujul inclus în setul de bun venit are o culoare unică pentru absolut toate kiturile de bun venit. Dorinţa principală, pentru acest ruj foarte bun, este să constataţi calitatea şi unicitatea lui.

  Veţi găsi în kitul de bun venit Farmasi şase mostre de parfum. Sunt şase mostre diferite, individuale, pentru a cunoaşte aroma apelor de parfum Farmasi. Aceste şase mostre pot fi atât în mini-eprubete sau în pliculeţe. Sunt, însă, cu siguranţă şase mostre de ape de parfum distincte şi diferite.

  Produse Farmasi

  Oferta de produse Farmasi include aproximativ 2000 cosmetice şi detergenţi de îngrijire a casei. Produsele sunt de calitate, fără parabeni, cele mai multe au pe etichetă simbolurile specifice produselor cosmetice sau detergenţilor vegani.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare